ozimm canım sağol inşallah sende meleğini sağ salim kucağına alırsınnEminecim kutlu olsun prensesin doğum gunu ömrü de bahtıda kendi gibi güzel olsun inş duygum özledimseni maşallah eceye yavas yavas duzelcek inş annesi yenı adapte oluyo op benin yerıme fıstıgı herkezlere merhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz cok şükür lierac kullananlara birsorum olucak benim cildim cok kuru suan gunde birkere lierac sıruyorum ama gene bi sure sonra pul pul kuruyo arada kasıntıda oluyo suan kızarıklık catlak falan yok kasınması normalmi ki bide hemen bitcek gibi bu lierac ya kackutu kullandınız
eminem okurken nasıl duygulandım vallaha bak kaç yıl geçti daha şimdi yaşamışşın gibi rabbim tüm kötülüklerden korusun kızını iyiki dğmuş nice mutlu yıllara inş eve gidince benim yerime öp olurmu
Herkese selam hayirli cumalar
Eminee cok duygulandim saglik mutluluk ve basarilatla dolu nice yillari olsun prensesin iyiki dogmus sanada anneligi tattirmis
Ztarcim bizde seni ve guzel kizini opuyoruz iyi bakin kendinize
megimmm ALLAH razı olsun canım benim
ama sabahtan beri önrümü yedii telefonda
neymiş efendim doğum günü için aldıklarımı giyip okula gidecekmiş
kızım ilk akşam giy sonra istediğin zaman giyersin diyorumm yokk hava atıcakmış arkadaşlarına
benn nerelere gidemmm
ferdammmmm canım çokk sağoll
evet iyik doğmuşlar evlatlarımız rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah
kedicikk canımsağoll Eki Görüntüle 689481
slm kızlar ben hastane gittim prolaktin hormon testim yüksek çıktı ondan dolayı hamile kalamıyorum..bana dostinex ilaç verdi salı ve cuma günleri kullanıcam değeri düşsün diye...bu ilacı kullanan varmı
Tavuklummmemine kızın ii ki doğmuş da şu topiğe bi can gelmiş ayol
şaka bi yana Allah ayırmasın her daim ailenizi(tabi kız evlensin filan onlar ayrılık sayılmaz )..
Eminemm kızının doğum günü kutlu olsun iyiki doğurdunnn
Ay benim kızımda sneye bu zamnlar yaşında olacak inşalah.Biraz önce büyüsün isityorum çünkü koynumda uyumasını çok istiyorum şimdi çok küçük alamıyorum yanıma.
Tavuklummm
sağol canım yaa bu kızları bir güzel benzetmek lazımm kimsecikler yok valla sinir oluyorumm heee
lovelimmmsağoll tatlımm merak etme çok çabu büyüyolar gelip arnıza girecek vee anne babmla ben yatıcam bile diyecek
benimki sabahın 5 inde geldi girdi aramıza rüya görmüş korkmuş yavrum
emoşum ne güzel yazmışsın duygularınıDuygulandırdın da beni iyi mi
Ömürlü olsun meleğin inşallah
biz de sabahtan beri koşturuyoruz..
işyeri değişikliği yapıyoruz.. çok yıllandık ya bu tükanda
4 apt. yana geçiyoruz..
çok daha büyük bir yer..
kontratı az önce imzaladık..
hayırlı olur inşallah..
haftasonu full çalışmaca yani..
4 apt. yana geçiyoruz..
çok daha büyük bir yer..
hayırlı olur inşallah..
4 apt. yana geçiyoruz..
çok daha büyük bir yer..
hayırlı olur inşallah..
bol kazançlarrrrrrrrrr tatlım
amiiinnnnnnnnn inşallahhh megimm
yenii tükanınn hayırlı olsun megimm bol kazançlar olsun inşallahh
Ozimm senin kiz kocaman olduuu masallah yaa zilli buyusunde buyusun gobusun catlak patlaknolsun ama dogurunca gecsinEminecim kutlu olsun prensesin doğum gunu ömrü de bahtıda kendi gibi güzel olsun inş duygum özledimseni maşallah eceye yavas yavas duzelcek inş annesi yenı adapte oluyo op benin yerıme fıstıgı herkezlere merhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz cok şükür lierac kullananlara birsorum olucak benim cildim cok kuru suan gunde birkere lierac sıruyorum ama gene bi sure sonra pul pul kuruyo arada kasıntıda oluyo suan kızarıklık catlak falan yok kasınması normalmi ki bide hemen bitcek gibi bu lierac ya kackutu kullandınız
Canim dostinex cok guclu bir ilac hic merak etme hemen dusurur ve gebe kalisin burda en guzel ornek Ferda kullandigi ay gebe kaldi en kotu ornekte ben malesef tek sorunum prolaktin degil korkarim hala bebek yok :26:slm kızlar ben hastane gittim prolaktin hormon testim yüksek çıktı ondan dolayı hamile kalamıyorum..bana dostinex ilaç verdi salı ve cuma günleri kullanıcam değeri düşsün diye...bu ilacı kullanan varmı
Lovelyy canim insallah o gunleride gorursun arkadasimEminemm kızının doğum günü kutlu olsun iyiki doğurdunnn
Ay benim kızımda sneye bu zamnlar yaşında olacak inşalah.Biraz önce büyüsün isityorum çünkü koynumda uyumasını çok istiyorum şimdi çok küçük alamıyorum yanıma.
prensesimm güzel kalplimm
rabbim sanada yaşatsın tez zamanda inşallah
Oyy degisiklik iyidir bereket getirsin birde onca isin arasinda bebek getirsin insallahemoşum ne güzel yazmışsın duygularınıDuygulandırdın da beni iyi mi
4 apt. yana geçiyoruz..
çok daha büyük bir yer..
hayırlı olur inşallah..
Olmuyor Megim kendimi odaya tiktim gunlerce yataktan cikmadim perdeler kapali odada oturdum gozlerim sisti aglamaktan olmadi demekki caresi bu degil sabredim beklemek zorundayim bunu anladim sen nasil dayaniyorsun demekki dayaniliyor seni ornek aldimperim seni hep böyle pozitif görmek istiyorum
ve teşekkür ederim.. umarım hayırlı olur bizim için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?