Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Prensese canım gecende yazıcaktım biliyorum bu tedavi sureci cok stresli ama sen degılmıydın bişiler yapıyım dıyen guclu olucaksın ve en önemlisi inanıp dua edıceksın ben üç asıla yaptırdım ilinci aşılamam tuttu klomenle olmustu pek bu sekilde yapmıyolar gercıde masıp oldu tuttu hiç bişi yapmadım o ay hatta ole umudum bitmiştiki songunler tup bebek merkezıyle görüşmüştümrandevu alıcaktım yani Vaktı gelsin Rabbim ol desin düşükten sonra bi aşılama daha oldum iğneyle yumişerı buyuttu fakat asırı ilaç yuklemiş mahfoldum zaten asılamanın haftasına adet oldu bi kac ay dınlendım kendımı toparladım tup bebek için merkezle görüştüm mumutluydum duygum sagolsun bana cok moral verdı hiç bişi okumadım olucagına ınandım dua ettım Rabbim isterse olucaktı hiç olumsuz bişi okumadım degerım cok düşük cıktı doktor buyuk ihtımal tutunamaz dedi ben inandım olmustu ve hiç umutsuz olmadım bı sefer degılse bidahakine dedim çok şükür kuzum bırakmadı biİzi allahım sizlerede yasatıcak inş inanki prensesim cok iyi anlıyorum seni ama güclü olman lazım asılama ben dene derim yani bişi kaybetmezsin ama suda varki guvendiğin biyerde yaptır bide ben ilk asılamalarımda pek para harcamadım 250 falan klomen oldugu için son asılamam 1500 e mal olunca dedimki gerek yok tup yapardım yani acıkcası maddı olarskta füşünmek lazım Allahım güç kuvvet versın inş Rabbim sevindirsin tez vakıtte

canım şimdi bi görümcemle konuştum o yarın ben bakarım dedi, çarşambaya allah büyük.,
evde golden köpek var koca koca tüyleri var, ne biliyim ya offff offff

Aynen oyle kopek icin uzulme Cinar bu isi sevicek bile
Benim arkadasim hamile evinde golden var ne test baktirdi ne bisey bebek dogar dogmazda onunl buuyucek o kadar ince dusunme sende Allah a emanetler

iyi sonuçlar alırsınız inşallah cnm..

Canım gecmş olsun kıyamam Allah şifa versın anneciğine inş hemencik iyileşir çınar pasayada inş bakıcak rahat biyer bulursun

Aynen oyle kopek icin uzulme Cinar bu isi sevicek bile
Benim arkadasim hamile evinde golden var ne test baktirdi ne bisey bebek dogar dogmazda onunl buuyucek o kadar ince dusunme sende Allah a emanetler

kuzum bende severim keşke hep köpekle olsa çokda seviyor hayvanları aklı gidiyor onlara ama herşeyi ağzına sokuyor onunda tüyü çok dökülüyor e bide evde yatalak hasta var temizlik sürekli yapılmıyor, bilmem anlatabildimmi. çok düşünmek iyi değilde işte sıyırıcam

Evet boyle soylenince umutlaniyorum am dr oyle net konusunca hemen dustum istd
Degerinin dusun ciktigi gunu hatirkiuyorum dun gibi cokbyurekten Yasin okumustum senin icin
O zor gunler geciyor dimi bitiyir iste acaba benimdd biticek mi bilmiyorum
Siz asilamadan once ne kadar sure denemistiniz canim
Benim dr klomen degil baska bir ilac vericek saniyorum igne falan
Muayene 200 adilama 750 ilaclarda 300 400 gibk tutsa 1500 e mal olucak ama tup fiyatlari dahada yuksek
Eger o gune velirsrm Duygunun yaptirdigi yeri dusunuyorum Nur hanim i
Size ne kadara mal olmustu tup bebek ve nerde yaptirmistiniz
Cok konustum sanirsam

Anne yuregi iste

kapkaranlık bir hava şakır şakır yağan bir yağmur artı şimşek gök gürültüsü:18:

pufymmm annene tekrardan çok geçmiş olsun
prensesimm inşallahh meleğin en kısa zamanda gelir

Kızlar benim göğüslerim uyuz olmuş gibi kaşınıyor normalmi ki acaba döküntü kızarıklık gibi birşey yok ama emzirirken deli gibi kaşınıyor.
Birde hala uçları çok acıyor yara yok ama emzirirken çok acıyor annemde artık kalkanları çıkart göğüs pedine geç kalkanların içinde uçlar hep nemli kalıyor buharlaşma oluyor diyor.göğüs uçların sertleşicek zamanla diyor ama acısına dayanıp kalkanları çıkaramıyorum ki.Hatta sütyen bile giyemiyorum ben

