Canım nasılsın çok az kaldı hayırlsıyla dr tarih verdimi
puff çok geçmiş olsun annen inşallah çabucak sağlığına kavuşur.
canım zamanım var vaktim var deneriz dersen tabiki aşılamaı öneririm bak ozinin tutmuştu hem lovelinin de aşılamayla oldu bebeği.neden seninde olmasın
ama dediğim gibi bizim buralarda aşılama yapacak yer yok istanbulada aşılama için gitmem onca olu..hem zamanımız da yok..bizim için en mantıklısı tüp bebek.
bak ben eşime keçiboynuzu özü içiriyorum ve proxeed plus bu sayıyı onlara borçluyuz biz..düşüktü çünkü..
senin dediklerinde güzel içirebilirsin.
nur hanıma hulya gitmişti..
bende oraya gidiyorum memoriale lap.ta orda oldum hatta..tüpte orada olacak kısmetse.bu yaz.
sen neredeydin şehir?
birde istediğini bsorabilirsin cnm..
insan palaştıkça rahatlıyor.
ozim nasılsın nasıl gidiyor hamişlik.
eminemmmmmmmmmm
benimde ekrana bkınca gözlerim çok acıyor..
hatta gece uyurken bile zorluyor.
Canım annelere hayırlı yolculuklar.nlar dayanamaz gelir yine torunlarını özlerlerselam kizlar
herkesler iyidir insaallah.. dun kirkimizi ucurduk. gerci epeydir birseyler ucuruyorduk ya neyse. okuyup okuyup kactim. muhabbetleri ozledim ama yine de gordugum kadariyla herkesler yogun. eminecim olmasa halimiz nolurmus
bugun annemi yolculuyoruz insaallah hayirlisiyla , saglicakla varir evine. yok uzun oldugundan aklim hep onda olacak. bizimkilerle bulusana kadar aklim hem onlarda olacak insaallah rahatlikla varir evine.
ee bakalim biz napicaz kizla basbasa. Allah yardimcimiz olsun..
hepinize selamlar bundan sonra daha sIk gelmeye calisicam insaallah. annemleyken gunler daha yogundu malumunuz.
heee bu arada duygucum sakin sIkma canini gulum benim. insani kendisinden baska dusunen yok. bize biz kiymet vericez bosver. kocan da olsa anlamaz. kulagimizi tikicaz, en guzel sekilde evlat yetistirmeye calisicaz.
bir de meganim o kasintilar bence iyiye isaret ,, goguslerindeki yaralar iyilesiyordur ondan oluyordur.
Az kaldı ama biliyorum o stresi anlıyorum seni hayırlısyla sağlıcakla gelsin kuzular bolbol uyu diyicem ama biliyorumki uyku tutmayacak.merhaba canım
doktor vermıyor tarıh :) ben yalvarıcam artık sezeryan oalyım dıye
ınan gecmiyor artık gunlerim cok stres oldu bende
bir an once saglıkla dogsun istiyorum
suyum azalmişti o simdi normal ve nstler iyi cıkyıor doktor da uzatmaya calısıyor vaktı
39 olsun ıstıyor sezeryan ıcın
Aysunum canım cok şükür ıyıyız kızçemde iyidir inşmidem rahatlamaya başladı biraz gunler cabucak gecsın kuzumu kucagıma alıyım istıyorum Rabbim sanada yasatsın inş tez vakıtte bak gördümmü hiç bir problem yok cok şükür belkide yazıbeklemez kimilir ki tup bebek bile olsa bu sefer gelicek inş ben doğurmadan senin bebiş haberini slıcaz inş
selam kizlar
herkesler iyidir insaallah.. dun kirkimizi ucurduk. gerci epeydir birseyler ucuruyorduk ya neyse. okuyup okuyup kactim. muhabbetleri ozledim ama yine de gordugum kadariyla herkesler yogun. eminecim olmasa halimiz nolurmus
bugun annemi yolculuyoruz insaallah hayirlisiyla , saglicakla varir evine. yok uzun oldugundan aklim hep onda olacak. bizimkilerle bulusana kadar aklim hem onlarda olacak insaallah rahatlikla varir evine.
ee bakalim biz napicaz kizla basbasa. Allah yardimcimiz olsun..
hepinize selamlar bundan sonra daha sIk gelmeye calisicam insaallah. annemleyken gunler daha yogundu malumunuz.
heee bu arada duygucum sakin sIkma canini gulum benim. insani kendisinden baska dusunen yok. bize biz kiymet vericez bosver. kocan da olsa anlamaz. kulagimizi tikicaz, en guzel sekilde evlat yetistirmeye calisicaz.
bir de meganim o kasintilar bence iyiye isaret ,, goguslerindeki yaralar iyilesiyordur ondan oluyordur.
ozi çok yakınmışız biz yaa..sağlıkla nasip olsunlar..
:26::26::44::44::44: :44:anlamadım yada anlama kapasitemi kaybettim
Aaa evet canım amin pespese guzel haberler verelim inş cinsiyetın bellimi bizim kız nasipseinş burda beraberce yapıcaz doğum hazırlıklarını hilal var onunlada az aramız
keşke de havalar hep böle serin olsa
sımsıcak olmasa,terlemesek,yorgun uyanmasak güne,baş ağrısıyla..
nefret ediyorum yazdan
keşke de havalar hep böle serin olsa
sımsıcak olmasa,terlemesek,yorgun uyanmasak güne,baş ağrısıyla..
nefret ediyorum yazdan
günayyyyyyydddddddddıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çokmu uzatmışımm nee:86::86::86::86:
bakk bugün benim sinirlerimi zıplatmayıngelen kaçmasın bir selam veren gitmesin sohbet etsin
potroncukta yaok bugünnnohhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
veeeeee kızım hafta sonu satranç turnuvasına katılacak ALLAH ın izniylee
çokmutluyumm 1. olmasada kızım için geleceğe yönelik atılan güzel bir adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?