- 7 Mart 2011
- 7.397
- 8.068
- 398
- 36
off yaa nekadar sakin temiz bir yer derken 1 hafta içinde 2 ayrı cinayet bugünde 2 kadını otobüs durağında beklerlen öldürmüşler
ve benim hergün yürüyüp gidip geldiğim yolda:26: bugün dolmuşla geldim iyiki öyle yapmışım yürüyerek çıkmış olsaydım tamda o saatlerde orda ola bilirdim düşüncesi bile kötü sinirlerim bozulmaya başladı sanki iyiydilerde
off ya ne kötü birşey
Prensesim çok saol
klomenle çatlatma iğneleriyle olmadı malesef kısmet değilmiş
ama bana çok kilo aldırdılar
Eminecim aman dikkat et Madem güvenli değil bu aralar minibüse bin kalabalık olanyerlerden git Allah korusun canımoff yaa nekadar sakin temiz bir yer derken 1 hafta içinde 2 ayrı cinayet bugünde 2 kadını otobüs durağında beklerlen öldürmüşler
ve benim hergün yürüyüp gidip geldiğim yolda:26: bugün dolmuşla geldim iyiki öyle yapmışım yürüyerek çıkmış olsaydım tamda o saatlerde orda ola bilirdim düşüncesi bile kötü sinirlerim bozulmaya başladı sanki iyiydilerde
evet ya daha bir kaç gün önce yine bir kızı öldürmüşlerdi onun etkisi hala üzerimdeyken şimdide bu
Evet kolay verilemiyor bu kilolar malesefhayırlısı canım
inş bu sefer gelir meleğin
ben de çok kilo almıştım
tedavi sürecinde genelde kilo alınıyor
hala veremiyorum
Evet kolay verilemiyor bu kilolar malesef
Aşılamada da benzer ilaçlar var sanırım o yüzden 1 ay spor yapıp gidiyim diye düşünüyorum yoksa hem tutmaz hemde üstüne kilo alırsam iyice kötü olucak
bu olay zaten buranın en kalabalık olan yerlerinde oluyo prensesim insanın gözü dönmeye görsün kalabalık yada değil farketmiyoEminecim aman dikkat et Madem güvenli değil bu aralar minibüse bin kalabalık olanyerlerden git Allah korusun canım
korkmamak elde değil
ya nasıl bir cana kıyılır anlayamıyorum
bu olay zaten buranın en kalabalık olan yerlerinde oluyo prensesim insanın gözü dönmeye görsün kalabalık yada değil farketmiyo
adam intihar etmiş ama ölmemiş
ve her 2 cinayetdede pompalı tüfekle yapmışlar
perim ilk aşılamayla geliverecek seninki inşallahhh..
emoşum tedirgin olmakta haklısın.. sen tedbiri elden bırakma.. nasıl yer olmuş orası ya..
allah korusun..
kzılar ya burnum su gibi akıyor sürekli, gece boğazım falanda çok acıyodu fıs fıs sıktım sabahda benical içtim gecede gripin içmiştim. acil toparlanmam lazım, gözleriimden ateş çıkıyor sanki
geçmiş olsunn pufdik
teşekkür ederim canım. bana asıl koyan androitin yeni sürümü var güncelle dedi iyi bari güncelliyim dedim. yedek aldı herşeyi sildi fakat yedeği geri yükleyemedi :26: mesajlarım falan gitti sinir oldum sinir
:26::26::26:
Kim sinir etti ne oldu mesajların nereye gitti anlamadım ben bişey:26::44:
Megim benim editörüm inşallah ya hepimizin ki gelsin artık Çek beklemedik mi biz yanaperim ilk aşılamayla geliverecek seninki inşallahhh..
emoşum tedirgin olmakta haklısın.. sen tedbiri elden bırakma.. nasıl yer olmuş orası ya..
allah korusun..
inşallah prensesimiyi olur canım en azında kilo almazsın
Eminem Allah senide aileride korusun insanlar gerçekten Şaşırdı dünya çok zor bir yerbu olay zaten buranın en kalabalık olan yerlerinde oluyo prensesim insanın gözü dönmeye görsün kalabalık yada değil farketmiyo
adam intihar etmiş ama ölmemiş
ve her 2 cinayetdede pompalı tüfekle yapmışlar
hımmm anladım neyse yapıcak bişiy yokktelefon versiyon güncellemesi yaptı ve herşeyim silindi
Megim benim editörüm inşallah ya hepimizin ki gelsin artık Çek beklemedik mi biz yana
inşallah prensesim
Eminem Allah senide aileride korusun insanlar gerçekten Şaşırdı dünya çok zor bir yer
kızlar netle bir sorun var zor gönderiyorum yazdıklarını öpüyorum sizi gelicem yine anne kız bir çarşı turu yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?