Kızlar kanamam durdu ama önlem olarak bikaç gün burda kalıcaz erkek yasak oldugu için kv.kalıyor allah razı olsun herkes seferberlik ilan etti görümcemde canta hazırladı eşim desen leyla gibi cok korkmuş
sonu güzel olsunda bide burda cok bekleyen sıkıntılı gebelik geçirenler var onlar içinde dua istiycem sizlerden
Kızlar kanamam durdu ama önlem olarak bikaç gün burda kalıcaz erkek yasak oldugu için kv.kalıyor allah razı olsun herkes seferberlik ilan etti görümcemde canta hazırladı eşim desen leyla gibi cok korkmuş
sonu güzel olsunda bide burda cok bekleyen sıkıntılı gebelik geçirenler var onlar içinde dua istiycem sizlerden
meggilim özlediysen cadımı izle bi
çok temiz titiz oldu yavrum benim
[video=youtube;KPVbME0rHoU]http://www.youtube.com/watch?v=KPVbME0rHoU[/video]
Kızlar sag elimde serum var solda zor yaxıyorum hastaneye yatış yapıldı bebek iyiymiş ama kanama var
hilalcim rabbim seni ve tüm gebeleri korusun evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin.güzel haberlerle gel inşallah.Kızlar kanamam durdu ama önlem olarak bikaç gün burda kalıcaz erkek yasak oldugu için kv.kalıyor allah razı olsun herkes seferberlik ilan etti görümcemde canta hazırladı eşim desen leyla gibi cok korkmuş
[video=youtube;KPVbME0rHoU]http://www.youtube.com/watch?v=KPVbME0rHoU[/video]
eminecim sen iyi ol da gerisi boş alışırsın sonra işler yoluna girince güzel bir iş bulursun inşallah
aynen öyle kedicikk biliyosun zaten çokta memnun değildim ordan planım bu şekilde ayrılmak değildi ama herşey kader kısmet
zaten bir süre çalışmayı düşünmüyorum düşünsem bile öncelikle kayınpederin sağlığına kavuşması lazım inşallah :26:
amin cnm kayınpederinde sağlığına kavuşur inşallah .o iyileşsin duruma göre bakarsın
eliscim naber ne yapıyorrsun oğlun nasıl neler yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?