Kızlar ben grip oldum aslında çok kötü değilim ayakta atlatıyorum ama kızıma bulaşacak diye korkuyorum dr a gitsem emzirirken kullanbileceğim bir ilaç verirmiki yoksa ıhlamırla kendi kendine geçmesinimi beklesem uzun sürüp kızıma geçer diye korkuyorum.Ne yapayım sizce?
meggg özel mesaj attıydım dün ben sana
:26::26::26:
emik kız 2-3 pataklasana bana,
süslü emik, pambıklı emikkkkkk
meggg özel mesaj attıydım dün ben sana
:26::26::26:
ama şimdi yoksunn megimm yaaa
sen bilirsin megim gamze o hesabı senin için açtı galiba :26:o dediğin olmaz ki emoşum..
anlaşılır gene de,hem bi de dürüstçe olmaz :26:
işgüç emoşum,şimdi de sen yoksun
Canım eğer ciddi bişey yoksa antibiyotikik bişey vermez ilaç. hiç bir gribal ilaç kullanamıyoruz :26:
lovelym böyle başlangıcı gibiyse ıhlamır limon filan dene atlatamazsan hemen git ama eğer baya baya olduysan hemen sağlık ocağına filan git bence
bu arada az önce yazdıklarına çok sevindim bak herşeyi yoluna sokmuşsun ne mutlu sana böyle mutlu mesut büyüsün güzel prensesin inşallah
Canım geçen gün okudum ama yazamadım sana geçmş olsun tetanoz aşın kolunu çok ağrıtmış sanırım.
Bana hemşire kolunu hareket etir bolbol ağrısada dinlendireyim deme daha çok ağrır şişer demişti ikinci doz için aklında olsun sakın kolunu ağrıyor diye haraketsiz bırakma daha kötü oluyormuş.Birde gece üzerine yatma.
Sağol canım ya cok agrıdı şişti bugun daha iyi ama ikinci şimdiden gözümde buyuyo napalım kuzum iyi olsun da kolumu hiç sabıt tutmadım üstüne yatmadım ama ertesı gun ole bır tutuldu şiştıki sacımı topluyamadım( neyse gectı şükür kübracık nasıl maşallah alışmışsınız artık nazar degmesin size gezin bakalım analı kızlı darısı başımıza inş
Geçmiş olsun canım ama ikinci o kadar zor olmaz korkma.Bende önümüzdeki ay üçüncüyü olucam.
Kübrada iyi çok şükür şimdi uyuttum ayağımdan bıraktım dalmış gibi duruyor inşallah uyur kendi kendine ayaktan bırakınca uyanıyor genelde.
İnşalalh ne kaldıki şurada sende gezeceksin bebişinle
Kizlar bugun dr daydik cok sukur kesemizi gorduk 10 gun sonrada kalp atisi icin gidicez insallah kalp atislarinida duyalim icim rahatlicak gerci cok pozitifim inanarak dua ediyorum Allahin izniyle hersey guzel olucak
Hep hep dua ediyorum darisi tum isteyenlerin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?