yormak ne kelime
sen nasılsın canım kuzun nasıl
Bende bilmiyorum kanllardamı sorun var yoksa sütmü yok.Göğüsler çok şiş ve sert birde sıcaklar ama ağrısı yok çok şükür.canım kanal tıkalı olsa kesinlikle anlarsın
çünkü beze oluşuyor ve ağrı yapıyor göğüslerşne dokunamıyorsun bile
ateş de yapabiliyor
benim 3 defa tıkandı ant kullandım geçti
bence süt henüz gelmemiş canım ben de daha fazla hırpalamaman gerektiğini düşünüyorum canım
bikaç gün dinlensin göğüs uçların iyileşsin sonra emzirirsin
humana still tee iç ve milkplus al
onları iç mutlaka
komposto falan iç süt üretimi olsun
kafana takma stres yaparsan hiç gelmez sütün
bikaç gün mama içsin göğüslerin iyileşince yine emzirirsin
sağmak daha yıpratıcı olabilir canım çok da zorlama sağacam diye
bi de makinan hangisi
bazı makinalar çok yıpratıyor göğsü
İnşallah canım senndemi sadece mama yiyor ve ne ölçüde ne sıklıkla veriyorsun?kuzum inşallah sütün gelirr..
bu arada ben bebelac kullanıyorum.
eczacı bana bunu önerdi aptamilin adı var dedi ve kabız yapıyomuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum
Bende bilmiyorum kanllardamı sorun var yoksa sütmü yok.Göğüsler çok şiş ve sert birde sıcaklar ama ağrısı yok çok şükür.
Zaten fazlasıyla hırpaladım ağlaya ağlaya sağdım baktım kan dolmuş farketmemişim kapadım bir baktım göğüs ucu yarılmış birde göğüs ucu haricinde keanrdaki kahverengi kısımlarda küçük küçük kan baloncukları oluştu.Dr da artık hırpalama bugün dedi kremledim şuan acısı hafifledi.Süt üretimi yoksa dr hormon ilaçları ile süt gelebilir dedi.
Ben kendimi üzmemeye çalışıyorum zaten stresli bir süreç ama çok çabuk yayılmış süt gelmediği herkes arayıp süt geldimi öyle yap bölye yap kanasada sağ dr anlmaz diyorlar bende bebeğim için çabalamalıyım diyorum ona kötülük yapıyormuşum gibi üzülüyorum strese sokuyorlar beni farkında olmadan.
Birde işte en son mamayı serçe parmağın tırnağı kadar vermemi söyledler ama bana az olur gibi geldi o yüzden size danışmak istedim.
İnşallah canım senndemi sadece mama yiyor ve ne ölçüde ne sıklıkla veriyorsun?
eşim eczaneden hangisi iyi diye sormuş bunu önermişler bizde şimdi ilk bununla başladık sevdi acaba değişince sevrmiki?
Kabızlık yaparsa yok yakınken değiştireyim
2 saatte bir 2 ölçek versen yeterli olur canım bence
doymazsa huysuzlanır ağlar o zaman daha çok teklif edersn
bence verdiğin miktar iyi
kutu arkasında 50cc iki ölçek mi diyor ya ben mi yanlış biliyorum 60cc iki ölçek olması gerekiyor ama bidaha bak istersen canım
dediğim gibi kafanı takma
milkplus bul biyerden al en güzel süt üretimi o yapıyor
bulamazsan netten sipariş ver günde 2 tane iç
mutlaka gelecek canım sütün merak etme
dinlendir göğüslerini tamam mı sana da yazık
cnm bence ağız payı geliyordur daha dr dediyse dinlendir gögsünü sütün tam anlamıyla gelmesi 1 haftayı bulabilir bended 3 gün ağızpayı denen geldi sonra süt geldi .milleti kafana takma boşver onlar süt olsada konuşcak bişey bulurlarBende bilmiyorum kanllardamı sorun var yoksa sütmü yok.Göğüsler çok şiş ve sert birde sıcaklar ama ağrısı yok çok şükür.
Zaten fazlasıyla hırpaladım ağlaya ağlaya sağdım baktım kan dolmuş farketmemişim kapadım bir baktım göğüs ucu yarılmış birde göğüs ucu haricinde keanrdaki kahverengi kısımlarda küçük küçük kan baloncukları oluştu.Dr da artık hırpalama bugün dedi kremledim şuan acısı hafifledi.Süt üretimi yoksa dr hormon ilaçları ile süt gelebilir dedi.