Bu arada ana kız çok gazlıyız hala geçmedi

Son düzenleme:
kapkaranlık bir hava şakır şakır yağan bir yağmur artı şimşek gök gürültüsü:18:

pufymmm annene tekrardan çok geçmiş olsun
prensesimm inşallahh meleğin en kısa zamanda gelir
Kac kisi kaldik be Eminem hepimizin ki gelsin artik

Ask olsun ne istersen sorabilirsin doktorlar hep kotuden ıyıye bahsedıyo Allah razı olsun bılıyorum basta Rabbimin izniyle sonra sizlerın içten dualarıyla cok şükür bıgunlere geldik inanki aynı duyguları yasadım burda kızların hamileliklerıne sevındım zor gunler hemen geciyo dedıler anlattılar bıgun bana da olurmu dıye hep soruyodum bazen diplere vurdum karamsardım agladım hayata kustum olede olmadı kalktım dımdık durmaya cslıştım hala hayırladıkca ve suan oldugu gıbı aglıyorum Alkahım kimsenın yuregını evlat hasretıyle acısıyla yakmasın zor ama bize zor Allahım istesin olucak inş dua dua dua ....gelelim tupe duygu izmirde yaptırdı istanbulda nur hanıma hulya yaptırmıstı aysun gidıyo Ben ankarada yaptırdım canım sanırım ilaçlarla 5500 6000 buldu ol şükür Allahım emeklerimizi zai etmedi inş saglıkla kucagımıza alırız korkular hiç bitmiyo hangisi daha sıcak gelıyosa onu yap derım ama ne olur okuma ve olumsuz düşünme

Saol Ozim evet okudukca dahada moralim bozuluyor birakicam su okuma isini icim karardi
Insallah sgliklada kucagina alirsin minicigini

slmmm
bugün aşermenin ne demek oldugunu ilk kez keşfettim sanırım
etsiz çiğ köfte ve yarım bardk kola biliyorum çok fena şeyler ama
böyle iiçimm eridi resmen sanki yemezsem nefes alamıycakmışım gibi oldum
cuma günü randevumuzu aldık umarım herşey güzel çıkar

herkesler nasılllar??????????*

Son düzenleme:
hilall ozaman hayırlı olsun aşermen
kızlar ben fazla yazamıyıyorum malum patron buralarda
ve gözlerim ekrana bakmaya dayanmıyo bugün nedense beyaz ekran gözümü aağrıtıyo:26:

puff çok geçmiş olsun annen inşallah çabucak sağlığına kavuşur.

canım zamanım var vaktim var deneriz dersen tabiki aşılamaı öneririm bak ozinin tutmuştu hem lovelinin de aşılamayla oldu bebeği.neden seninde olmasın
ama dediğim gibi bizim buralarda aşılama yapacak yer yok istanbulada aşılama için gitmem onca olu..hem zamanımız da yok..bizim için en mantıklısı tüp bebek.

bak ben eşime keçiboynuzu özü içiriyorum ve proxeed plus bu sayıyı onlara borçluyuz biz..düşüktü çünkü..
senin dediklerinde güzel içirebilirsin.

nur hanıma hulya gitmişti..
bende oraya gidiyorum memoriale lap.ta orda oldum hatta..tüpte orada olacak kısmetse.bu yaz.
sen neredeydin şehir?

birde istediğini bsorabilirsin cnm..
insan palaştıkça rahatlıyor.

ozim nasılsın nasıl gidiyor hamişlik.

hilall ozaman hayırlı olsun aşermen
kızlar ben fazla yazamıyıyorum malum patron buralarda
ve gözlerim ekrana bakmaya dayanmıyo bugün nedense beyaz ekran gözümü aağrıtıyo:26:

eminemmmmmmmmmm
benimde ekrana bkınca gözlerim çok acıyor..
hatta gece uyurken bile zorluyor.

Biz Izmitteyiz canim siz nerdesiniz
Off hakkimizda hayitlisi olsun suan zor nefes aliyorum valla
Lovely mizinki dogal yolla geldi ama onun oncesinde yaptirmis asilama

Biz Izmitteyiz canim siz nerdesiniz
Off hakkimizda hayitlisi olsun suan zor nefes aliyorum valla
Lovely mizinki dogal yolla geldi ama onun oncesinde yaptirmis asilama

hımm yanlış hatırlamışım demek öncesi aşılamaydı ozaman..
oo izmitmiş çok yakınsınız istanbula.şanslısınız..

biz zonguldaktayız canım..git gel istanbul alıştık valla

ben de cıg kofte asermıstım ve yurt dısında bulamamıstım
ınce bulgur da bulamamıs yapamamıstım
ne zordu be :)
sonra turkıyeden bır arkadas getırmıstı de rahatlamıstım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…