kışın mı doğdun meg..öyle derler de kışın doğan kışı sever filan..?ben mesela tam kış çocuğuyum hakkaten de kışı severimama yazı da severim fekat o kada değil..aslında ilkbaharı da severim ama alerjim varr..
benimde kendisiyle aram pek iyi değildir
hep bahar olsa ne güzel olurdu
meggg bak bu sabah çektiğim resimler var atayım albüme bahar her haliyle güzel
çok sağol canımmmtebrikler emoşş..ben de çok severdim satrançı zeka geliştirici ve çok zevkli...evde kardeşler birbirimizi yener dururduk..şimdiki çocuklarda hiç göremiyorum böyle aktivite..herkesin elinde bi ipad...ver çocuğa oyalansın..
emoşum zilliye başarılar diliyorum satranç turnuvasında
inşallah cnm..dooktora gideli 3 hafta oluyor, o zaman küçük söylemeyim demişti..şimdi de 2 hafta var bakalım o zaman belli olabilir..aman zaten ben daha bi hazırlık filan yapmayı düşünmüyorum erken gibi geliyor..o yüzden farketmez kız erkek sağlıklı olsun da..bu ara benm diş etlerimde yara gibi acıyan şişlikler oldu napsam bilemedim sende var mı öyle bi durum?:44:
Önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inş benim diş etlerimde cok şükür yok öle bi durum sadece diş fırcalamakla basım dertte mide bulantım yuzunden bol bol kalsıyum almak lazım malum pıtırcıklar bizden çekiyo
slm kızlar yaa benim oğluşun idrarı kokuyo acaba neden ebfeksiyon olablirmi bilginiz varmı:26:
nası kokuyo??
benimkinin kokmuyodu ama enfeksiyon vardı
ondan anlaşılmaz bence
yani bildiğin çiş kokuyo canım birdesanki çok beklemişde koku yapmış gibi:26:
çok beklemiştir belki
denizin sabah kalkınca kokuyo normal olarak yani
bi de enfeksiyon olsa ateşi olur
ne çektik biz ondan :26:
eminemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
elifimmmmmm
canım nasılsınnnn
kolay gelsin elifim annelik gerçekten kolay değil A dan Z ye herşeyi düşünmek zorundasın ama bir okadarda güzeliyiyim eminem iyi olmaya çalışıoyrum ağrılarım var bu sıpayla uğraşıyorum derken zorlu olsada geçiyo günler hamd olsun çok şükür sen nasılsın kuzum
herkese selamlar
eminem kızına santraç turnuvasında başarılarrrrrrrrrrrrrrrr
elifim napiyon be ya:)
herkese selamlar
eminem kızına santraç turnuvasında başarılarrrrrrrrrrrrrrrr
elifim napiyon be ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?