Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet şubat doğumluyum ben..
baharda benim de alerjim iyice azıtıyor..
baharı da sevmem,yazı da

benimde kendisiyle aram pek iyi değildir
hep bahar olsa ne güzel olurdu
meggg bak bu sabah çektiğim resimler var atayım albüme bahar her haliyle güzel

bakiiimm

Son düzenleme:
emoşum zilliye başarılar diliyorum satranç turnuvasında

çok sağol canımmm
inşallah başarılı olur
emoşum zilliye başarılar diliyorum satranç turnuvasında

sağol megimm

Önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inş benim diş etlerimde cok şükür yok öle bi durum sadece diş fırcalamakla basım dertte mide bulantım yuzunden bol bol kalsıyum almak lazım malum pıtırcıklar bizden çekiyo

Miraba nasılsınız. Bu havalar ne zaman isinacak ya. Emir arabayla gezmeye bayılıyo. Ama ıstanbul buz gibi

doğru söylüyosun bana da günde 2 bardak süt, 3 ceviz, haftada 2 kez balık verdi dr..balık dışında ihmal etmiyorum ama geçen haftayı balıksız geçirdim mesela..belki de ondan oldu bu şey, malum dirençsizlik vs mide bulantın azalmadı mı cnm bu arada?

slm canlarr ancak bugun grebldm valla iiz biz ece de ii çok şükür bi gunu bi gunune tutmuo ama bu bi kaç gundur ii maşallah gece o oygun aglamalar yok çok şükür ( boyle ii bşey yaznca o yne nuksedıo ama inşş olmaz bu sefer ) zeytnyagna dvm edıorm bi de yüzükoyun yatrıorm şu an ilaç kullanmıorm saolsn elifim meganm ve oflum vermş ilaç isimleri bi dra da gidicem bakalm perşmbe ona da anlatcam durumu gece aglamaları yne olursa alırm ilaç falan heralde bizim dr da biogaya mı ne varmş onu verıormş sanrm
ya aglamalr yok da kaka sorunu dvm edıo bzm ancak altını acnc ayaklarını kaldrnca zor yapıo kakayı ya da zeytnyagını surunce ...
boyle işte kızlar bunn dısında biraz kaynvaldeyle sorunlar var bakalm ne olcak HAYIRLISI ....

slm kızlar yaa benim oğluşun idrarı kokuyo acaba neden ebfeksiyon olablirmi bilginiz varmı:26:

çok beklemiştir belki
denizin sabah kalkınca kokuyo normal olarak yani
bi de enfeksiyon olsa ateşi olur
ne çektik biz ondan :26:

yok canım 2 saatte bir açıyorum dolduruyo keisnlikle balon oluyo bekletmeye fırsatım olmuyo bazen gece 3-4 saat oluyo oda bakıyorum doldurmamış oluyo zor bir hastalık Allahım kimseye yaşatmasın canım yaa sizde çok gçmiş olsun:26:

herkese selamlar

eminem kızına santraç turnuvasında başarılarrrrrrrrrrrrrrrr

elifim napiyon be ya:)

iyiyim eminem iyi olmaya çalışıoyrum ağrılarım var bu sıpayla uğraşıyorum derken zorlu olsada geçiyo günler hamd olsun çok şükür sen nasılsın kuzum
kolay gelsin elifim annelik gerçekten kolay değil A dan Z ye herşeyi düşünmek zorundasın ama bir okadarda güzel
senin neyin var canım ağrıların sebebi ne:26:
herkese selamlar

eminem kızına santraç turnuvasında başarılarrrrrrrrrrrrrrrr

elifim napiyon be ya:)

amminnn kedicikk sağol
sen nasılsın bakalım
ve oğlun la kızın nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…