Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

İnsan canını yakan birini niye düşünür?
Niye aklına geldiğinde kalbi hop der?
Neden her zaman üzülen taraf ben olurum?

gamzemm canım benim zor bir önemden geçiyosun hiç kolay değil rabbim yardımcın olsun
eşinede ALLAH akıl fikir versin yuvanın yıkılması hiç kolay birşey değil helede bebekle birlikte
herşey için aceleci davrandı eşin belki herşey düzelecekti neden evi hemen dağıttıki anlamadım bu acele niye dünden razı gibi bişey
seni düşünmedi diyelim ya rüzgar içi hiçmi sızlamıyo senin kendini toparlaman kolay olmayacak ama rüzgar için ve kendin için dik durmalısın düşmanlarını sevindirme

ah emoşum beni en çok üzen bu zaten evi niye dağıttı. Geri dönüş olmasın diye demek ki. Bu kadar kolaymış vazgeçmek bitirmek.
Ben o aklıma geldiğinde boğazıma düğümlenen yumruğu , gözümdeki yaşları saklamaya çalışıyorum hala. O hiç mi düşünmüyo.
Ya bir kere çocuğunu ara be adam. Rüzgarın her koşulda ona ihtiyacı var. Gel gör sev ara sor.
Offf offf...
İçim acıyo çünkü sevmişim bu adamı. Sevdiğim adam bugünkü adama nasıl dönüştü bilmiyorum.
Artık ne ben eski benim ne de eski o o .

gamze hiçbişey bitmiş değil..
bi sakin ol.. sıkma canını..
adam senin nikahında daha ya..
vermezsin nikahını olur biter..

vede zamanla düzelirsiniz belki de..
hayırlısını diliyorum sen ve rüzgar için kuzum benim..

Son düzenleme:

günaydınlar iyi haftalar kızlar,
artık günaydınlarınmızda ilk 5 arasında yerimi alıyorum :)
Neyse azramında gamzeminde hakkında hayırlısı olsun.

gamzem canım biraz sabırlı ol ve lütfen güçlü ve dik dur ruh halini anlaya biliyorum evet kolay değil ama bu adam seni ve çocuğunu düşünüyosa mutlaka adım atacaktır
sen sabırlı ol yeterki ve içine atma ağlamak istiyosan hıçkıra hıçkıra ağla yoksa kendine gelemezsin

eşin kimin aklını yaşıyo onuda anlyamadım ben evi taşıyo eşyaları dağıtıyo telefonu değiştiriyo buadam seninle ömür boyu bağlarını koparamazki arada evladınız var
offf nedesem boş işte rabbim sana ve rüzgara dayanma gücü versin hiç değilse boşanma konusunda aceleci davranmayın gün doğmadan neler doğar hakkından ne hayırlı ise o olsun

günaydınlar iyi haftalar kızlar,
artık günaydınlarınmızda ilk 5 arasında yerimi alıyorum :)
Neyse azramında gamzeminde hakkında hayırlısı olsun.

puffydik
tekrar hoşgeldinnn
nedersin sana şöyle güzel bir hoş geldin partisi vereyimmi

Günaydınnn

Amanda aman pufidikim de gelmiş ohh

emoşumm

Gamze allah aşkına sakin ol..kahretme kendini bu kadar..bu iş bitmeyecekse,yazın böyle değilse,zaten bitmeyecek.. ki bence o da kararlı değil bitip bitmemesi konusunda.. şu anda hınç alıyo senden diye düşünüyorum.. hani bırakıp gittin diye onu..

puffydik
tekrar hoşgeldinnn
nedersin sana şöyle güzel bir hoş geldin partisi vereyimmi

bugün olmasa
işe girdiğimden beri benim velet gece hiç uyumuyor çok uykusuzum
ama içinden geldiyse bir iki tane alıyım

megim hoşbulduk, çok özledim sizleri çok

bugün olmasa

bizde seni çoookkk özledik sabah perisi
o tatlı günaydını yoktu pufimin ne zamandır
iyiki geldin kuzumm

günaydıınnn megimmm

gamzenin eşi kimden hınç alıyoki eğer öyle düşünüyosa önce bir kendine dönüp bakması lazım ben ne yaptımda bu kadın beni bırakıp gitti diye

ve insan en azından bekler o evin içinde oturur sakin kafayla düşünür bu adam ne anılara ne maneviyata önem vermeden atıyo üstünden ne varsa sorumluluk ağır gelmiş galiba

neyse işte tabiki hatalar tek taraflı değildir ama 2 yetişkin insan ve bir evlat var ortada herşeyi bitirmeden oturup sakin kafayla keşke konuşabilselerdi herşeyi :26:

bugün olmasa

tamm yaa hevesim kursağımda kaldı neyse bugünlk kalsın yarın hallederiz

adamın egosu çok yüksek demek ki emoşum..
hani bazı insanlar daha kindar olurlar,hınç mutlaka alırlar ya..
iyi bir kişilik özelliği değil elbette..
neyin hıncı diyosan; terkedilmenin diyeyim kısaca..
yediremedi sanırım..
fevri alınmış kararlar var ve anında uygulamaya konulan..
gamze kışın yaşadığı olayda bile ses etmedi,oturdu evinde ve sonucunda düzelmeye başlamıştı bişeyler..
şimdi çok bir sebep yokken niye böyle bastı gitti
gamze sevdiğini anladı bu ayrılık sürecinde.. çok üzülüyorum inan..
ama bence mesut da ayrılamayacak gamzeden ve rüzgardan..
onlar seviyolar birbirlerini çünkü.........

inşallah megim ayrılmazlar ve birbirlerinin kıymetini daha iyi anlarlar
hem gamzeye üzülüyorum hem azraya :26:
sabah fişleri yazarken saçma sapan yazmışım onları düşünürken
onlar (gamze ve azra) ne haldeler kim bilir

günaydın herkese
puffy hoşgeldin sen de
gamze konusunda ben de meg gibi düşünüyorum sadece adam hırsının kurbanı oldu ve düzelir diye umuyorum

kızlar sizi okuyorum. Malum bıraktığım işler vardı onları toplamaya çalışıyorum. yerime gelen kızlar çekmece bile açmamışlar, hatta bıraktığım kağıt çöpleri bile aynı duruyodu
Ne çalışkan biri olduğumu anladım bir kez daha

slm kızlar nasılsınız birşey sormak istiyorum tecrübeli annelerden bilginizi bekliyorum benim oğluma 2 numara bez küçük geiyo poposunda izleri çıkıyo 3 numaraya geçtik ama tabi biraz bol haliyle sakıncası olurmu:26:

Herkese merhabaa
Benim göğüslerim çok şişti dr a gittim ultrason çekti iltihap varmış biraz ilaç verdi dr iltihapı geçsin diye..Evde süt sağma makinesi ile sağıyordum süt gelmiyordu.Hastanede değişik bir pompa vardı büyük birşey onunla sağdık biraz rahatladı göğüsler ama uçları iyice mahfoldu artık herşey sürüyorum inşallah toparlar.Ama göğüs kalkanı almamakla çok büyük hata yapmışım şuan tutuşuyorum ama göğüsler öyle açıkta bekliyorum internetten sipariş edicem şimdi inşallah en kısa azmanda gelir.

Kesinlikle alınması gereken birşeymiş hilalim ozim ve everym mutlaka alın lazım olursa alırım diye benim gibi sona bırakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…