Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Aynen canim cok dogru diyorsun

rabbim güç kuvvet versin bizlere, sabretme gücünden çok dirençli olmayı rest çekebilmeyi öğretsin. Ayakda durabilcek gücü kuvveti ve arkanda destek çıkabilcek bir aile versin.
çok zor aslında ama neyse konuşmuyorum ben susuyorum. konuştukça içimde hırs oluyor

azzramm hoşgeldin
pufyy canım senin dolu olduğunu hissedebiliyorum ama susmayı tercih ediyosun:26:

azzramm hoşgeldin
pufyy canım senin dolu olduğunu hissedebiliyorum ama susmayı tercih ediyosun:26:

şuan patlamamam lazım, daha zamanı var. Artık olucaksa küçük çatırtı olmasın, bir sefer olsun ama kıyamet kopsun.
içimde sevgi denilen bu nalet duygu tamamen bitene kadar susuyorum, çünkü sevgi oldukça öfken ne olursa olsun affediyosun dönüyosun her türükdüğünü dönüp defalarca yalıyosun. Bir daha böyle olmasın içimde bitsinki aklımı çelmesin. kıyamet olsun ve tekrarı yaşanmasın istiyrum. o yüzden susuyorum. sadece içimdekini bitiriyorum

ahh azraa çok fenayımm:111:
açlıktan gözüm dönüyo sözde diyetteyim gün içinde iyi gidiyo aslında ama akşam cozutuyorum
şimdi açlık hissi oldukça ağzıma bir kayısı atıyom

Cnm sari leblebi ye ustune su ic
Diyet yaparken kurtaricimda
Gunde 3 avuc yiyebilirsin abartmamak sartiyla ama

aslında sizlere göre belki rahat batıyor ama işin ilginci yaptığı bişey yok.
aslında belkide tüm sorun bu, yaşanan da bişey yok. Odun gibiyiz, neyse anlatmıyorum susuyorum. siz okumadınız zaten bende yazmadım

hoş geldin azrammmm kızın nasıl neler yapıyor büyüdümü anlat cnm özledim seni

eminem bende beyaz leblebi yerim diyet yaparken onun da kalorisi baya düşük

Puffyim herkes yasadigini bilir canim.
Herkesin istedigi farkli bir evlilikten
Susmak aslinda isyan etmek ama anlayana iste...

ahh azraa çok fenayımm:111:
açlıktan gözüm dönüyo sözde diyetteyim gün içinde iyi gidiyo aslında ama akşam cozutuyorum
şimdi açlık hissi oldukça ağzıma bir kayısı atıyom

Cnm sabret Allah sabredenlerle beraberdir unutma bunu,birde galiba yavrusunda var ,dua et olurmu teheccut namazına kalkıp bı dua etsen ....

iyi ki varsınız ya,
ben mesela kendimi hiç yanlız hissetmiyorum. belki herkesle çok iyi anlaşamıyoruz yada birbirimizle dialoglarımız çok güçlü olmuyor ama beni hiç yanlız bırakmıycak olanlarınız var biliyorum. ve çok güçlü hissediyorum bu yüzden

şu yazdıkların bile ne kadar dolu olduğunu gösteriyo herkes yaşadığını bilir 2 ucu b.k lu deynek herşeyi yakıp yıkmak kolay olmuyo şimdi birde evladın var rabbim ıslah eylesin doğru yol göstersin
Cnm sari leblebi ye ustune su ic
Diyet yaparken kurtaricimda
Gunde 3 avuc yiyebilirsin abartmamak sartiyla ama
hımm tmm bunu denicem azram çok sağol

sana değil nazlım asıl eşine rahat batıyor olucakki seni bukadar doldurmuş
ne isterler neyi elde edemezlerde fazlasını isterler karısı çocuğu yuvası için neden kadınlara kadar fedekar davranmazlar bilmiyorum

Hb moonumm
Kizim surunuyor surungen gibi canim
Yerinde durmuyor emekleme degil bildigin surunuyor
Hastaydi o da ishal ates falan gecen hafta bayagi ugrastirdi.

sende iyiki varsınn canım arkadaşım
senin suskunluğun ve eski neşenin olmaması bir çok şeyi anlatıyo aslında

kedicikkhoşgeldinn bebişim

şimdilik evcilik devam ediyor. devam edicekde bende sevgi hiç kalmayıncaya kadar devam edicek.
eşyalarımı toplarken, evimi boşaltırken, bir damla yaş dökülmiycek olana kadar bekliyorum

Ay ayy diye bagiriyor moonum
Birde tukuruk cikariyor agzindan
Pof pof ede ede
Sallaniyor dans eder gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…