kedicikkkkk evlilik tcırına bayıldım 7 yıl 7 ay 7 gün
nice nice senelee inşallahhh
şuan çok alındım
Benim göğüs uçlarım neden geçmiyor yarası yok ama hala emzirirken çok acıyor
Lansinoh göğüs kremi kullandım gold lanolin kullandım bepanthene madecasol susam yağı hepsini kullandım ama yine acıyor yine acıyor
lovelim çok zordur bilirim :26:
gamze tahin yağını öneriyodu bir dene istersen:44:
benimde olmuştu ama 1-2 hafta kayınvelidem bebek emdikten sonra bildiğimiz toz şeker koyduruyodu üstüne peçete koyuyodum birdahaki emmesine kadar bekletiyodum:26: fayda etmişmiydi pek hatırlamıyorum ama bukadar uzun sürmemişti
Ben acıyor diye hep kalkan kullandım kalkalnlarında kapaklısını kullandım içleri hep buharlı oluyordu hemde akan sütten dolayı göğüs uçlarıda nemli oluyordu annem ondan iyileşmiyor hep nemli olduğundan sertleşemiyor dedi bende kalkanları çıkardım dün geceden beri kalkansızım acaba kalanları bu kadar uzun süre kullandım diyemi böyle olduki?
kalkan konusunda hiç bir bilgim yok canım ya birsüre kullanma bakalım inşallah en kısa zamnda iyileşir
Çıkardım bakalım inşallah bir iki güne iyileşir.
kolay gelsin elifim annelik gerçekten kolay değil A dan Z ye herşeyi düşünmek zorundasın ama bir okadarda güzel
senin neyin var canım ağrıların sebebi ne:26:
amminnn kedicikk sağol
sen nasılsın bakalım
ve oğlun la kızın nasıl
kedicikkkkk evlilik tcırına bayıldım 7 yıl 7 ay 7 gün
nice nice senelee inşallahhh
[video=youtube;pnDwqj73g8s]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pnDwqj73g8s[/video]
hem eğlenceli hemde kilo verdirici görünüyotabi yapabilen
every hayırlı olsun cnm ohhhh bi bebek daha geliyo sırada taze gebe var bakalım o kim olcak
bende aynıyım sürekli uykulu bulantılı ama cok şükür günler geçiyor cumaya kontrolümüz var
özlem bebikin hayırlı olsun cnm yaa...ben davıklıyı hatırladın mı..
Davıklı:))) hatırlamaz mıyım. Sağol canım benimki eşek kadar oldu artık 6 aylık:) asıl senin bebiş hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah :)
Napıysunuz kızlar
biz iyiyiz rüzgar efendi çoşmuş durumda anneanne baba dede teyze fışfış hişşştt hadi, gel diyebilliyo bide komşu kocasına seslenirken duydu adam geçtikçe dabri (sabri) huuuuuuu diyo kapı gıcırtısına dötünü sallıyo
ben bildiğiniz gibi kocam olacak öküzde aynı öküz bi gelişme yok
hepinizi seviyoruzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?