Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Gamze yaa uzuluyorum gercekten zor durumdasin Allah buyuk ne diyelim
Senin bence pek bi beklentin olmasin eski esinddn insan cocugunuda gozden cikartabiliyorsa
Cocugun icin nafaka talep et ama ben olsam ise baslardim ailenede Allah guc kuvvet versin sana sahip cikabilsinler
Bundan sinra sansin acik olsun ne diyim
Bu arada nafakayi olurda alirsa bile ki sanmiyorum oyle yurtdisina filan cikartamaz canim ben Kibrista yasarken kardesim 15 yasinda olmasina ragmen annemle geldiginicin babamdan resmi izin almislardi ve annemle babam ayri degil o isler eskisi kadar kolay degil korkma ama Ruzgarida alamasinlar o nedemekmis annesi var onun cok guclu

Emine kizinin cicilerine bayildim gule gule kullansin prenses

Megim sen bu baby konusund nasil bu kadar pozitif olabiliyorsun bana ogret nolurrrr

Ferda yeni disleriniz hayirli klsun isirmayi oyrensin parcalasin kollarinizi minik adam :))

Tavuklu tebrik ederim seni ben taa gecen yazdan hatirliyorum seni adpferin sana hamile ksldin bizim gibi beceriksiz cikmadin :)

selam kizlar nasilsiniz ??

ben yeni hayatima alismaya calistigim icin cooookk nadiren yazabiliyorum ama okuyabildigim kadar okuyorum.

gamze senin Allah yardimcin olsun arkadasim baska diyecek soz bulamiyorum. ama Allah kimseye kaldiramayacagi yuku vermezmis. senin basina boyle bir is geldi, alninin akiyla da atlatacaksin.

hilal her dr kontrolu ayri bir heyecan hepinizin guzel haberlerini bekliyoruz.

daha aklima gelmedi :26:

hepinizi opuyore.

Kimse yok ama iyigeceler topik uyuyamadım bakayım dedim,

Umarım herkes iyidir..

Gamzecim rabbim yar ve yardımcın olsun cok üzüldüm.

Dualarım seninle insallah bu zorlu süreci fazla yıpranmadan atlatırsın canım benim

canlarrr yazaym da gelnce okrsnz ay çok ozledm sizi be her gun bşey çıkıo artık ece gunduz de çok oyalıo beni gremıorm nerdeyse üç gündür biz iiz dun gttk saglık ocagna sonra da drmza klomuz 4600 olmş hemşre az dedi sütün yetmıo mu acaba ondan mı aglıo geceleri dedi tırstım biraz eyvah dedm dr şimdi bi sürü tahll ister mi ki az klo aldı die yok dedi ama bol bol süt arttırıcı çaylardan iç sıvı tuket dedi neyse sonra dra gttk dr çok guzel klo almş dedi bi ayda 850 gram aldk işte normalmş aslnda hemşre heralde 4 kgden baz aldı halbuki biz 3740a düşmştük oyle sayınca yaklşk 850 oluo
dra anlattm gece aglamalarını gazı kaka problemini geceyle gunduzu ayırt edemıo o daha o yuzden evnz gece olabldgnce karanlık gunduz de olabldgnce aydınlk olsn dedi gaz için aguline ve biogaya verdi hadi alalım dedi yyne btksel sonçta dun 2.5 ta uyuduk gttkçe geriye çeklıo artık dedm çok emmek istıo gece o doymadıgı için degl doydugunn en onemli belrtisi klo almş olmasıdır dedi kaka için de ayaklarını kaldrıoz falan dedm yapmıcakmşz oyle yüzüsütü yatrcakmşz ya da sıcak sayılablen suya oturtcakmşz ( zeytinyagını hiç soylemedm kesn onu da yapmayalm oyle derdi ama zeytnyagı çok işe yarıo valla )
boyle işte kızlar buyuo kızcem bi ay gecti ble daha nice aylara inşşş

günaaydınlar olsun, gamzem içimden seninle çok çok konuşmak geliyor ama az daha zamanın var,
az daha zaman geçicek acın içini sızlatmıycak, boğazın düğümlenmiycek hatta aklına gelince karnın ağrımıycak
o zamn geçicek az kaaldı kuzum

bugün çınar babaannesinde bende annemin yanına gidicem.
beni 2 gecedir hiç uyutmuyor deli ediyor. saçma sapan nedensizz ağlıyor. emmiyorda uyanmıyorda uykunun arasında böğüre böğüre ağlıyor. deli olucam. uykusuzlukdan ölmek üzereyim.
aacaba üst dişleri çıkıcak ondanmı böyle yapıyor bu sıpa

kilosu gayet iyi tatlım maşallahhhhhhhhhhhh

gördüm cnm anem ne pofuduk öyle o yeaaa....maşşallah yaramış ne yedirdiysen..

su içirsem yaradı evet ama bende öyleymişim bebekken doymak bilmezmişim

masallaaaahhh eceye

canımı yakanlar başka pufidiğim en baştaki rüzgar mesela neyse mutlaka anlamışsındır sen

selamun aleyküm millet "MİLLET":26::26::26:
neysee ben sabah 9.15 de doğurdum
rabbim güzel ce aynı zamndaa çokk cadı olan kızımın ömrünü uzun etsin inşallah

a.s hayırlı cumalar cnm

nice güzel yaşlara .iyiki doğmuş prenses

İyiki doğdun cadı zilliiiiii
iyiki doğurdun emoşuuummmm
iyiki doğdun cadı zilliiiiiii mutlu yıllar sanaaaaaaa

Son düzenleme:
İyiki doğdun cadı zilliiiiii
iyiki doğurdun emoşuuummmm
iyiki doğdun cadı zilliiiiiii mutlu yıllar sanaaaaaaa

megimmm ALLAH razı olsun canım benim
ama sabahtan beri önrümü yedii telefonda
neymiş efendim doğum günü için aldıklarımı giyip okula gidecekmiş
kızım ilk akşam giy sonra istediğin zaman giyersin diyorumm yokk hava atıcakmış arkadaşlarına
benn nerelere gidemmm
eminecim iyiki doğmuş güzel kızın
allah size bağışlasın
ferdammmmm canım çokk sağoll
evet iyik doğmuşlar evlatlarımız rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah
a.s hayırlı cumalar cnm

nice güzel yaşlara .iyiki doğmuş prenses
kedicikk canım sağoll

1 yıl önce bunu yazmışım kızımaa canım kızımm rabbim seni hep iyiliklerle tecrübe etsin ömrün boyunca mutsuzluk nedir bilmeyesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…