Kizlar hepinize sevgiler
Tum annelerin hamilelerin ve her ay bebegine umutla yaklasan anne adaylarinin anneler gununu kutlarim
Gunler okuyor ama hicbisey yazamiyordum
Biliyorsunuz umudum cok kirilmisti spora baslamistim hic aklina gelmezdi ama 5 gunluk gecikmenin uzerine bugun test yaptim sanirim hayatimda alabilicegim en guzel anneler gunu hediyesini aldim Rabbim tamamina erdirsin hamileyim cok sukur bende bugunu gordum
Bu yolda hemen hepinizin bende cok manevi emegi var esimle once anneme sonra size haber veriyorum
İdrarla koyu cizgi gorduk simdi kan verdim
Suan cok saskin ve heycanliyim aslinda komik bi hikayemde var yoldayiz İstanbula kv gidiyoruz hepinizi opuyorum
Rabbim isteyen herkese anneligi yasatsin
Kizlar hepinize sevgiler
Tum annelerin hamilelerin ve her ay bebegine umutla yaklasan anne adaylarinin anneler gununu kutlarim
Biliyorsunuz umudum cok kirilmisti spora baslamistim hic aklina gelmezdi ama 5 gunluk gecikmenin uzerine bugun test yaptim sanirim hayatimda alabilicegim en guzel anneler gunu hediyesini aldim Rabbim tamamina erdirsin hamileyim cok sukur bende bugunu gordum
Bu yolda hemen hepinizin bende cok manevi emegi var esimle once anneme sonra size haber veriyorum
Suan cok saskin ve heycanliyim aslinda komik bi hikayemde var yoldayiz İstanbula kv gidiyoruz hepinizi opuyorum
prensesimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gördünmü bakkk herşeyin bir zamanıı varr öyle sevindinki yemin ederim ağlıyorumm canımsın yaa bak en güzel hediyeyi aldın
sabırsız senii bak iştee olduu çok şükür olduu yaa olduu rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhhh
pericimmm canımmmm o kadarçok mutlu oldum ki anlatamam sana
rabbim yüzünü güldürdü sonunda
zamanını beklemiş işte dediğimiz gibi
en güzel anneler günü hediyen oldu
çok çok sevndim rabbim tamamına erdirsin inş
ben ağlamaya devam ediyorum yaa bana ne oluyosa artık
Peri Emine söyler söylemez topiğe koştum bugün başka hiç bir haber beni bu kadar sevindiremezdi şükürler olsun
Kizlarr cok mutluyum hala inanmiyorum cok tesekkur ederim sizedeanneler günümüz kutlu olsunnnnn
periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben dedim periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kizlar hepinize sevgiler
İdpprarla koyu cizgi gorduk simdi kan verdim
Kizlarr cok mutluyum hala inanmiyorum cok tesekkur ederim sizede
Eminem hadi Meg ve sende sira insallah
Ozlemm canim benim saol
Ferdacim bundan sonra bende basini sisiricem sonunda :)
Gamze seni aricaktim ama numaram degisicek demistin ya ondan arayamadim ahh sen beni az mi dinledin
Kizlarr cok mutluyum hala inanmiyorum cok tesekkur ederim sizede
Eminem hadi Meg ve sende sira insallah
Ozlemm canim benim saol
Ferdacim bundan sonra bende basini sisiricem sonunda :)
Gamze seni aricaktim ama numaram degisicek demistin ya ondan arayamadim ahh sen beni az mi dinledin
Kizlar tesekkur ederim
Azra onlar benim 1,5 yillik hayalim :))
Eminemm canimsin yaa
Kizlar test sonucu 2600lerde biraz yuksek geldi ama sat 7 nisandi ne dersiniz arada gelip yine bakicam
Kizlar hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?