Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Eminecim kutlu olsun prensesin doğum gunu ömrü de bahtıda kendi gibi güzel olsun inş duygum özledimseni maşallah eceye yavas yavas duzelcek inş annesi yenı adapte oluyo op benin yerıme fıstıgı herkezlere merhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz cok şükür lierac kullananlara birsorum olucak benim cildim cok kuru suan gunde birkere lierac sıruyorum ama gene bi sure sonra pul pul kuruyo arada kasıntıda oluyo suan kızarıklık catlak falan yok kasınması normalmi ki bide hemen bitcek gibi bu lierac ya kackutu kullandınız

eminem okurken nasıl duygulandım vallaha bak kaç yıl geçti daha şimdi yaşamışşın gibi rabbim tüm kötülüklerden korusun kızını iyiki dğmuş nice mutlu yıllara inş eve gidince benim yerime öp olurmu

Herkese selam hayirli cumalar

Eminee cok duygulandim saglik mutluluk ve basarilatla dolu nice yillari olsun prensesin iyiki dogmus sanada anneligi tattirmis
Ztarcim bizde seni ve guzel kizini opuyoruz iyi bakin kendinize

ozimm canım sağol inşallah sende meleğini sağ salim kucağına alırsınn

canımm elifimmmrabbim cümlemizin evlatlarına hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah
öperim teyzesii

slm kızlar ben hastane gittim prolaktin hormon testim yüksek çıktı ondan dolayı hamile kalamıyorum..bana dostinex ilaç verdi salı ve cuma günleri kullanıcam değeri düşsün diye...bu ilacı kullanan varmı

Son düzenleme:
Eminemm kızının doğum günü kutlu olsun iyiki doğurdunnn
Ay benim kızımda sneye bu zamnlar yaşında olacak inşalah.Biraz önce büyüsün isityorum çünkü koynumda uyumasını çok istiyorum şimdi çok küçük alamıyorum yanıma.

Herkese selam hayirli cumalar

Eminee cok duygulandim saglik mutluluk ve basarilatla dolu nice yillari olsun prensesin iyiki dogmus sanada anneligi tattirmis
Ztarcim bizde seni ve guzel kizini opuyoruz iyi bakin kendinize

prensesimm güzel kalplimm
rabbim sanada yaşatsın tez zamanda inşallah

emine kızın ii ki doğmuş da şu topiğe bi can gelmiş ayol

şaka bi yana Allah ayırmasın her daim ailenizi (tabi kız evlensin filan onlar ayrılık sayılmaz)..

hülyaa ben onu bi ay kullandım düzeldi..çok mu yüksekmiş?çok yüksek değildi benmki hemen düzeldi bi daha da kullanmadım

emine kızın ii ki doğmuş da şu topiğe bi can gelmiş ayol

şaka bi yana Allah ayırmasın her daim ailenizi (tabi kız evlensin filan onlar ayrılık sayılmaz)..
Tavuklummm
sağol canım yaa bu kızları bir güzel benzetmek lazımm kimsecikler yok valla sinir oluyorumm heee

lovelimmmsağoll tatlımm merak etme çok çabu büyüyolar gelip arnıza girecek vee anne babmla ben yatıcam bile diyecek
benimki sabahın 5 inde geldi girdi aramıza rüya görmüş korkmuş yavrum

aynen yaa sözde ben yoğunum dedim bu veletler herhalde analarını bırakmıyo ki onlar hiper yoğun çıktı..ben yine ara ara girip okuyom neyi..

emoşum ne güzel yazmışsın duygularını Duygulandırdın da beni iyi mi

Ömürlü olsun meleğin inşallah

biz de sabahtan beri koşturuyoruz..
işyeri değişikliği yapıyoruz.. çok yıllandık ya bu tükanda
4 apt. yana geçiyoruz..
çok daha büyük bir yer..
kontratı az önce imzaladık..
hayırlı olur inşallah..
haftasonu full çalışmaca yani..

Son düzenleme:

Hadi bin bereket olsun kuzuu...

bol kazançlarrrrrrrrrr tatlım

amiiinnnnnnnnn inşallahhh megimm

yenii tükanınn hayırlı olsun megimm bol kazançlar olsun inşallahh

Ozimm senin kiz kocaman olduuu masallah yaa zilli buyusunde buyusun gobusun catlak patlaknolsun ama dogurunca gecsin
Lierac biraz pahali sanirim bebe yagiyla destekleyebilirsin bence cok kuruyorsa
Sahsen gebe kalmadan bu topik sayesinde 40 yillik gebelere tas cikartirim engim bildimle
Canim dostinex cok guclu bir ilac hic merak etme hemen dusurur ve gebe kalisin burda en guzel ornek Ferda kullandigi ay gebe kaldi en kotu ornekte ben malesef tek sorunum prolaktin degil korkarim hala bebek yok :26:
Lovelyy canim insallah o gunleride gorursun arkadasim
prensesimm güzel kalplimm
rabbim sanada yaşatsın tez zamanda inşallah
aminnn ve sana ve Meg e ve Browniye ve Aysuna tum isteyenlere insallah
Seviyorum seni suslunun annesi
Oyy degisiklik iyidir bereket getirsin birde onca isin arasinda bebek getirsin insallah

perim seni hep böyle pozitif görmek istiyorum

ve teşekkür ederim.. umarım hayırlı olur bizim için..

perim seni hep böyle pozitif görmek istiyorum

ve teşekkür ederim.. umarım hayırlı olur bizim için..
Olmuyor Megim kendimi odaya tiktim gunlerce yataktan cikmadim perdeler kapali odada oturdum gozlerim sisti aglamaktan olmadi demekki caresi bu degil sabredim beklemek zorundayim bunu anladim sen nasil dayaniyorsun demekki dayaniliyor seni ornek aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…