İnsan canını yakan birini niye düşünür?
Niye aklına geldiğinde kalbi hop der?
Neden her zaman üzülen taraf ben olurum?
gamzemm canım benim zor bir önemden geçiyosun hiç kolay değil rabbim yardımcın olsun
eşinede ALLAH akıl fikir versin yuvanın yıkılması hiç kolay birşey değil helede bebekle birlikte
herşey için aceleci davrandı eşin belki herşey düzelecekti neden evi hemen dağıttıki anlamadım bu acele niye dünden razı gibi bişey
seni düşünmedi diyelim ya rüzgar içi hiçmi sızlamıyo senin kendini toparlaman kolay olmayacak ama rüzgar için ve kendin için dik durmalısın düşmanlarını sevindirme
gamze hiçbişey bitmiş değil..
bi sakin ol.. sıkma canını..
adam senin nikahında daha ya..
vermezsin nikahını olur biter..
vede zamanla düzelirsiniz belki de..
hayırlısını diliyorum sen ve rüzgar için kuzum benim..
ah emoşum beni en çok üzen bu zaten evi niye dağıttı. Geri dönüş olmasın diye demek ki. Bu kadar kolaymış vazgeçmek bitirmek.
Ben o aklıma geldiğinde boğazıma düğümlenen yumruğu , gözümdeki yaşları saklamaya çalışıyorum hala. O hiç mi düşünmüyo.
Ya bir kere çocuğunu ara be adam. Rüzgarın her koşulda ona ihtiyacı var. Gel gör sev ara sor.
Offf offf...
İçim acıyo çünkü sevmişim bu adamı. Sevdiğim adam bugünkü adama nasıl dönüştü bilmiyorum.
Artık ne ben eski benim ne de eski o o .
günaydınlar iyi haftalar kızlar,
artık günaydınlarınmızda ilk 5 arasında yerimi alıyorum :)
Neyse azramında gamzeminde hakkında hayırlısı olsun.
puffydik
tekrar hoşgeldinnn
nedersin sana şöyle güzel bir hoş geldin partisi vereyimmi
Günaydınnn
Amanda aman pufidikim de gelmiş ohh
emoşumm
Gamze allah aşkına sakin ol..kahretme kendini bu kadar..bu iş bitmeyecekse,yazın böyle değilse,zaten bitmeyecek.. ki bence o da kararlı değil bitip bitmemesi konusunda.. şu anda hınç alıyo senden diye düşünüyorum.. hani bırakıp gittin diye onu..
bugün olmasa
işe girdiğimden beri benim velet gece hiç uyumuyor çok uykusuzum
ama içinden geldiyse bir iki tane alıyım
megim hoşbulduk, çok özledim sizleri çok
Günaydınnn
Amanda aman pufidikim de gelmiş ohh
emoşumm
Gamze allah aşkına sakin ol..kahretme kendini bu kadar..bu iş bitmeyecekse,yazın böyle değilse,zaten bitmeyecek.. ki bence o da kararlı değil bitip bitmemesi konusunda.. şu anda hınç alıyo senden diye düşünüyorum.. hani bırakıp gittin diye onu..
bugün olmasa
işe girdiğimden beri benim velet gece hiç uyumuyor çok uykusuzum
ama içinden geldiyse bir iki tane alıyım
megim hoşbulduk, çok özledim sizleri çok
günaydıınnn megimmm
gamzenin eşi kimden hınç alıyoki eğer öyle düşünüyosa önce bir kendine dönüp bakması lazım ben ne yaptımda bu kadın beni bırakıp gitti diye
ve insan en azından bekler o evin içinde oturur sakin kafayla düşünür bu adam ne anılara ne maneviyata önem vermeden atıyo üstünden ne varsa sorumluluk ağır gelmiş galiba
neyse işte tabiki hatalar tek taraflı değildir ama 2 yetişkin insan ve bir evlat var ortada herşeyi bitirmeden oturup sakin kafayla keşke konuşabilselerdi herşeyi :26:
adamın egosu çok yüksek demek ki emoşum..
hani bazı insanlar daha kindar olurlar,hınç mutlaka alırlar ya..
iyi bir kişilik özelliği değil elbette..
neyin hıncı diyosan; terkedilmenin diyeyim kısaca..
yediremedi sanırım..
fevri alınmış kararlar var ve anında uygulamaya konulan..
gamze kışın yaşadığı olayda bile ses etmedi,oturdu evinde ve sonucunda düzelmeye başlamıştı bişeyler..
şimdi çok bir sebep yokken niye böyle bastı gitti
gamze sevdiğini anladı bu ayrılık sürecinde.. çok üzülüyorum inan..
ama bence mesut da ayrılamayacak gamzeden ve rüzgardan..
onlar seviyolar birbirlerini çünkü.........
slm kızlar nasılsınız birşey sormak istiyorum tecrübeli annelerden bilginizi bekliyorum benim oğluma 2 numara bez küçük geiyo poposunda izleri çıkıyo 3 numaraya geçtik ama tabi biraz bol haliyle sakıncası olurmu:26:
geç canım bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?