Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım annem iyi teşekkür ederim aslında orda sdece gözlem altında tutuldu tedavi dışarda devam ediyor

Slmmm kızlar gecmişi okudum herkesten allah razı olsun
hala hastanedeyiz doktorum daha yok bakalım ne yapcaz kalcaz mı cıkcaz mı?ztn hassastım burda iyice hassaslaştım

eminem hersey yoluna gircek hem o patrona gıcık oluyoduk topikçe
bi kapı kapanır bi kapı açılır

damlacım hakkında hayırlı olsun

canım çok çok geçmiş olsun
rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah

herkeslere de selam olsun
gezgin ben geldim

selam kızlar

hilalcim çok geçmiş olsun canım
şükür iyisiniz
senin beben doğunca topikçene poposuna vuralım

Pazartesiye kadar burdayız pzt tekrar bakılcak duruma göre
artık sadece wc ye gitmeme izin var aman bebegim iyi olsunda
valla topikçe poposunu ısırabiliriz cok nazlı cooook

Hilalim geçmiş olsun iyiyo lmanıza çok sevindim.
Kızlar benim kızım sürekli sallanmak istiyor acaba beşiklere takılabilen br otomatik salama aparatı varmı satılıyormu böyle brşey internetten otomatik salanana beşik baktım ama çok küçücük birde ben evdeki iki beşiğinede takılabilen seyyar birşey istiyorum ama tabi varmı böyle birşey bilmiyorum.:44:

özeline bak canım

Pazartesiye kadar burdayız pzt tekrar bakılcak duruma göre
artık sadece wc ye gitmeme izin var aman bebegim iyi olsunda
valla topikçe poposunu ısırabiliriz cok nazlı cooook

Canım kıyamam ben size hiç Rabbim korusun meleklerimizi aman dikkat plesentan falan aşşagıdamı acaba oyuzdenmı kanaman oldu bıde elis de söylemiş 6000 clexsane cok mu geliyokı bende 4000 kullanıyorum sen 6000 kullanıyorum dıyınce ankaradaki doktoruma sordum 6000 fazla hetetezigot için 4000 kafi kanama yapar fazlası demişti corasprın de içiyoruz kanımız yeterince sulanıyo işte dahamı dıkkat etmemiz lazım ne uff Rabbim inş hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin nazlı kuzularımızı yat dınlen canım inş 16 haftadan sonra bıraz daha rahatlarsın bi kan tahlılı var kan curulmasının yeterliliğine bakılıyo belki ona bakılır fazlaysa ilacın dozunu azaltır kuzun senınle annesi cok nazlı ama bı okadarda inatçı sürekli Ya mübdiu ismini tesbih çekin Allaha emanetsiniz

Allah Allah ne zaman gelsem kimsecikler yok

hilalcim gecmis olsun canim yaa senin bebe de pek nazli .. kiz midir nedir :) yeriz biz onu annesi isirmayi birak

gamze napti acaba :44:

bir de bir de bazi insanlari anlamak icin gercekten insanustu guclere ihtiyac var

kizlar merhaba
wc ye gidecek vakit bulamiyorum ugrayamadim sizlere haber vermek icin
oglusla yapisik yasiyoruz
:)
gogsumden ayrilmiyor hic surekli emmek istiyor ben de ayiramiyorum yanimdan kiyamaiyorum hic
besige koyunca hemen beni ariyor yine
sanirim cok alistirdim :)

lovely nasilsin
sana sormak istedigim kedin ve kizinin iliskisi nasil, yani araya mesafe koyuyor musun ? ben biraz tedirginim odaya sokmadim daha kedimi ama icim de gidiyor sanki onun pabucunu dama attik gibi :S

aysuncum naptin? hani biz kilo verme yarisi yapiyoduk :) he he kaldi valla.. ben bugun 62.8 geldim
cok yavasladim hatta durdu kilo vermem, napicm bilmiyorum

senin tedavi nasi gidiyor? ben de doktora gitmeyi ozledim.. en azindan tedavi olunca bi heyecanli oluyor insan, acaba olcak mi diye :)

Canım benim kedim anneannemlerde kalıyor ben hamileyken taşındım ya onu getiremedim çünkü orada sokağa çıkmaya alışkındı ve bu yeni taşındığım yerde araba ezer diye korktum o evde bahçeli olduğu için ona bıraktım.

everycim hata yapmışsınız kedinle bebeği ilk eve geldiğinde buluşturman lazımdı.
ben eve gelir gelmez pisimi sevdim sonra oğluşumu koklattım ilk kokladı pisim sanki pis bişey koklamış gibiydi yüz ifadesi şimdi ise iyice alıştıalrf kokladımı yüzünü burşturmuyor pisim:)))))))))))))

onun odasınada soktum bir iki kere oğlun beşiğine girdi tabi kızdım birdaha girmedi.

kıklıyken bile pisim yanımda ayak ucumda yattı aynı odad kaldık ama ilk başta pizim tavır yaptı bana 1 ay uzaktan baktı kıskandık azıcık.sonra alıştı sen yasak koydukça kedine cazip gelcek merak edecek en önemliside mutsuz olcak engelleme benim pisim oğluşa daha yeni yeni ben yanındayken sevdiriyor yoksa asla hala çekiniyor oğlumdan:)))))))

Ya kızlar bn bişey sorcam 19. Haftamdayim ama inanılmaz bi uyku Halim var 2 gündür nedeni ne olabilir sizce Dr ma sormadım henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…