ekledim seni kabul et rüzgarın fotolarını görebilirsin
canlarrr yazaym da gelnce okrsnz ay çok ozledm sizi beher gun bşey çıkıo artık ece gunduz de çok oyalıo beni gremıorm nerdeyse üç gündür biz iiz dun gttk saglık ocagna sonra da drmza klomuz 4600 olmş hemşre az dedi sütün yetmıo mu acaba ondan mı aglıo geceleri dedi tırstım biraz eyvah dedm dr şimdi bi sürü tahll ister mi ki az klo aldı die yok dedi ama bol bol süt arttırıcı çaylardan iç sıvı tuket dedi neyse sonra dra gttk dr çok guzel klo almş dedi bi ayda 850 gram aldk işte normalmş aslnda hemşre heralde 4 kgden baz aldı halbuki biz 3740a düşmştük oyle sayınca yaklşk 850 oluo
dra anlattm gece aglamalarını gazı kaka problemini geceyle gunduzu ayırt edemıo o daha o yuzden evnz gece olabldgnce karanlık gunduz de olabldgnce aydınlk olsn dedi gaz için aguline ve biogaya verdi hadi alalım dedi yyne btksel sonçta dun 2.5 ta uyuduk gttkçe geriye çeklıo artıkdedm çok emmek istıo gece o doymadıgı için degl doydugunn en onemli belrtisi klo almş olmasıdır dedi kaka için de ayaklarını kaldrıoz falan dedm yapmıcakmşz oyle yüzüsütü yatrcakmşz ya da sıcak sayılablen suya oturtcakmşz ( zeytinyagını hiç soylemedm kesn onu da yapmayalm oyle derdi ama zeytnyagı çok işe yarıo valla )
boyle işte kızlar buyuo kızcem bi ay gecti bledaha nice aylara inşşş
gördüm cnm anem ne pofuduk öyle o yeaaa....maşşallah yaramış ne yedirdiysen..
canlarrr yazaym da gelnce okrsnz ay çok ozledm sizi beher gun bşey çıkıo artık ece gunduz de çok oyalıo beni gremıorm nerdeyse üç gündür biz iiz dun gttk saglık ocagna sonra da drmza klomuz 4600 olmş hemşre az dedi sütün yetmıo mu acaba ondan mı aglıo geceleri dedi tırstım biraz eyvah dedm dr şimdi bi sürü tahll ister mi ki az klo aldı die yok dedi ama bol bol süt arttırıcı çaylardan iç sıvı tuket dedi neyse sonra dra gttk dr çok guzel klo almş dedi bi ayda 850 gram aldk işte normalmş aslnda hemşre heralde 4 kgden baz aldı halbuki biz 3740a düşmştük oyle sayınca yaklşk 850 oluo
dra anlattm gece aglamalarını gazı kaka problemini geceyle gunduzu ayırt edemıo o daha o yuzden evnz gece olabldgnce karanlık gunduz de olabldgnce aydınlk olsn dedi gaz için aguline ve biogaya verdi hadi alalım dedi yyne btksel sonçta dun 2.5 ta uyuduk gttkçe geriye çeklıo artıkdedm çok emmek istıo gece o doymadıgı için degl doydugunn en onemli belrtisi klo almş olmasıdır dedi kaka için de ayaklarını kaldrıoz falan dedm yapmıcakmşz oyle yüzüsütü yatrcakmşz ya da sıcak sayılablen suya oturtcakmşz ( zeytinyagını hiç soylemedm kesn onu da yapmayalm oyle derdi ama zeytnyagı çok işe yarıo valla )
boyle işte kızlar buyuo kızcem bi ay gecti bledaha nice aylara inşşş
günaaydınlar olsun, gamzem içimden seninle çok çok konuşmak geliyor ama az daha zamanın var,
az daha zaman geçicek acın içini sızlatmıycak, boğazın düğümlenmiycek hatta aklına gelince karnın ağrımıycak
o zamn geçicek az kaaldı kuzum
selamun aleyküm millet"MİLLET":26::26::26:
neysee ben sabah 9.15 de doğurdum
rabbim güzel ce aynı zamndaa çokk cadı olan kızımın ömrünü uzun etsin inşallah
megimmm ALLAH razı olsun canım benim
ferdammmmm canım çokk sağolleminecim iyiki doğmuş güzel kızın
allah size bağışlasın
kedicikk canıma.s hayırlı cumalar cnm
nice güzel yaşlara .iyiki doğmuş prenses
19.04.2006
bugün sabah erkenden kalktım içim içime sımıyodu
okadar güzel ve okadar anlamlı bir gün daha hatırlamıyorum
eşimin gözlerindeki ışık benim hem korku hem heyecanım
annemin ablamın kayınvalidemin etrafımda dört dönmesi hepsi ayrı ayrı güzel ve özel
saat 9 ben amaliyathanenin yolunu tuttum
eşim gözlerimin içine bakıp mutlu bir şekilde gülümsüyo
ve sezeryana sonunda girdim belimden iğneyle uyuşturdular ayaklarımı hissetmiyorum
doktorlar hemn başladı bebeği çıkarmak için uğraşmaya
ve saat 9.15 kızımın ilk sesini duyduğum an
çok merak ediyorum doktorlar benimle uğraşırken ben kızımın iyi olup olmadığını soruyorum
hemşire kızımı acele bir şekilde siliyo ve sarıp odaya götürüyo
ben meraktan çatlıyorum resmen sanki amaliyathaneden odaya geçmem uzadıkça uzuyo
neyse sonunda bitti geçtim odaya herkesin yüzü gülüyo
ve kızımı kucağıma aldığım an rabbim herkese yaşatsın tarif edilmez bir duygu
iyiki doğdun ömrüm nefesim hayatıma anlam katan beni annelik duygusunu tattıran küçük meleğim
dünyama hoş geldin rabbim seni bütün kötülüklerden korusun
seni çookk seviyorumm
hoşşgeldinn küçük meleğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?