Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hilalcim çok geçmiş olsun
hiç bişi olmıcak Allah'ın izniyle

Hilalcim çook geçmiş olsun inşallah atlatmışsınız şükür bundan böyle inşallah aksilikler olmaz miniğini kucağına alırsın kuzum..
Rabbim inşallah nerde hasta varsa Şafi ismi ile Şifa nasip etsin çok zor süreçler..

Kızlar sag elimde serum var solda zor yaxıyorum hastaneye yatış yapıldı bebek iyiymiş ama kanama var

hilalcim rabbim seni ve tüm gebeleri korusun evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin.güzel haberlerle gel inşallah.

Hilal cok sevindim senin ve bebegin icin.
Orda yatan butun gebelerinde bebegini rabbim onlara bagislasin

hilalim canım cuma akşamı yüzü suyu hürmetine bebeğin Allaha emanet kuzum dualarımız seninle ve kuzunla bizi habersiz bırakma canım:26::26::26:

iyi geceler ben dn işten ayrıldım
ve bugün evde ne yapacağımı bilmeden ayak üstü sürekli dolaştım
anlıcanız 3 yıldan sonra biraz garip geliyo ama olsun vardır herşeyde bir hayır
haftaya perşmbe günü kayınpeder hastaneye gidecek inşallah bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatırız :26:

hilalimm canım enim çok geçmiş olsun inşallah yavrun sana sımsıkı tutunur ve kucağına alırsın sağlıkla inşallah

meggg canımm benim bakk demir baş eminede oldu odun emine
bende fazla uğrayamıyorum artık şimdi ev işlerine vermem lazım kendimi tabi yine uğrarım burası bizim 2. evimiz

eminecim sen iyi ol da gerisi boş alışırsın sonra işler yoluna girince güzel bir iş bulursun inşallah

eminecim sen iyi ol da gerisi boş alışırsın sonra işler yoluna girince güzel bir iş bulursun inşallah

aynen öyle kedicikk biliyosun zaten çokta memnun değildim ordan planım bu şekilde ayrılmak değildi ama herşey kader kısmet
zaten bir süre çalışmayı düşünmüyorum düşünsem bile öncelikle kayınpederin sağlığına kavuşması lazım inşallah :26:

selam hanımlar hilal geçmiş olsun canım moralini bozma geçip gitti inşallah,seninki pek nazlı çıktı hele bi gelsin nazını da çekeriz gazını da benim aklıma iğneler geldi canım 6000 fazla gelmiş olabilir belki ara verdirmiştir doktorun.
eminem hayırdır noldu işi bırakmışsın kayınpedere noldu çok geçmişe gidemedim

amin cnm kayınpederinde sağlığına kavuşur inşallah .o iyileşsin duruma göre bakarsın

eliscim naber ne yapıyorrsun oğlun nasıl neler yapıyor

amin cnm kayınpederinde sağlığına kavuşur inşallah .o iyileşsin duruma göre bakarsın

eliscim naber ne yapıyorrsun oğlun nasıl neler yapıyor

iyiyim canım ailemin yanındayım nasıl sıkılmışsam hiç eve gitmeye niyetim yok vallaoğlum da yeğenlerimden bana gelmeye fırsat bulamıyor çok alıştı onlara valla eve gidince ne yaparım bilmiyorum:18:sen nasılsın seinki neler yapıyor

slm kızlar uzun bi aradan sonra yine ben geldim
öncelikle hilalim çok geçmiş olsun inş rabbim kuzunu sana bağışlar sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder
geçmiş okumadım canlarım çok vaktim yok
size kısaca hayatımla ilgili önemli kararları geçeyim
boşanıyorum...

14 marttan beri baba evindeyim kızımla birkaç parça eşya ile toplandık geldik 2 nisanda da adı batasıca koca davayı açtı çekişmeli :)
26 haziranda duruşma var kızım maşallah çok iyi bende toparlanıyorum neden ne oldu kısımlarına girmiyorum geniş bi zamanda yine geleceğim sizden ayrı kalmak zor ama yapacak bir şeyim yok sizi çok ama çok özledim
meg sen çok seviyorum ve sizi de tabi bayanlar

Damlacım ben de seni çok seviyorum canım arkadaşım benim..
Allah bebeğinle senin hakkınızda hayırlı yazılar yazsın inşallah..
Sen en doğru kararı vermişsindir kuzum..Hayırlısı olsun...

Kızlar gelmişsiniz ne güzelllllne kadar mutlu oldum
Çok özledim her birinizi.....

Didom zilline hayranım,çok güzel çok maşallahhhhhhhh ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…