Mahşlalah subhanallah.Kocaman olmuş benim kızımda çabucak büyür inşlalah.
Şuan dinlendiriyorum mecburen çünkü çok harap oldular kremledim çabuk iyileşek gibi duruyor kn baloncukları patlamış düzeliyor yavaş yavaş belki yarın tekrar denerim emzirmeyi.
Canim senin kizinda cok tatli bi bakmissin buyumus.
yaaa yıne kacırdım benişte emirrrrrrrrrrrrrrrr :))))))))))) maşallah deyin kuzumaaa
Canım Hakında hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbim.Szeryanın bana zorluğu gaz sancısı oldu ameliyat yeri ağrısı sadece doğum sonrası bir saat kadar sürüyor sonra giderek azalıyor gazımı geç çıkartmamın nedeni hastane koridorlarında gecelikle turladım biraz üşümede olunca karnım davul gibi şişti.doğumdan önceki günde evde ayva yemiştim ve lavmanıda doğum öncesi yapmadıklarından sıkıntı çektim biraz.Senin doğumun sezeryan olacaksa tavsiyem beklenen günden iki gün önce ekmeği kes sadece sıvı gıda ve çorbaya geçki bağırsaklar çok dolu olmasın zaten doğumdan 12 saat öncede hiçbirşey yemiyorsun onu zaten dr da söyler.Allah hayırlısıyla sağlıcakla kavuşmanı nasip etsin sıra sende aklına ne takılırsa sorabilirsin.
Arkadaslar slm
Giremedim bir türlü kusura bakmayın hepinize ayrı ayrı cok TSK ederim. Guzel kızımız artık bizimle bu arada ismi yanlış anlaşıldı sanırım ben ameliyat sersemligi ile yanlış mı söyledim özleme bilmiyorum:)kızım beren ...bekleyen herkese kolay dogum ve sonrasında güç kuvvet versin. Hepinizi öpüyorum . Firsat buldukça gelicem
Kızlar bi yardım
Kardeşim besteye hero babynin kaşık mamasını almış ballı irmikli üstünde 5-36 ay yazıyo ama 1 yaşına kadar bal yasak diye biliyorum kafam karıştı
canımmmmmmmmmm şuannnnn bende çoook sevinçliyim şu yazını gördüm ve çok rahatladımm.Çok şükür yüce RABBİME.Geriside gelecek inşallahmerhaba kızlar eve geldim bugün 5 gibi...
herşey çok güzel geçti korktuğum hiç bişey olmadı iki tüpümdede hiç bir problem görülmemiş alınmadı hiç birisi..yeniden doğmuş gibi oldum
ayrıca ağrım sancım hiç bişeyimde olmadı sadece dikiş yerlerim azıcık acıyor..oda az bişey.hiç yatmadım ayaktayım..hatta p.tesi işe başlayabilirmişim
Allahıma çok şükür öyle korkmuştum ki tüplerim gidecek diye ameliyattan çıkınca alınmadıklarını duyunca zırıl zırıl ağladım..ben ağladım eşim ağladı tabi sevinçten
hepinizi kocaman öpüyorum.
özlem bence verme yasak 1 yaşına kadar dr bizede dedi salça bal tuz ve muz verme dedi 1 yaşına kadar.muz zaten hemen kabız yapıyor oğlumu vermiyorum bende.ama bebek mamasına ve bisküvilerine niye bal koyarlar anlamış değilim
cnm her dr ayrı bişey söylüyor ne yedirceğimizi şaşırıyoruz.maşallah kuzeye. bide muz kesin yasak diyor ben kabızlığından korkuyorum yoksa çok faydalı. aslında bende az az versem iyi olcakbebekler için amaç 9 aydan sonra biz ne yiyorsak ondan yemesi aslında
o nedenle 9. aydan sonra az salçalı az tuzlu az yağlı az baharatlı olmak üzere herşey verilebiliyor
bence biraz fazla kısıtlamış doktor
tek yasak yumurta beyazı bal inek sütü ve bakla çilek gibi aşırı alerjik besinler
ki bizim haziran annelerinde hepsinden veren oldu hiç sıkıntı duymadım
ben de inek sütünü denemeye başladım ama tadını beğenmedi
1 ay sonra bidaha denicem maksat tadına alışsın
çilek de tattırdım
bence çok da kasma salça tuz konusunda
kuzey artık bizimle akşam yemeği yiyor biz ne yersek
tuz miktarını epeyce azalttım acı atmıyorum ama salçası falan normal işte
muz ise potasyudeposu çok faydalı biliyosundur
kuzeyi de kabız yapıyordu az az vererek bağırsağını alıştırdım
hala çok vermiyorum ama ikş günde bir en az yarım muz yiyor
Aşk boyle bir sey isteİnsan canını yakan birini niye düşünür?
Niye aklına geldiğinde kalbi hop der?
Neden her zaman üzülen taraf ben olurum?
kaşık mamalarındaki bal işlenmiş bal olduğundan onu gçnül rahatlığı ile verebilirsin
benim dr ben sormadan böyle şeyleri hep açıkladığından ondan duydum
özlem bence verme yasak 1 yaşına kadar dr bizede dedi salça bal tuz ve muz verme dedi 1 yaşına kadar.muz zaten hemen kabız yapıyor oğlumu vermiyorum bende.ama bebek mamasına ve bisküvilerine niye bal koyarlar anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?