Kızlar kanamam durdu ama önlem olarak bikaç gün burda kalıcaz erkek yasak oldugu için kv.kalıyor allah razı olsun herkes seferberlik ilan etti görümcemde canta hazırladı eşim desen leyla gibi cok korkmuş
sonu güzel olsunda bide burda cok bekleyen sıkıntılı gebelik geçirenler var onlar içinde dua istiycem sizlerden
Eve gidince zorolur cnm allah kolaylık versin fatihcikte büyüyor teyzeziiyiyim canım ailemin yanındayım nasıl sıkılmışsam hiç eve gitmeye niyetim yok vallaoğlum da yeğenlerimden bana gelmeye fırsat bulamıyor çok alıştı onlara valla eve gidince ne yaparım bilmiyorum:18:sen nasılsın seinki neler yapıyor
hakkında hayırlısı olsun canımslm kızlar uzun bi aradan sonra yine ben geldim
öncelikle hilalim çok geçmiş olsun inş rabbim kuzunu sana bağışlar sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder
geçmiş okumadım canlarım çok vaktim yok
size kısaca hayatımla ilgili önemli kararları geçeyim
boşanıyorum...
14 marttan beri baba evindeyim kızımla birkaç parça eşya ile toplandık geldik 2 nisanda da adı batasıca koca davayı açtı çekişmeli :)
26 haziranda duruşma var kızım maşallah çok iyi bende toparlanıyorum neden ne oldu kısımlarına girmiyorum geniş bi zamanda yine geleceğim sizden ayrı kalmak zor ama yapacak bir şeyim yok sizi çok ama çok özledim
meg sen çok seviyorum ve sizi de tabi bayanlar
Günaydın herkese
günaydınnnnnnn
bende dün annemdeydim 1 gece kaldım aslında haftasonuna kadar kalacaktım ama ben kocamı cok özlüyorum1 geceden fazla kalamıyorum
çok yaşa meggilim
ben de ben de aynen ööle oluyorumm..
valla megg evin de pek mütevaziymiş...yakışırrr meggime....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?