Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

geçmiş olsun cnm......tüm gebeleri korusun Rabbim..

Günaydın kızlar
Maçdan dolayı çok mutsuzum, ve gökhanımın suratına yediği o tekme gözümün önünden gitmiyor. Gözümden yaş sadece onun canı için akıyor, dünyadaki hiç bir kupa; bu yolda gönülden sevdalı birisinden kıymetli değil. Keşke yine yenilseydik hatta önceden elenseydikde gökhan o tekmeyi yemeseydi onu kanlar içinde görmeseydim

Eve gidince zorolur cnm allah kolaylık versin fatihcikte büyüyor teyzezi
hakkında hayırlısı olsun canım

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr.herkes iyidir inşallah..

hilal çok geçmiş olsun Rabbim evladını size bağışlasın canım..:26:

emine işten çıkmışısın hiiç sıkma canını o patron zaten çok gıcıktı..stresle yaşayacağına ayrılman daha iyi belkide..

didem kızın çok tatlı maşallah

günaydınnnnnnn
bende dün annemdeydim 1 gece kaldım aslında haftasonuna kadar kalacaktım ama ben kocamı cok özlüyorum 1 geceden fazla kalamıyorum

Çok güzel değil mi
Ancak ben böyle oluyorum yakınında olunca bu güzelliğin maalesef :2::2::2::2::2::2::2:

Kislar selamm az sonra splra gisicem bi bakiuim dedim gecmise bakamasim ama bakmam lazim sanirsam Emine ne durumda kpedeei iyidieinsallah Pufidigin annesi nasil oldu ve Melisaa senin ki kkz mi erkek mi mirak erttim dogumun yaklasmis valla masallah
Hepinizi opuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…