Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam kızlar
paşam uyanmadan bi bakayım size dedim,

puffy annene geçmiş olsun canım

megom yeni tükkan hayırlı olsun bol kazançlar inşallah

gamzem hakkında hayırlısı olsun canım inşallah çok mutlu olursunuz

duygum sorunların azalmasına çok sevindim canım inşallah kaka sorununuzda gider

bana gelince kızlar, reglim 4 gün gecikti korku içindeyim, bugün test yaptım negatif çıktı ama hala regl olamadım :18:
Rabbim hayırlısını versin :18:

Son düzenleme:
Eminem kasma kendini herseyden ye ama azar azar nefsini korelt yapamam diyorsanda tamamen kesmen lazim basini alip sonunu getirenlerdensen yani ben gibi:)

teşekkür ederim canım, bence korkma.
benimde ilk 40ımda adet oldum sonra olmadım çok tırstım kaç defa test yaptım baktım bişey yok, hemen 3 aylık iğneye başladım şuan içimde aklımda rahat. zaten çocuk olmasını gerektircek bişeyde yapmıyoruz o ayrı bir konu

sende iyiki varsınn canım arkadaşım
senin suskunluğun ve eski neşenin olmaması bir çok şeyi anlatıyo aslında

kedicikkhoşgeldinn bebişim
hoşbulduk cnm
Ay ayy diye bagiriyor moonum
Birde tukuruk cikariyor agzindan
Pof pof ede ede
Sallaniyor dans eder gibi

Moonum senin oglan oturmaya basladi mi
Benimki daha oturmuyor hic sevmiyor hep yuz ustune donuyor

maşallah prensese benimkide ba-ba diyor anne diyor bep bep diyor kendince bişiler söylüyor cnm benimki oturmak istiyor hep desteksiz oturuyo ama çok uzun değil benimkinin karnı yere değmicek anacım hemen çeviriyor kendini emeklemicek sanırım .kaynanama göre adım atması lazımmış şimdiye dizinde güç yokmuş diye millete yaymış azram çok kızgınım çokk

şimdilik evcilik devam ediyor. devam edicekde bende sevgi hiç kalmayıncaya kadar devam edicek.
eşyalarımı toplarken, evimi boşaltırken, bir damla yaş dökülmiycek olana kadar bekliyorum

sorun ne demiyorum anlatmak istersen burdayız herzaman dinleriz inşallah evliliğini kurtaracak adımlar atar ve senin şu anki sıkınrından zerre kalmaz bunu umut ediyorum
gamze,azra ve senin için

bu sefer baya korkuyorum canım ya,
benim kanamam 40 gün sürdü ondan 2 hafta sonra regl başladı, başta düzensizdi ama son zamanlarda düzenlenmeye başladı, aslında hiç bu kadar gecikmezdi hep erken gelirdi ondan korkuyorum :18:

korkma canım ama bence aile sağlığına git ve 3 aylık iğne ol derim. emzirirken kllanılıyor
eczaneden kendin alıyorsun 5 lira zaten. orda yapıyorlar

anlayan birilerinin var olduğunu bilmek bile insana sonsuz güç veriyor
sen zaten güçlü bir kadın güçlü bir annesin pufydiğimm
yaa ben seni uzun zamandır dömedim değilmi
Eminem kasma kendini herseyden ye ama azar azar nefsini korelt yapamam diyorsanda tamamen kesmen lazim basini alip sonunu getirenlerdensen yani ben gibi:)

azimli olmaya çalışıyorumm

heviinnn hoşgeldin canım

korkma canım ama bence aile sağlığına git ve 3 aylık iğne ol derim. emzirirken kllanılıyor
eczaneden kendin alıyorsun 5 lira zaten. orda yapıyorlar

olmadı öyle yapcam artık herhalde canım,
ben emzirirken içilen doğum kontrol hapı kullandım 2 ay kadar ama hiç kanamam durmadı hep azda olsa geliyordu sonra bıraktım prez. geçtik, eşim dikkat ediyor da böyle gecikme olunca tırstım baya, Allahtan negatif çıktı :18:

heviinnn hoşgeldin canım

hoşbulduk eminem kızının geçmiş doğumgünü kutlu olsun ve satranç turnuvası içinde tebrikler canım

üye girişi yapamasamda her zaman takipteyim

iğnede de adet olmuyosun ben hala adet olmadım
ama zararı da yok rahatsızlıkda vermiyor

azra cnm hoşgeldin hakkında hayırlısı olsun insallah mutlu olursun

pufimm o kadar iyi anlıyorum ki seni hele sevgi olduğu sürece tükürdüğümüzü yalama sözünü
belliki cok kırılmışsın cok yorulmuşsun sana güç veren cınarına ve annene Allah saglık versin arkanda olan birilerinin olduğunu düşünmek, seni anlayan, millet ne der diye seni yalnız bırakmayan ailen varsa cok şanslısın

evet kaç zamandır ihmal ediyorsun sende beni
evet ihmal ettimm kusura bakmaa
neyse nerde kalmıştık
vurduğuma bakma ben çok seviyorum seni

hevinimmm
canım benim sağol sadece takipçi olma gel konuşalım kaynaşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…