Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yormak ne kelime
sen nasılsın canım kuzun nasıl

bende bittim sabahtan beri.
malumm mu oluyo nedir ne zaman sofra kurmaya kalksam uyusa bile uyanıyor.
sabahtan beri ancak şimdi uyudu.
biraz uyur inşallahh çok huysuzzzzzzzzzzz hep gezdiriyorum ınanır mısın :26::26:

Bende bilmiyorum kanllardamı sorun var yoksa sütmü yok.Göğüsler çok şiş ve sert birde sıcaklar ama ağrısı yok çok şükür.
Zaten fazlasıyla hırpaladım ağlaya ağlaya sağdım baktım kan dolmuş farketmemişim kapadım bir baktım göğüs ucu yarılmış birde göğüs ucu haricinde keanrdaki kahverengi kısımlarda küçük küçük kan baloncukları oluştu.Dr da artık hırpalama bugün dedi kremledim şuan acısı hafifledi.Süt üretimi yoksa dr hormon ilaçları ile süt gelebilir dedi.

Ben kendimi üzmemeye çalışıyorum zaten stresli bir süreç ama çok çabuk yayılmış süt gelmediği herkes arayıp süt geldimi öyle yap bölye yap kanasada sağ dr anlmaz diyorlar bende bebeğim için çabalamalıyım diyorum ona kötülük yapıyormuşum gibi üzülüyorum strese sokuyorlar beni farkında olmadan.

Birde işte en son mamayı serçe parmağın tırnağı kadar vermemi söyledler ama bana az olur gibi geldi o yüzden size danışmak istedim.
kuzum inşallah sütün gelirr..
bu arada ben bebelac kullanıyorum.
eczacı bana bunu önerdi aptamilin adı var dedi ve kabız yapıyomuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum
İnşallah canım senndemi sadece mama yiyor ve ne ölçüde ne sıklıkla veriyorsun?
eşim eczaneden hangisi iyi diye sormuş bunu önermişler bizde şimdi ilk bununla başladık sevdi acaba değişince sevrmiki?
Kabızlık yaparsa yok yakınken değiştireyim

ben bazen veriyorum canım.. bazen yatarken veriyorum.
ilk zamanlar bende çok mama verdim süt olmayınca ne yapalım mecbruzz..
bebelac iyi bence fiyatı da uygun.. takip et bakalım kabız olmaz inşallah

Ferdam doğru 60 cc iki ölçek diyorda ben biberonumuzda 60 göstergesi olmadığından 50 geçen bir miktarda su koyup ayarlıyorum.

Süt artması içinde suyla karıştırılan btkisel birşey almış ama adı ne bilmiyorum ondan içiyorum günde üç kez birde bolbol su meyve suyu ve hoşaf tüketiyorum zaten katı gıdayada geçemedim henüz sadece çorba içiyorum karnımın şişi tam inemedi diye.
Ben kendimi dinlendiricemde ama üzerimde baskı hissediyorum her telefon sonra ağlıyordum şuan biraz daha iyyim çünkü kızım iyi ve mamayla mutlu görünüyor.
Biberonda bunu almış eşim anne memesi gibi diye hani sonra memeyi daha kolay alsın diye güzel emiyor bunu ama iyimi sence?

cnm bence ağız payı geliyordur daha dr dediyse dinlendir gögsünü sütün tam anlamıyla gelmesi 1 haftayı bulabilir bended 3 gün ağızpayı denen geldi sonra süt geldi .milleti kafana takma boşver onlar süt olsada konuşcak bişey bulurlar

oflum maşallah paşanatam boncukkkkkkkkkkkk

ben bazen veriyorum canım.. bazen yatarken veriyorum.
ilk zamanlar bende çok mama verdim süt olmayınca ne yapalım mecbruzz..
bebelac iyi bence fiyatı da uygun.. takip et bakalım kabız olmaz inşallah

Bana mama verme yoksa hiç emmez süt olmasada günlerce emzir dediler.
Ama kızım okadar çok ağladıki açlıktan bütün gün ağladı o ağladıkça bende ağladım sonunda dayanamadım dedim ne olursa olsun mama vericem şimdi çok şükür iyi o iyi olunca bende iyiym.

emziremediğim için çok kötü hissetim altını üstünü ilk gün annem değiştiriyordu
annem eşim kucağına alıyor seviyor ben karnım acıdığı için alamıyorddum
birtek emzirirken ona yakın oluyordum e sütte gelemyip ememyi bırakınca hepten köşede kalmış gibi hissettim
bebeğim için hiçbirşey yapamayan gibi hissettim.
zorda olsa O kadar panikledimki süt gelmeyince birden ayaklandım şuan çok şükür herşeyini kendim yapabiliyorum.

seni iyi anlıyorum kuzum. hemşireler emzir diyolar doğru ama ac kalmasından iyidir. ben hastanedeyken bile emirin hemşiresi kendisi mama yedirdi. gelir sürün inşallah üzülme bende öyleydim süt gelmeyecek sanıyordum senın gibi göğüslerim şişti ama süt yoktu 3 gun sonra geldi gelecek bak görürsün uzulme sakın

işte emirrrrrrrrrrrrrrrr :))))))))))) maşallah deyin kuzumaaa
Mahşlalah subhanallah.Kocaman olmuş benim kızımda çabucak büyür inşlalah.

Şuan dinlendiriyorum mecburen çünkü çok harap oldular kremledim çabuk iyileşek gibi duruyor kn baloncukları patlamış düzeliyor yavaş yavaş belki yarın tekrar denerim emzirmeyi.

ben hastanede hep emzirdim oda emdi ve süt var sanıyordum hiç bakmadım ucunda damlacık görünüyor diye var sandım ama baktımki hiç memeyi bırakmıyor emiyor ağlıyor sonra annem dedi galiba süt gelmeiyor açlıktan ağlıyormuş meğerse inşlalah benimde gelir o kadar farklı bir duyguymuşki hangi anne istemezki bebeğini emzirmeyi elimden geleni yapıcam inşallah gelir.

Canim senin kizinda cok tatli bi bakmissin buyumus.

oo dur bakalım kuzum daha yenı doğdu ben hala uykusuzummmmmmm hele emir gibi yaramaz olursa bak işeeeeeeeeee

öyle oluyo canım ama ama süt gelmeyince ağlıyolar.
emir hala aynı bazen sutum az geliyor kıyameti koparıyor.
mecbur mama veriyorum.
üzülme o duyguyu belli bi sureye kadar yasayacaksın.
ister 6 ister 1 yasına kadar emzireceksinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…