Ben kendimi üzmemeye çalışıyorum zaten stresli bir süreç ama çok çabuk yayılmış süt gelmediği herkes arayıp süt geldimi öyle yap bölye yap kanasada sağ dr anlmaz diyorlar bende bebeğim için çabalamalıyım diyorum ona kötülük yapıyormuşum gibi üzülüyorum strese sokuyorlar beni farkında olmadan.
Birde işte en son mamayı serçe parmağın tırnağı kadar vermemi söyledler ama bana az olur gibi geldi o yüzden size danışmak istedim.
İnşallah canım senndemi sadece mama yiyor ve ne ölçüde ne sıklıkla veriyorsun?
eşim eczaneden hangisi iyi diye sormuş bunu önermişler bizde şimdi ilk bununla başladık sevdi acaba değişince sevrmiki?
Kabızlık yaparsa yok yakınken değiştireyim
oflum maşallah paşanatam boncukkkkkkkkkkkk
ben bazen veriyorum canım.. bazen yatarken veriyorum.
ilk zamanlar bende çok mama verdim süt olmayınca ne yapalım mecbruzz..
bebelac iyi bence fiyatı da uygun.. takip et bakalım kabız olmaz inşallah
Ooyy yerim ben onu masallahh cok tatlii allah bagislasin
Bana mama verme yoksa hiç emmez süt olmasada günlerce emzir dediler.
Ama kızım okadar çok ağladıki açlıktan bütün gün ağladı o ağladıkça bende ağladım sonunda dayanamadım dedim ne olursa olsun mama vericem şimdi çok şükür iyi o iyi olunca bende iyiym.
emziremediğim için çok kötü hissetim altını üstünü ilk gün annem değiştiriyordu
annem eşim kucağına alıyor seviyor ben karnım acıdığı için alamıyorddum
birtek emzirirken ona yakın oluyordum e sütte gelemyip ememyi bırakınca hepten köşede kalmış gibi hissettim
bebeğim için hiçbirşey yapamayan gibi hissettim.
zorda olsa O kadar panikledimki süt gelmeyince birden ayaklandım şuan çok şükür herşeyini kendim yapabiliyorum.
Mahşlalah subhanallah.Kocaman olmuş benim kızımda çabucak büyür inşlalah.işte emirrrrrrrrrrrrrrrr :))))))))))) maşallah deyin kuzumaaa
cnm bence ağız payı geliyordur daha dr dediyse dinlendir gögsünü sütün tam anlamıyla gelmesi 1 haftayı bulabilir bended 3 gün ağızpayı denen geldi sonra süt geldi .milleti kafana takma boşver onlar süt olsada konuşcak bişey bulurlar
seni iyi anlıyorum kuzum. hemşireler emzir diyolar doğru ama ac kalmasından iyidir. ben hastanedeyken bile emirin hemşiresi kendisi mama yedirdi. gelir sürün inşallah üzülme bende öyleydim süt gelmeyecek sanıyordum senın gibi göğüslerim şişti ama süt yoktu 3 gun sonra geldi gelecek bak görürsün uzulme sakın
Canim senin kizinda cok tatli bi bakmissin buyumus.Mahşlalah subhanallah.Kocaman olmuş benim kızımda çabucak büyür inşlalah.
Şuan dinlendiriyorum mecburen çünkü çok harap oldular kremledim çabuk iyileşek gibi duruyor kn baloncukları patlamış düzeliyor yavaş yavaş belki yarın tekrar denerim emzirmeyi.
Mahşlalah subhanallah.Kocaman olmuş benim kızımda çabucak büyür inşlalah.
Şuan dinlendiriyorum mecburen çünkü çok harap oldular kremledim çabuk iyileşek gibi duruyor kn baloncukları patlamış düzeliyor yavaş yavaş belki yarın tekrar denerim emzirmeyi.
ben hastanede hep emzirdim oda emdi ve süt var sanıyordum hiç bakmadım ucunda damlacık görünüyor diye var sandım ama baktımki hiç memeyi bırakmıyor emiyor ağlıyor sonra annem dedi galiba süt gelmeiyor açlıktan ağlıyormuş meğerse inşlalah benimde gelir o kadar farklı bir duyguymuşki hangi anne istemezki bebeğini emzirmeyi elimden geleni yapıcam inşallah gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?