Moonum cok saol canimm
Tamam cnm yuklerim en kisa zamanda cekinip
sanırım ferda ...
ama yumurta beyazınıda katarak omlet yapıyordum acaba o mu :26:
haftada 1 yıkadığım için şimdi dikkat ettim.ama üstünü değiştirdiğimde de görmedim :18:
acaba yeni mi oldu
ya da niye sadece oralarında var
valla hayır demem ferdam :)) ben alcam chiccoyu ama mayıs haziran gezmelrmzde sling de çok ii olur odemeli yollarsn sen bana ben sana sonra yollarm chiccoyu alnca sevnrm valla
3 gündür omlet şeklinde veriyodum
yok tööbe vermem bidaaaa ferda
Evet krem işini bayağı bir abarttım sanırım sıvama sürüyordum hiç pişik olmasın diye artık sürmüyorum pamuğa accık saf zeytinyağı sürüp hafiften sürüyorum.Aslında belki hiç kullanmasamda olur ama çok küçük ya cildi hassastır diye kullanıyorum birde uyurken altında bez 2.5 3 sata kadar kalıyor açtığımda bazen çok dolu olabiliyor.lovely pişik kremini çok çok çok fazla kullanıyorsun o zaman sen
nasıl bitirdin onca kremi ya
küçücük mercimek tanesi kadar kullanman lazım
çok kullandığın için döküntü yapmış bence
zyağı kullanabilirsin üok daha iyi zaten
ama önce ocakta yak asidi gitsin
ben uzun süre kullandım da sonra yoruldum sıkıldım bıraktım
şimdi ara ara pişik kremi sürüyorum sürekli sürmüyorum
genelde sorun olmuyor sadece yedikleri içtiklerine göre değişebiliyor
başka ne dicektim ben ya hmmm
Yok polar eşofmanı ben giyiyorumcnm ben penye yelek giydiriyorum havalr ısındı kuzum polar giydirme artık iki kat ince giydir.boğazı çok açık olan şeylere ağız silme tülbentleri oluyorya içine ondan koy o şeklilde kullana bilirsin.birde sende asitli şeyler acı yeme portakal yeme baharatlı yiycek yeme çay kahve falan çok içme çünkü yediklerinden de pişik olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?