Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tübe tübeee gamze kız sen de dul mu diyosun kendine
hem daha herşey bitmiş değil hem de benim bildiğim,kocası vefat etmiş olana dul deniliyor.. boşanmışa dul denilmesin zaten
biz de emoşla kısır kankagilleriz ya
ne güzel isimlerimiz var dimiii

Bir Adam Anlatıyor Ve Bir Avukat Dinliyor:

Karımı 1998'in Sonbaharında Kaybettim... Yedi Senelik Evliliğimizin İki Senesini Kanser Tedavisi İçin Hastanelerde Geçirmiştik.

Karım , Her Evlilik Yıldönümümüzde İkimizin Fotoğrafını Çerçeveler, "Bunlar Bizim Hayatımızın Gölgeleri" Derdi.. Öldüğünde, Yedi Tane Resmimiz Vardı.

1997'in Bir Gecesinde Onu Aldattım. Oysa Ona Sürekli Onu Ne Kadar Çok Sevdiğimi Ve Sonsuza Kadar Sadık Kalacağımı Söylerdim.

Ölmeden İki Hafta Önce Yine Aynı Şeyi Tekrarladım. Tuhaf Bir Gülümsemeyle Baktı Bana Ve Sadece "Biliyorum" Dedi.

İzmir'e Kar Yağdığı Gün, Yani Bir Ay Önce, Evdeydim. Fotoğraflarımıza Bakıyordum Yine...

Her Çerçevenin Altında Bir Harf Olduğunu İlk Kez O Gün Fark Ettim.

A.R.K.A.S.I.N. Gerisi İçin Yılları Yetmemişti. Ama Sanırım "Arkasına Bak" Yazmaya Filan Niyetlenmişti.

Hemen Çerçevelerin Arkasına Baktım. Hiçbir Şey Yoktu. Sonra Birşey Dürttü Beni, Hepsini Teker Teker Söktüm.

İnanabiliyor musunuz, Her birinin Arkasından Bir Mektup Çıktı! Geçirdiğimiz Her Sene İçin Sevgi Dolu Sözler Yazmıştı.

1997'deki Resmimizin İçinden Çıkan Zarf İse Simsiyahtı Ve İçinden Şu Sözler Çıktı:

"14 Mart1997/Gözlerin Bana Başka Birine Dokunmuş Gibi Baktı /Söylemene Gerek Yok, Biliyorum..."

2002'deyiz. Onu Kaybedeli 4, Aldatalı 5 Yıl Oluyor. İçim Acıyor Şimdi.

Çünkü Kadınlar Biliyor, Hissediyor.. Sadece Paylaşmak İstedim.

Sana Boş Gözlerle Bakıp Seni Seviyorum Diyenin Sevgisinden Şüphe Et.

Çünkü; Aşk Sessiz, Sevgi Dilsizdir....

ay emineeeee okumuştum bunu bi yerde ama şimdi tekrar okuyunca bile tüylerim diken diken oldu

bana bakkk benimki de bana boş gözlerle mi bakıyo seviom seni neeeenn derken

Son düzenleme:

dulgilim ben ama çıtır çıtır taze tazeeeee

dün yan komşumun kızıyla karşılaştık onunda 2 yaşında bebesi var oğlan nerde dedim kaynanam bakıyo dedi bana
ah ulen bi bana denk gelmedi böylesi ama darısı bi dahakine işallah dedim
ö.. ve ben aynı anda

emoş hem kısır hem uykusuz hem yorgun
emoşun evi b..k götürüyo sinirleri bozuk
dün piknik keyfimizden dolayıdırki temizlik felan yapamadım
benim evimin etrafı orman kızıma dedim kızım bugünde burda yapalım pikniğimizi hemde evin işlerini hallederim yokk çalılar varmışş korkarmışsanki gittiğimiz yerde yokk

evde boş boş yayılan kaynanagilin eli armut mu taşlıyo yapıversin

'ö' kim gı:26::2:

ay emineeeee okumuştum bunu bi yerde ama şimdi tekrar okuyunca bile tüylerim diken diken oldu

bana bakkk benimki de bana boş gözlerle mi bakıyo seviom seni neeeenn derken

boş gözlerle bakark söylüyosa yapıştır bitane kendine gelsinn lütfeenn

çalılardan mı korkuyomuş numaraya bak hele

evde boş boş yayılan kaynanagilin eli armut mu taşlıyo yapıversin

kaynanm ben bugün süpüreyim akşamda sen silersin dedi sağolsun ama ben dedim yok ben akşam gelince hallederim hepsini
kayınvalided bugünlerde pek iyi değil ayaklarının üzerime duramıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…