Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

He aysun bir de burda evcil hayvanlar bölümü var ya,orda muhabbet kuşu olanların soru cevap şeklinde yada genel olarak paylaşım topikleri var..

bi günaydın da benden
kuzey uyuyor kahvaltım bitsin onun yemeklerini hazırlamak için kolları sıvıcam
hiçbişey yapasım yok yaa devrilip yatasım var

canım tamam zaten o kan hapı
demır hapı kan hapı aynı sey
ben de gyno ferro sanol kullanıyorum

çok sağol cnm
öğrenmiş oldum

günaydın dicektim ama koptum ben kusura bakmayın

benim söylediğim birşeye mi güldün
benden alıntı yapmışsın da

ne olursa olsun
birini güldürebildiysem çok mutlu olurum

bıktırdım belki sizi ama
bana da sola yat dediler
ben mi yanlış biliyorum acaba
bebeğin daha güzel beslenmesi ve vücudumda dolaşımın rahat olması için sola yatmam gerekirmiş. :44:

günaydın herkese
herkes için hayırlı bir hafta olur umarım

aysunm bol bol konuşun ilgilenin sizinle içlü dışı olsn alın omzna koyun onu size de gelip konmaya alşsn cnm bu kuş işi hem sabır hem sans işi ama erkekse buyuk ihtmal konuşur siz ilgilenin bol bol hoşgelmş paşa ugur getrsn size

gunaydın kızlarr dun gece hiç uyumadık yne gaz sandım ben başta ama dun de kakasını yaparken çokkk zorlandı çokk agladı yawrum altına baktım yapmş ama meger yarımmş o karınını ova ova sokuldu ama normalmş galba demi kızlar ya bazı bebeklerde başta oluomş zorlanmalar bi yolu molu var mı bunn da masajla mı halletcz kkde bi topkte zeytinyagından falan bahsetmşler bi fikri olan var mı ?

Son düzenleme:
yok canım sol olacak haklısın yanlış yazmışım orda
canım maalesef bisüre çekeceksiniz
masaj yap poposuna zyağı sür gaz damlaları falan bana kalırsa giçbir işe yaramıyor o yüzden boşyere bitkisel bile olsa ilaç yüklemesi yapmadım ben
4. aydan sonra falan geçti gitti

kulak cubugna zeytinyagı damlatp haff bi şeklde dürtcekmşm popsonu demi yapaym bunu bna annem de dedi
ya gaz için sabı kullanıorm ben iki gundur de çok iidi dun de kaka problemi çıkı işte şimdi keyfli keyfli uyuo gece ne oluo bu bebşlere ya valla gunduz hiç bi sıkntı yok butun sıkntılar gece hatta gece yarısı başlıo neyse uyumama izin verıo sabah yediden sonra toparlamşm yne kendimi ....

Son düzenleme:

popoya sadece sürt ama pamuklu kulak çubuğunu.. yani azcık içeri sokacaksan şayet,derecenin metal olan kısmını zeytinyağına batırarak yap o işlemi duygum..
mazallah pamuk içerde falan kalmasın..
didommm başın sağolsun canım benim ya

haklsn megim oyle yapayım hadi inşş işe yarar ....

Günaydın kızlar hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah

Ben bu hafta adet olucamm sonrada hemen spora başlıcam biraz vücudumU toparlamam lazım sonrada aşılamaya gidi cem inşallah
bana dua edin çok ihtiyacım var

çokk guzel kararlar seni boyle gormek çok guzell herşey ii olcak inan bana perimm

Rabbim yardımcın olsun canım
hakkında hayırlı olsun kararların

Duygucum çok sAOI herzaman moral veriyorsun
Aklımdaki tek soru işareti acaba Memorial Nur hanıma gitsem mi bunda - iyi bir dr var oname gitsem dr benim için çok önemli zaten bebek konusu yüzünden çok karamsar bir insan oldum çıktım
ben İzmit te oturuyorum senin öneriz ne olur
Birde kızlar aranızda aşılama fiyatlarını bilen varm, o topiklere hiç bakmak istemiyorum çünkü ilkinde tutan pekçıkmıcak karşıma kendimi KurmayıM

off yaa nekadar sakin temiz bir yer derken 1 hafta içinde 2 ayrı cinayet bugünde 2 kadını otobüs durağında beklerlen öldürmüşler
ve benim hergün yürüyüp gidip geldiğim yolda:26: bugün dolmuşla geldim iyiki öyle yapmışım yürüyerek çıkmış olsaydım tamda o saatlerde orda ola bilirdim düşüncesi bile kötü sinirlerim bozulmaya başladı sanki iyiydilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…