Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ilkbaşlarda zor oluyor emzirmek bende ağlıyordum acısından birde benim sol mememin ucunu çatlattı ilk zamanlar,tam anlamıyla bir ay sürdü acısız emzirme,şimdi de dişleri gelcek sanırım resmen eziyor damağıyla kopcak sanıyorum.:) ay zor annelik ama çok güzel

lovely sen milletin lafını hiç takma yaa
inan o kadar çok şey buluyorlar ki konuşacak
mamayı da 60cc devam et sen biberonun da gayet iyi
ve sana tavsiye hangi mamayla başladıysan devam et eksi bir durum olmadığı sürece
hem aptamil iyidir sma da güzel ama içiyorsa aptamille devam et
millete kulağını tıka
lohusa unalımına sokmaya bayılır millet
sütün de gelecek elbet az sabır

işte emirrrrrrrrrrrrrrrr :))))))))))) maşallah deyin kuzumaaa
yaaa yıne kacırdım ben

cok saol tavsıyler ıcın canım cok onemlı bılgıler benım ıcın
su salı gunu gelsın doktorumla durumu konusucaz belkı tarıh verecek bakalım ne zamana
son gunler de gecer de heyecan cok fazla

Arkadaslar slm
Giremedim bir türlü kusura bakmayın hepinize ayrı ayrı cok TSK ederim. Guzel kızımız artık bizimle bu arada ismi yanlış anlaşıldı sanırım ben ameliyat sersemligi ile yanlış mı söyledim özleme bilmiyorum:)kızım beren ...bekleyen herkese kolay dogum ve sonrasında güç kuvvet versin. Hepinizi öpüyorum . Firsat buldukça gelicem

Yok canım sen yanlış söylemedin bende beren yazdım zaten de bu beyinsiz akıllı telefon Eren olarak çıkardı

Lovely canım sen kimseyi takma millet konuşmasın diye bebeğimize açlık çığlıkları attıramayız heralde
Beste doğduğundan beri mama yiyor 4 aylıkken de emmeyi bıraktı zaten
Aptamil veriyorum bende diğerlerinden pahalı ama beste ona alıştı diğerleri kusturuyo
Ben ilk doğduğunda önce emzirip sonra 60 cc mama veriyodum 50 nin bi üst çizgisine kadar su koy 2 ölçek mama koy ama önce suyu koy sonra ölçüsü değişiyo çünkü

Birde her mamadan sonra bir çay kaşığı su ver ağzı temizlensin hem suya alışmadıklarında sonra çok zor oluyo beste her suda boğuluyordu mesela daha yeni alıştı yavaş yavaş

Allahım inanamıyorum bu ne güzel bir kalabalık böyle

Kızlar bi yardım
Kardeşim besteye hero babynin kaşık mamasını almış ballı irmikli üstünde 5-36 ay yazıyo ama 1 yaşına kadar bal yasak diye biliyorum kafam karıştı

Kızlar bi yardım
Kardeşim besteye hero babynin kaşık mamasını almış ballı irmikli üstünde 5-36 ay yazıyo ama 1 yaşına kadar bal yasak diye biliyorum kafam karıştı

kaşık mamalarındaki bal işlenmiş bal olduğundan onu gçnül rahatlığı ile verebilirsin
benim dr ben sormadan böyle şeyleri hep açıkladığından ondan duydum

özlem bence verme yasak 1 yaşına kadar dr bizede dedi salça bal tuz ve muz verme dedi 1 yaşına kadar.muz zaten hemen kabız yapıyor oğlumu vermiyorum bende.ama bebek mamasına ve bisküvilerine niye bal koyarlar anlamış değilim

canımmmmmmmmmm şuannnnn bende çoook sevinçliyim şu yazını gördüm ve çok rahatladımm.Çok şükür yüce RABBİME.Geriside gelecek inşallah

bebekler için amaç 9 aydan sonra biz ne yiyorsak ondan yemesi aslında
o nedenle 9. aydan sonra az salçalı az tuzlu az yağlı az baharatlı olmak üzere herşey verilebiliyor
bence biraz fazla kısıtlamış doktor
tek yasak yumurta beyazı bal inek sütü ve bakla çilek gibi aşırı alerjik besinler
ki bizim haziran annelerinde hepsinden veren oldu hiç sıkıntı duymadım
ben de inek sütünü denemeye başladım ama tadını beğenmedi
1 ay sonra bidaha denicem maksat tadına alışsın
çilek de tattırdım
bence çok da kasma salça tuz konusunda
kuzey artık bizimle akşam yemeği yiyor biz ne yersek
tuz miktarını epeyce azalttım acı atmıyorum ama salçası falan normal işte
muz ise potasyudeposu çok faydalı biliyosundur
kuzeyi de kabız yapıyordu az az vererek bağırsağını alıştırdım
hala çok vermiyorum ama ikş günde bir en az yarım muz yiyor

Son düzenleme:
cnm her dr ayrı bişey söylüyor ne yedirceğimizi şaşırıyoruz.maşallah kuzeye. bide muz kesin yasak diyor ben kabızlığından korkuyorum yoksa çok faydalı. aslında bende az az versem iyi olcak

İnsan canını yakan birini niye düşünür?
Niye aklına geldiğinde kalbi hop der?
Neden her zaman üzülen taraf ben olurum?

kaşık mamalarındaki bal işlenmiş bal olduğundan onu gçnül rahatlığı ile verebilirsin
benim dr ben sormadan böyle şeyleri hep açıkladığından ondan duydum

Verdim valla pek sevmedi ama gerçi çok uykusu vardı huysuzluğu üzerindeydi ama..
Moon canım senin Dr çok abartmış bende Ferda gibi inek sütü ve bal biliyorum muz bi kere verdim çok öğürdü sevmedi
Yoğurt mayalamıyoruö ben mesela hazır danonenin yoğurdunu veriyorum alışsın teyzem hep öyle yaptı iki çocuğuna ilkine mayalamıştı sonradan hazır yoğurdu yemedi

mrb kızlaarr benim bi sorum olcak yaa biraz önce tuhaf bi oldu batıma 10 gün var daha öncede yazmıştm bel ağrım falan vardı ve afedersnz biraz önce altıma çiş yaptm sandm :26:beyaz bi akıntı geldi yahu ve hala gelyo bu neyin nesi bilen var mıı acabaaa ?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…