Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sen daha iyisindir puffym yaa hem senin gibi gelin sevilmezmi

sanmam canım. Bende ilk 2-3 yıl iyiydim ama artık daha mesafeleyim. bireysel olarak bir sorun yok ama aslında bir sürü şey var unutamadığım o yüzden mesafe iyidir. Bu kadar içimde fırtınalar koparkende maalesef sevgi,saygı, yakınlık olmuyor. Olan kısmı da mecburiyetlerden ötürü. Neyse bu konuda çok lafım ama yine içimde kalsın. Bir gün mutlaka patlıycak bir yer bulurum

takılma pufim bee boş ver ben istesemde mesafe koyamıyorumki ama sen koyabilyosan ne mutlu sana
herşey karşılklı sana candan davrandılarda senmi karşılk vermedin onların yaptığı varki sende etkiye tepki veriyosun

yalandan gülücklere, yapmacık sırıtmalara falan tahammülüm yok. yüzüme gülüp arkamdan iş çevrilmesine, hayatta o anlar hiç yaşanmamış gibi davranılmasına, insanların salak yerine konulupda kendilerinin süper akıllı insani iyi niyetli olduklarına inanılmasına tahammülüm yok. Aslında ihanete tahammülüm yok, sevmiyosam evet sevmiyorumdur. Kısaca zıt kutuplar ve tam bir balık kadınıyım ne yaptığımı ne yapılanı asla ve asla unutmam. merhamet ederim ama içimdeki öfkem hiç sönmezz

emine karanlklarda yürüme sakn oralarda Allahım sen koru çok korkarım oyle şeylerden Allah kötülerle karşılaştrmasn :26:

perim nur hanm dogum iznnde orda mustafa bey varmş aysunay ona gdıo onnla bi konş istersen ben memnun die blıorm o da ii bi drmş aşılama burda 1200 1500 arası ama istanbulda ne kadar blmıorm cnm o civarlardadır tahmnmce en fazla 2000 olsn ... ara bi sor istersen memorialı zaten sen memoriala gdersen onlar karr verck tedavi şeklne tahlleri yaptıktan sonra ben memoriala gt derm perim ....

pufim ve piyensesim geçmiş olsun kuzularıma benim

sağolun kızlar

ferda sen kuzeye yemeklerini günlük mü yapıyosun?

herkese selamlar

topik cümleten grip nezle olmuş benimde burnum akıyor .geçmiş olsun herkese rabbim şifa versn:2::2:

topiğin adında değişiklikliğe gidilsin lütfen
aralara bi yerlere grip nezle olmuş yada olucakda eklensin

yanlış anlaşılma olmasın koltuğa kadarda kendim geldim hee
[video=youtube_share;j4CJ_DFkAEU]http://youtu.be/j4CJ_DFkAEU[/video]

evet prenses günlük yapıyorum canım
sabah kahvaltı öğlen çorbasını yapıyorum veya sebae püresi sonra meyve akşam bizm yemeklerden yiyor onun yiyebileceği şeylerden yapmaya çalışıyorum yiyebileceği bişey yoksa öğlenkinden farklı bi çorba veya püre (öğlen püre yediyse tarhana yayla mercimek gibi bi çorba yapıyorum) sonra yoğurt ve en son gece yatarken kaşık maması yiyor

dün çınarı kayınvalidemlere götürdüm 1-2 saat. Çınar herksin ortasında ANNE dedi, ama ortaya dedi bana değil. Ama o kadar netti ki millet inanamadı, tabi bende. çok mutlu oldum. yani bana demedi ama zaten annesi olduğumu biliyor anne dedi yani
genelde tırrrrrrrrrrrrrrr yapıyor lirlirlirlirlir yapıyor abla abla abla diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…