Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

prensesimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gördünmü bakkk herşeyin bir zamanıı varr öyle sevindinki yemin ederim ağlıyorumm canımsın yaa bak en güzel hediyeyi aldın

sabırsız senii bak iştee olduu çok şükür olduu yaa olduu rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhhh

pericimmm canımmmm o kadarçok mutlu oldum ki anlatamam sana
rabbim yüzünü güldürdü sonunda
zamanını beklemiş işte dediğimiz gibi
en güzel anneler günü hediyen oldu
çok çok sevndim rabbim tamamına erdirsin inş

Peri Emine söyler söylemez topiğe koştum bugün başka hiç bir haber beni bu kadar sevindiremezdi şükürler olsun

anneler günümüz kutlu olsunnnnn

periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben dedim periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben ağlamaya devam ediyorum yaa bana ne oluyosa artık

Peri Emine söyler söylemez topiğe koştum bugün başka hiç bir haber beni bu kadar sevindiremezdi şükürler olsun

anneler günümüz kutlu olsunnnnn

periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben dedim periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kizlarr cok mutluyum hala inanmiyorum cok tesekkur ederim sizede
Eminem hadi Meg ve sende sira insallah
Ozlemm canim benim saol
Ferdacim bundan sonra bende basini sisiricem sonunda :)
Gamze seni aricaktim ama numaram degisicek demistin ya ondan arayamadim ahh sen beni az mi dinledin

Pericim gozun aydin cok sevindim

inşallahhh parensesimm inşallahh ohhhh iyiki kocan kabul etmedi aşılamayı felan bak herşeyin bir zamanı var işte

Kizlar ilaclarim bittigi icin hastaneye gittim doktorum bakti rahimin kalinlasmis gebe olabilirsin dedi kan tahlili yaptik negatif cikti ama adetime 3 gun var sizce gec dollenme olurmu

pericim gözün aydınnn çok sevındım
RABBİm tamamına erdirsin İnşallah..
darısı diğer kardeşlerimizin başına

Perimmmmmmm cok mutlu oldummm inan bana rabbim tamamina erdirsin canim benimm
Dogduktan sonra uykusuz bu bebek niye uyumuyor yok gazi var virt zirttt yazmalarini okuyalim emii ne guzel beddua ettim degil mi :))))
Cok.sevindim.yaa
Essue cok saol canim.amin insallah

bu arada kızlar emirimin göz çapaklanması hala geçmedi.
ilaç kullanıyoduk sözde 1 hafta kullandık ama nafile bıraktım bende.
yarın göz doktoruna götüreceğim.
bu konu benim canımı çok sıkıyo.
inşallah göz doktoru güzel bi ilaç falan verir de iyileşir kuzumun gözü ya :26:

Kizlar tesekkur ederim
Azra onlar benim 1,5 yillik hayalim :))
Eminemm canimsin yaa
Kizlar test sonucu 2600lerde biraz yuksek geldi ama sat 7 nisandi ne dersiniz arada gelip yine bakicam

peri valla okadar duygulandımkı anlatamam sana
gözün aydın ne güzel bır hedıye verdı kucuk melegın sana
cok cok sevındım canım benım

perim tahmin ettim belkide aramıştır dedim ama benim hattım iptal :)

2600 çok iyi ikiz olmasın kızzzzzzzzzzzzzzzzz

Kizlar tesekkur ederim
Azra onlar benim 1,5 yillik hayalim :))
Eminemm canimsin yaa
Kizlar test sonucu 2600lerde biraz yuksek geldi ama sat 7 nisandi ne dersiniz arada gelip yine bakicam

perimmm canım inan bana nasıl mutlu oldum anlatamam herzaman duamdaydın Allahıma sonsuz şükürler olsun bak ovakıt zaman geliyomuş dimi şükürler olsun darısı beklıyen butun arkadaslarımın inş bu neguzel bi anneler gunu hediyesidır maşallah Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş buarada degerın cok guzel canım benim ilk hamileliğimde yuksektı degerim iki gunde bır katlıyo ya 6 gun gecıkmiş salıysa bat 400 lü bi degerdir bat gunu cok guzel keseyı gorursunuz bu hafta inş hic takılma bunlara dikkat et kendine ve miniğine

Perim çok sevindim çoookkkk
Geldi demek senin meleğin de....
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah kuzum

bu da havai fişeğin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…