A aa niye alışmasın
Çok güzel olmuş bu kuş işi aysunum
Bişeyler yediyse ürkekliği atmış,alışmaya başlamış demektir yerine de..
Bakalım hangi kelimeleri öğrenecek seninki de
[video=youtube;C9k7CSL9d04]http://www.youtube.com/watch?v=C9k7CSL9d04[/video]
He aysun bir de burda evcil hayvanlar bölümü var ya,orda muhabbet kuşu olanların soru cevap şeklinde yada genel olarak paylaşım topikleri var..
canım tamam zaten o kan hapı
demır hapı kan hapı aynı sey
ben de gyno ferro sanol kullanıyorum
günaydın dicektim ama koptum ben kusura bakmayın
ne baş ağrısı canım aşkolsun sor tabi
benim 31-32. haftada başladı canım plesenta yaşlanması da başladı
hatta o zaman tekrar detaylı ultrasona girdim böbreklere falan tekrar bakıldı sorun var mı diye ( senin bakıldı mı tekrar)
38+5 te doğurdum suyum dayine azdı ama normale yakındı yine de
bol bol su ve sulu meyve yedim canım
o zamanlar yazdı tabi ama şimdi de bol bol su iç dinlen sağına yat hep bebek beslensin canım
merak etme artar inşallah
su ölçümü yapıldı mı sana hiç
yok canım sol olacak haklısın yanlış yazmışım ordaçok sağol cnm
öğrenmiş oldum
benim söylediğim birşeye mi güldün
benden alıntı yapmışsın da
ne olursa olsun
birini güldürebildiysem çok mutlu olurum
bıktırdım belki sizi ama
bana da sola yat dediler
ben mi yanlış biliyorum acaba
bebeğin daha güzel beslenmesi ve vücudumda dolaşımın rahat olması için sola yatmam gerekirmiş. :44:
günaydın herkese
herkes için hayırlı bir hafta olur umarım
canım maalesef bisüre çekeceksinizgunaydın kızlarr dun gece hiç uyumadık ynegaz sandım ben başta ama dun de kakasını yaparken çokkk zorlandı çokk agladı yawrum altına baktım yapmş ama meger yarımmş o karınını ova ova sokuldu ama normalmş galba demi kızlar ya bazı bebeklerde başta oluomş zorlanmalar bi yolu molu var mı bunn da masajla mı halletcz kkde bi topkte zeytinyagından falan bahsetmşler bi fikri olan var mı ?
yok canım sol olacak haklısın yanlış yazmışım orda
canım maalesef bisüre çekeceksiniz
masaj yap poposuna zyağı sür gaz damlaları falan bana kalırsa giçbir işe yaramıyor o yüzden boşyere bitkisel bile olsa ilaç yüklemesi yapmadım ben
4. aydan sonra falan geçti gitti
kulak cubugna zeytinyagı damlatp haff bi şeklde dürtcekmşm popsonu demi yapaym bunu bna annem de dedi
ya gaz için sabı kullanıorm ben iki gundur de çok iidi dun de kaka problemi çıkı işte şimdi keyfli keyfli uyuo gece ne oluo bu bebşlere ya valla gunduz hiç bi sıkntı yok butun sıkntılar gece hatta gece yarısı başlıo neyse uyumama izin verıo sabah yediden sonra toparlamşm yne kendimi ....
popoya sadece sürt ama pamuklu kulak çubuğunu.. yani azcık içeri sokacaksan şayet,derecenin metal olan kısmını zeytinyağına batırarak yap o işlemi duygum..
mazallah pamuk içerde falan kalmasın..
didommm başın sağolsun canım benim ya
Günaydın kızlar hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah
Ben bu hafta adet olucamm sonrada hemen spora başlıcam biraz vücudumU toparlamam lazım sonrada aşılamaya gidi cem inşallah
bana dua edin çok ihtiyacım var
Günaydın kızlar hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah
Ben bu hafta adet olucamm sonrada hemen spora başlıcam biraz vücudumU toparlamam lazım sonrada aşılamaya gidi cem inşallah
bana dua edin çok ihtiyacım var
Prensesim çok saolRabbim yardımcın olsun canım
hakkında hayırlı olsun kararların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?