Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

off ya ne kötü birşey

Eminecim aman dikkat et Madem güvenli değil bu aralar minibüse bin kalabalık olanyerlerden git Allah korusun canım

hayırlısı canım
inş bu sefer gelir meleğin
ben de çok kilo almıştım
tedavi sürecinde genelde kilo alınıyor
hala veremiyorum
Evet kolay verilemiyor bu kilolar malesef
Aşılamada da benzer ilaçlar var sanırım o yüzden 1 ay spor yapıp gidiyim diye düşünüyorum yoksa hem tutmaz hemde üstüne kilo alırsam iyice kötü olucak

perim ilk aşılamayla geliverecek seninki inşallahhh..

emoşum tedirgin olmakta haklısın.. sen tedbiri elden bırakma.. nasıl yer olmuş orası ya..
allah korusun..

Eminecim aman dikkat et Madem güvenli değil bu aralar minibüse bin kalabalık olanyerlerden git Allah korusun canım
bu olay zaten buranın en kalabalık olan yerlerinde oluyo prensesim insanın gözü dönmeye görsün kalabalık yada değil farketmiyo
adam intihar etmiş ama ölmemiş
korkmamak elde değil
ya nasıl bir cana kıyılır anlayamıyorum

ve her 2 cinayetdede pompalı tüfekle yapmışlar

off ya bende oğlumda iyice hastalandık
gözümüz burnumuz akıp duruyo
kalkıp oğluma çorba yapacak gücüm yok

emoşum tedirgin olmakta haklısın.. sen tedbiri elden bırakma.. nasıl yer olmuş orası ya..
allah korusun..

burası küçük yer megim bu olaylar yakınımda gerçekleştiğini düşündükçe dahada kötü hiisediyorum kendimi
rabbim korusun cümlemizi eşimle görüştüm şimdi yürüme artık diyo

kzılar ya burnum su gibi akıyor sürekli, gece boğazım falanda çok acıyodu fıs fıs sıktım sabahda benical içtim gecede gripin içmiştim. acil toparlanmam lazım, gözleriimden ateş çıkıyor sanki

kzılar ya burnum su gibi akıyor sürekli, gece boğazım falanda çok acıyodu fıs fıs sıktım sabahda benical içtim gecede gripin içmiştim. acil toparlanmam lazım, gözleriimden ateş çıkıyor sanki

geçmiş olsunn pufdik

teşekkür ederim canım. bana asıl koyan androitin yeni sürümü var güncelle dedi iyi bari güncelliyim dedim. yedek aldı herşeyi sildi fakat yedeği geri yükleyemedi :26: mesajlarım falan gitti sinir oldum sinir

:26::26::26:
Kim sinir etti ne oldu mesajların nereye gitti anlamadım ben bişey:26::44:

allah korusun..
Megim benim editörüm inşallah ya hepimizin ki gelsin artık Çek beklemedik mi biz yana

iyi olur canım en azında kilo almazsın
inşallah prensesim

Eminem Allah senide aileride korusun insanlar gerçekten Şaşırdı dünya çok zor bir yer

kızlar netle bir sorun var zor gönderiyorum yazdıklarını öpüyorum sizi gelicem yine anne kız bir çarşı turu yapalım

telefon versiyon güncellemesi yaptı ve herşeyim silindi
hımmm anladım neyse yapıcak bişiy yokk sağlık olsun

aminn canım ALLAH razı olsun
ben 5 yıldır burdayım ve burası turistlik bir yer insanlar birbirlerine bile dönüp bakmıyodu ama bu sene gerçekten farklı pis niyetli insanları okadar çok görür oldumki
geçen akşam dolmuş bekliyorum pisliğin biri tam yanımdan geçerken ne haber kız dedi yine ben sinirden yedim kendimibu sene burası gerçekten değişti
eşm hep büyük şehire taşınalım diyodu ben hayır urası temiz yer dedim durdum ama bu sene buranında bozulduğunu anladım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…