Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Benim göğüs uçlarım neden geçmiyor yarası yok ama hala emzirirken çok acıyor
Lansinoh göğüs kremi kullandım gold lanolin kullandım bepanthene madecasol susam yağı hepsini kullandım ama yine acıyor yine acıyor

[video=youtube;pnDwqj73g8s]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pnDwqj73g8s[/video]

hem eğlenceli hemde kilo verdirici görünüyo tabi yapabilen

lovelim çok zordur bilirim :26:
gamze tahin yağını öneriyodu bir dene istersen:44:
benimde olmuştu ama 1-2 hafta kayınvelidem bebek emdikten sonra bildiğimiz toz şeker koyduruyodu üstüne peçete koyuyodum birdahaki emmesine kadar bekletiyodum:26: fayda etmişmiydi pek hatırlamıyorum ama bukadar uzun sürmemişti

Ben acıyor diye hep kalkan kullandım kalkalnlarında kapaklısını kullandım içleri hep buharlı oluyordu hemde akan sütten dolayı göğüs uçlarıda nemli oluyordu annem ondan iyileşmiyor hep nemli olduğundan sertleşemiyor dedi bende kalkanları çıkardım dün geceden beri kalkansızım acaba kalanları bu kadar uzun süre kullandım diyemi böyle olduki?

kalkan konusunda hiç bir bilgim yok canım ya birsüre kullanma bakalım inşallah en kısa zamnda iyileşir

kedicikkkkk evlilik tcırına bayıldım 7 yıl 7 ay 7 gün
nice nice senelee inşallahhh

sağol cnm :)))))))))))) rabbim hepimizin yuvasına huzur sağlık ve bol kazanç versin

oğlum iyi teyzesi yatmak istemiyor artık hep oturup oyun istiyor kızımda iyi bu ara kudurukluğu üstünde

ben geldimmmm
haftaya sezeryanım varmısss
cok heyecanlıyım
oglum ters duruyor kafayı mıdeme dayamıs, kordonu da altta. suyun gelmez kordon sarması olmaz umarım dedi doktor. cuma gunu de gunu netlestırecek

[video=youtube;pnDwqj73g8s]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pnDwqj73g8s[/video]

hem eğlenceli hemde kilo verdirici görünüyo tabi yapabilen

oyyy ben bu kadına bayılıyorummmm
faceden de takıp edıyordum
ben hamıle kaldıgım ay delı gıbı yaptım bu kadının sporlarını
dehset guzell ve dogumdan sonra toparlanıp yıne baslamak istiyorum
bircok 10 dklık vıdyosu var tiffany workout diye ben de tavsıye ederim

Slm kızlar
geçmişte perinin yazdıklarını okudum cok üzüldüm aslında söyliycek çok şey var ama burdan zor oluyor
ama perim inan her şey sende bitiyor benimde 2 yıl oldu diyceksinki ama sen gebe kalıyorsun ama sonra heveslenip heveslenip kaybetmek inan çok daha zor ama kendimi bırakmadım hep çocugumuz olucagına inandım sende inan ne olur allahtan ümit kesilmez

every hayırlı olsun cnm ohhhh bi bebek daha geliyo sırada taze gebe var bakalım o kim olcak

bende aynıyım sürekli uykulu bulantılı ama cok şükür günler geçiyor cumaya kontrolümüz var

lovely ben kalkanı 3 ay kadar kullandım
ondan olacağını sanmam ama sen bi çıkar bakalım
inş yara olmaz o zaman da

every hayırlı olsun cnm ohhhh bi bebek daha geliyo sırada taze gebe var bakalım o kim olcak

bende aynıyım sürekli uykulu bulantılı ama cok şükür günler geçiyor cumaya kontrolümüz var

sagol canım
benım 11.haftaları hatırladım en kotu zamanlarımdı bulantıda. benım gec basladı 11. hafta cıvarı ve 20. haftada kapanısı yaptım bulantılarda kusmalarda

senın simdi cinsiyet telasına az kaldı hılalcım

Napıysunuz kızlar

biz iyiyiz rüzgar efendi çoşmuş durumda anneanne baba dede teyze fışfış hişşştt hadi, gel diyebilliyo bide komşu kocasına seslenirken duydu adam geçtikçe dabri (sabri) huuuuuuu diyo kapı gıcırtısına dötünü sallıyo

ben bildiğiniz gibi kocam olacak öküzde aynı öküz bi gelişme yok

hepinizi seviyoruzzzzz

Uyyy yirim ben onun dabrisini yaa biri beni durdursun hormonlardan mı ne bebek manyağı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…