Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sinirdenn ölecemm yaaa
valla bu patronn dayağı fazlasıyla hak ediyo
ulen bir tarihi yanlış yazdım die fırça atıyo şe..siz
elle düzeltilebilir yani devlet işi değilya
karaktersiz insan kendinin yaptığı hatalarıda ben düzeltüyorum ama
çok sinirlendimm çokkkk

pekiii madem

inş. hayırlısı olur onlar için

maşallah
ben almadım ama alıcam galiba :44:

bence almalısın, bi zararınında olduğunu düşünmüyorum

gamze konusundada ben mutsuz olduğunu biliyorum, o yaşdaki adamın da değişmiyceğini o adamında gamzenin yaşayabileceği bi adam olmadığını biliyorum. umarım bu son olur ve mutlu olur ne diyim. çok zor. gamzeme allah yardım etsin, hep güzel kapılar güzel yollar açsın

Kızlarrrrr

kocamla buluştuk 3 saat boyunca ağladı

başka bi şehre gidicekmişiz yeni bi hayat kurucakmışız kendimize gel diyo bana

dedim ben ailemin evinden bi kere daha tek başıma çıkmam sen alıcaksın beni

tam netleşmedi ama barıştık gibi işte

yolun ortasında sarıldı allahtan ahlak polisine filan haber vermediler

maşallah
ben almadım ama alıcam galiba :44:

bende var en fazla 5-10 dkk bindiriyorum cnm hediye gelmişti gelmeseydi de almazdım zaten. pek yürüme taraftarı değil benim sıpa hemde yürüteç zararlımış diye pek bindirmiyorum.şimdi değil ama ilerde eklemlerde sıkıntı oluyormuş. parmak uçlarında yürüdükleri için ayak yapısında bozulma oluyormuş dr da bana tavsiye etmedi hopalla diye bişey varmış onlarıda araştır derim .bizimki eylül bebesi anacım tembel bunlar

gamzemm inşallah hakkından hayırlısı olur hiç mutlu olmadığın kadar mutlu olursun

hayırlısı olsun be ya:)))))))))) zaten sen çok seviyorsun kocanı ne kadar adama kızsanda söylesende bayada aşıkmışsınnnnnnnnnnnnnnn

selamlar
herkes iyidir herşy yolundadır umarım
arlaya atlaya okudum da meg dükkan taşınmış heralde hayırlı olsun bol kazanç olsun
gamze de barışmış heralde sevindim onun adına inş tekrarlanmaz
ben de perşembe ankaraya gidiyorum ohhh
gerçi antalyadan yçağa binicez nasıl olcak başbaşa kuzeyle

hemde ne tembel
şu sıra ayakta durmak istiyo hoşuna gidiyo belki alırım en azından oyalanır :26: cok tutmam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…