Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Prensesim cok sevindim inş yeni kararlarınız hayatınıza cok buyuk mutluluklar getırsın sakın hiç bi tedavinden umutsuz olma ben tam 3 asılama oldum ilk ikisi klomenle oldu ikincisi tutmustu biz sprem yıkamaya 125 tl hastaneyede 150 vermiştik ama duydugum en uygun fiyattı düşüğümden sonra bi aşılama daha oldum acıbademde iğneli yaptı dünya kadar para verdim 1000 tl yi gectı ilaclarla artı fazla ilaç yuklemişler oshh tehlıkesi atlattım yumurtam cok oldu o tutmadı doktor cok onemli tup bebege gıdınce ogrendımki ben son asılamadaki dozdan daha azıyla tüp bebek yaptırdım doktora herseyı anlat klomenle kac yumurtan oldugunu vucudunun verdıgı tepkıyı bılsın hiç umutsuz baslama tedavı surecınde mutlu ol inş rabbim ol derse olucak sen iste inş elinden geleni yap olucal perim hiç sıkma canını hersey cok güzel olucak inş

kızlar hemen acil cevap istiyorum bilenlerden.
bizim emirin sanki damakları şişmiş.
elleriyle kaşıyo gibi emziği veriyorum damağıyla eziyor.
niye acaba
diş çıkması için erken değil mi

teşekkür ederim canım. bana asıl koyan androitin yeni sürümü var güncelle dedi iyi bari güncelliyim dedim. yedek aldı herşeyi sildi fakat yedeği geri yükleyemedi :26: mesajlarım falan gitti sinir oldum sinir

evt ya güzel bişey olcak sanıp güncelleyince içine ediyolar ben yorumlara göre yapıyorum sadece whatapp ı güncelledim

niye acaba

diş bebeğe göre değişir erken cıkabilir de
damak kabarması onu gösteriyo :26:

yettim gariiii

eminecim dikkat et kendine
kötü niyet insanın içinde olmasın o şehir bu şehir farketmez
sen yürüyerek gitme ama yine de bence de

hasta bebiş ve analarına da geçmiş olsun

oflu daha çıkmaz merak etme
ama 4 aydan sonra çıkarabilir tabi normal kabulmediliyor ama ne kadar geç o kadar iyi
diş kaşıma işi baya erken başlıyor diş çıkarmadan ama tabi çok kabardıysa diş görünüyorsa bilemicem
kuzeyşn diş resmen içerden görünüyordu ama çıkmazsı aylar sürdü

niye acaba

Herşeyde olduğu gibi bu da her bebekte değişkenlik gösterir.Belirti diş gibi takibe devam et bence.
Hayırlı olsun.

Son düzenleme:

haklısın ferdam herşey beyinde bitiyo, yok zaten bundan sonra kolay kolay yürümem domuşla git gel yaparım:26:

pufim ve piyensesim geçmiş olsun kuzularıma benim

Veeeeeee bayıllldımm Çınar'a
Maşallahhhh yavruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…