Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam kizlar

herkesler iyidir insaallah.. dun kirkimizi ucurduk. gerci epeydir birseyler ucuruyorduk ya neyse. okuyup okuyup kactim. muhabbetleri ozledim ama yine de gordugum kadariyla herkesler yogun. eminecim olmasa halimiz nolurmus

bugun annemi yolculuyoruz insaallah hayirlisiyla , saglicakla varir evine. yok uzun oldugundan aklim hep onda olacak. bizimkilerle bulusana kadar aklim hem onlarda olacak insaallah rahatlikla varir evine.

ee bakalim biz napicaz kizla basbasa. Allah yardimcimiz olsun..

hepinize selamlar bundan sonra daha sIk gelmeye calisicam insaallah. annemleyken gunler daha yogundu malumunuz.

heee bu arada duygucum sakin sIkma canini gulum benim. insani kendisinden baska dusunen yok. bize biz kiymet vericez bosver. kocan da olsa anlamaz. kulagimizi tikicaz, en guzel sekilde evlat yetistirmeye calisicaz.

bir de meganim o kasintilar bence iyiye isaret ,, goguslerindeki yaralar iyilesiyordur ondan oluyordur.

Canım nasılsın çok az kaldı hayırlsıyla dr tarih verdimi

merhaba canım
doktor vermıyor tarıh :) ben yalvarıcam artık sezeryan oalyım dıye
ınan gecmiyor artık gunlerim cok stres oldu bende
bir an once saglıkla dogsun istiyorum
suyum azalmişti o simdi normal ve nstler iyi cıkyıor doktor da uzatmaya calısıyor vaktı
39 olsun ıstıyor sezeryan ıcın

Aysunum canım cok şükür ıyıyız kızçemde iyidir inşmidem rahatlamaya başladı biraz gunler cabucak gecsın kuzumu kucagıma alıyım istıyorum Rabbim sanada yasatsın inş tez vakıtte bak gördümmü hiç bir problem yok cok şükür belkide yazıbeklemez kimilir ki tup bebek bile olsa bu sefer gelicek inş ben doğurmadan senin bebiş haberini slıcaz inş

kıslar ben geldim kimsecikler yok..

annelerini bekleten bebişşler hemen gelsinler..
ve kafaya takmamak çok önemliymiş gerçekten..
ama etrafta bebeğini haşa kendi yapmış gibi konuşan insanlar oldukça insan kendine yükleniyor..
halbuki şu an dahi hissediyorum ki içerde ne yaptığı konusunda hiçbir fikrim yok o kadar acizim ki..
ilk defa yaratılması da en az bu kadar mucizevi bişey......

Canım annelere hayırlı yolculuklar.nlar dayanamaz gelir yine torunlarını özlerlerİyiye işarte dimi sevindim şimdi gözle görülen yara yok ama uçlar hala çok acıyor artık sertleşsin hissizleşsin istiyorum.Klkanlarıda çıkarmya cesaretim yok çok acıyor

Az kaldı ama biliyorum o stresi anlıyorum seni hayırlısyla sağlıcakla gelsin kuzular bolbol uyu diyicem ama biliyorumki uyku tutmayacak.

ozi çok yakınmışız biz yaa..sağlıkla nasip olsunlar..

lovely
geceleri iyi uyuyamıyorum canım
surekli nst yapılıyor sezeryanım oluyor doktorum konusmaya gelıyor :)) ruyalar ıcındeyım
gunduz uyuyakalıyorum ve ara ara uyuyorum gun icinde de :)

:26::26::44::44::44: :44:anlamadım yada anlama kapasitemi kaybettim

Aaa evet canım amin pespese guzel haberler verelim inş cinsiyetın bellimi bizim kız nasipse inş burda beraberce yapıcaz doğum hazırlıklarını hilal var onunlada az aramız

inşallah cnm..dooktora gideli 3 hafta oluyor, o zaman küçük söylemeyim demişti..şimdi de 2 hafta var bakalım o zaman belli olabilir..aman zaten ben daha bi hazırlık filan yapmayı düşünmüyorum erken gibi geliyor..o yüzden farketmez kız erkek sağlıklı olsun da..bu ara benm diş etlerimde yara gibi acıyan şişlikler oldu napsam bilemedim sende var mı öyle bi durum?:44:

günayyyyyyydddddddddıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çokmu uzatmışımm nee:86::86::86::86:
bakk bugün benim sinirlerimi zıplatmayın gelen kaçmasın bir selam veren gitmesin sohbet etsin
potroncukta yaok bugünnn ohhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

veeeeee kızım hafta sonu satranç turnuvasına katılacak ALLAH ın izniylee
çokmutluyumm 1. olmasada kızım için geleceğe yönelik atılan güzel bir adım

keşke de havalar hep böle serin olsa
sımsıcak olmasa,terlemesek,yorgun uyanmasak güne,baş ağrısıyla..
nefret ediyorum yazdan

nefret ediyorum yazdan

kışın mı doğdun meg..öyle derler de kışın doğan kışı sever filan..?ben mesela tam kış çocuğuyum hakkaten de kışı severimama yazı da severim fekat o kada değil..aslında ilkbaharı da severim ama alerjim varr..

nefret ediyorum yazdan

benimde kendisiyle aram pek iyi değildir
hep bahar olsa ne güzel olurdu
meggg bak bu sabah çektiğim resimler var atayım albüme bahar her haliyle güzel

tebrikler emoşş..ben de çok severdim satrançı zeka geliştirici ve çok zevkli...evde kardeşler birbirimizi yener dururduk..şimdiki çocuklarda hiç göremiyorum böyle aktivite..herkesin elinde bi ipad...ver çocuğa oyalansın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…