Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydın herkese
gelemiyorum kaç gündür
çünkü artık benim bi oğlum değil bi canavarım var
çoo fenayız
üst iki dişi de bugün çıktı canıma okudu ama
bundan sonra rahatlar inşallah
geçmiş olsun cnm anacım her dişte böylemi olcak benimki aylardır ağzıyla uğraşıyor ama diş yok gözükürde
Maşallah oğluşa moonum pisicikim Bayılıyorum ona ben zaten
bizde sana bayılıyoz yavyum

puffycim annen nasıl oldu.anne olunca insan yapmam etmem dediği herşeyi yapıyor

onun bir yerlerinden çıkacak o rüzgarın hakkı ve göreceksin bunu merak etme gamzem..

şurayı okurken bile nekadar vijdansız bir insan olduğunnu anladım
hak var hukuk var gamzem yaa eş....k gibi ödeyecek

gamzem ne desek boş ama oğlunun beşiğini dolabını satan adamdan bişi olmaz sanki ne kadar edecek etsin 1000 tl....krediyi kendi öder inşallah.. sende seni mutlu edecek yüzünü güldürcek kıymetini bilecek bir insanla karşılaşırsın inşallahhhhhhhhhhhhhh

onun bir yerlerinden çıkacak o rüzgarın hakkı ve göreceksin bunu merak etme gamzem..

işallah megim bir yerlerinden çıktığı vakit ben yaanında olmucam ama şimdiki destekçileride yanında olmayacak eminim

şurayı okurken bile nekadar vijdansız bir insan olduğunnu anladım
hak var hukuk var gamzem yaa eş....k gibi ödeyecek
hukuk var mı bilmem de eminem rabbimin adaleti tecelli etsede içim soğusa

işallah moonum işallah

meg senin için gene koydum resimmmmm

zaman sana onuda gösterecek gamzem hiç kimsenin değil rüzgarın hakkı onu yer bitirir merak etme
meg senin için gene koydum resimmmmm

tabeee sadeceee megg varr burda değilmii
biz burdaa neciyiz acaba

geçenlerde bende rüzgargil 7 albümü yaptıydım amaaaaa

moonnnnn

Sizi okumaya başladığımda hamile bile değildim.. yorum yazmasamda hergün gelir biraz biraz okurum yaptıklarınızı..
oflunun masterin doğumlarını hayat telaşlarınızı özlemi sueyi megi..
Artık hamileyim benimde bir oğlum olacak adını Rüzgar koyacağım Allah nasip ederse..
Neden mi?
Gamzenin oğlu Rüzgara bayılmıştım ilk gördüğümde.
Allah nazardan korusun onuda gamzeyide..
şimdi neden mi yazıyorum..
sadece Gamze için..
Bana laf söylemek düşmez belki ama yazmazsam içimde kalacak..
oğlumun beşiğini ve dolabını bile satmış dedi ya içim parçalandı..
Gamze o pislik adam için sakın ama sakın üzülme..
Rüzgarın hakkı elbet bir yerlerden çıkacak.. gerek hukuki yollardan gerekse ilahi adalet tecelli edecek..
kendine sıfırdan yepyeni bir yaşam kur ve o bencil insanı tamamen arkada bırak..
herşeyin en güzelini hakediyorsun ve ben başaracağına sonuna kadar inanıyorum.. sevgiler..

canımmm patladığım nokta bu oldu teşekkür ederim iyi dileklerin için senin rüzgar paşanda adıyla yaşasın rabbim kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin

burda sizlerle dertleşmeyi çok özlemişim ama daha önce acılarımı yazdığım vakit acılarımla canımı yakan olmuştu o yüzden bi süredir hep kısmen yazdım

rüzgara babalık yapmaya devam etmesini istedim ayda bir kere görsün hiç olmadı ben canimiyim ki arayacak oğlumu görücem diyecekte yok diycem yapmadı üstüne üstlük hiçbir masrafını karşılamam sen götürdün sana ait diyo var mı öyle dünya karşı dava açıcaktım avukata vekalet filan verdim annemin işi bozuldu kaldım şimdi o yüzden ben suçlu gibiyim yasal süreçte gidip dava açıcak maddi durum yoktu
annem babam kardeşlerim sağolsun annem pansiyon işletiyo benim işim için sezonluk vericekti olmadı babam çalışıyo parasını alamıyo çok zor bbu durumda ben iyice yük olmuş gibi hissediyorum canım yanıyo daha ötesi yok

ohşşşş oldum fotolara bakınca ben :109::109::109:
maşallahhhh oğluşa

gamzecan sen ve rüzgar için çok daha iyi günler olacak.. bak yazıyorum buraya..
az daha sabır kuzum..

cnm pes etme, herşeyi kaydet, elin güçlü olsun, işe girme isteğine hak verdim..hakkında hayırlısı olsun..ancak bu dünyada adalet olmayabiliyor..umarım öyle olmaz ama istemediğin bi sonuçla karşılaşırsan da öbür dünyada görücekler..ayrıca rüzgarla çok güzel bi hayatın olacak, seninle büyüycek..onu istememesi de nispeten iyi belki..:44:

yok canım babalık yapmış gibi birde velayetinide istiyo rüzgarın veremem verirsem bir daha göremem direk yurtdışına götürürler biliyorum daha öncede yapılmış çünkü

zaman sana onuda gösterecek gamzem hiç kimsenin değil rüzgarın hakkı onu yer bitirir merak etme

tabeee sadeceee megg varr burda değilmii
biz burdaa neciyiz acaba
pardon miss
geçenlerde bende rüzgargil 7 albümü yaptıydım amaaaaa

moonnnnn
sağol kuzum rüzgarimıza bakıcam hemen
ohşşşş oldum fotolara bakınca ben :109::109::109:
maşallahhhh oğluşa

sağol kuzum

canımmgamzemm her gecenin sonu güneşle aydınlanır inan bana sende o aydınlığı bulacaksın sabırlı ol ailende yük olduğunu düşünme sakın onlar senin ailen ne olursa olsun her koşulda yanında olucaklar bazı kanı bozuklar gibi sırtını dönmezler sana merk etme rüzgara sımsıkı sarıl ve gücünün farkına var sen çokkk güçlüsün gamzem

yok canım babalık yapmış gibi birde velayetinide istiyo rüzgarın veremem verirsem bir daha göremem direk yurtdışına götürürler biliyorum daha öncede yapılmış çünkü

yok artık, bence o sadece onu bi koz olarak kullanıyo.."sen aldın sen bakcan" diyen çocuğuna bu muameleyi yapan adam napcakmış çocuğu acaba

gamzemm canım Allahın sonsuz adaleti er ya da gec tecelli edecek emin ol

bende malum ehliyet için saglık raporu almaya gittim gözlerim bozuk cıktı % 40 görmüyomuşum :26: gözlük verdi onsuz araba kullanamazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…