Selam kızlar nasılsınız. Gebelik testi aldım inşallah gebe değilimdir. Korunuyoruz aslında p.vatifle ama olmayınca şüphe düşüyo ışte. Inşallah yoktur öyle bişey. Eşim diyo yoktur eminim diyo ama ışte of of
aynennnnnaynen ya kocam yanıma oturdu inerken bi baktım bacaklarım titriyo :18: soğuk terler döktüm
yaa kıyma megim bu güzelliğeee
emoş
gamzeden süper haberler var.:123:
birazdan msn'e gel
kız varsa da doğur bana ver
bu da maviş olsun ama litfen
yaa kıyma megim bu güzelliğeee
tmm geliyorummm tabii bu dandik bilgisayardan girabilirsem
yoook ya Allah korusun. Sen kendin doğur mavis senin olsun. Emir çok yaramaz. Iki ameliyattan sonra hemen doğuramam ıstesem de
özüm geçmiş olsun kuzuya..
sesinde kalınlaşma,kısılma var mı?
kuru kuru arada boğuklaşan bir öksürme mi?(hani köpek havlamasına benzer bir öksürük arada.. benzetme için özür ama bu şekilde çok anlaşılır oluyor)
larenjit olabilir..
buhar aleti alıp çalıştırsan odasında iyi geliyor..(soğuk buhar üflüyor) bir de hafif doz antibiyotikle çabucak geçer özüm..
mesela buhar aleti yokken de banyoda sıcak su musluğunu aç ve küvete akıt epey.. banyo buharla dolsun.. orda bir 15 -20 dakika tut besteyi..
ama sonrasında iyi korumalısın tabii..
operatör doktor profesör meggil
cnm benimki de arada yapıyor sizinki cok fazlaysa bi dr a görün derim
megin dediği gibi buhar işe yarayabilir
gecmiş olsun
herkese selamlarrrrrrrr
megim kuzum acayip tüy döküyor sen bu dönemde özel bişi yapıyormusun.bu arada geçen gün kedimle oğlumun fotosunu koymuştum sen görmedin galiba
özlemcim geçmiş olsun besteye ıhlamurda ver biraz iyi gelir
Selam kızlar nasılsınız. Gebelik testi aldım inşallah gebe değilimdir. Korunuyoruz aslında p.vatifle ama olmayınca şüphe düşüyo ışte. Inşallah yoktur öyle bişey. Eşim diyo yoktur eminim diyo ama ışte of of
nerdesiniz kızlar ya :26::26:
kızzz yoksam maviş bi bebiş mi geliyooooo:26:
kızlar merak etmeyin.. malum bngöldeyiz kendi dr.uma ulaşamadım. aldım burda bi çocuk dr.una götürdüm. hafif üşütmüş şurup verdi gayet iyi dedi ciğerlere falan inmemiş allaha şükür
gamzeden ne haber var bu arada:26:
nerdesiniz kızlar ya :26::26:
hani nerden geliyo :44:
geçmiş olsun özüm
gamze'de bomba gibi haberler var
ben bir o tükanda,bir bu tükandayım pufim
burda ve müsait oldukça yazıyorum..
hala merakımı gidermedin:26:
gamzeden ne haberler var inş. mutludur :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?