Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım eğer ciddi bişey yoksa antibiyotikik bişey vermez ilaç. hiç bir gribal ilaç kullanamıyoruz :26:

Canım eğer ciddi bişey yoksa antibiyotikik bişey vermez ilaç. hiç bir gribal ilaç kullanamıyoruz :26:

Yok ciddi bişiy değil zaten bence aslında ben gribi hafif atlatıyorum ama grip işte hapşırıp duruyorum kızıma bulaşacak diye korkuyorum.Aslında yıllardır bebek düşündüğüm dönemlerden alışkınım ilaç kullanmadan atlatıyorum ama bu defa durum farklı olunca sormak istedim ama madem ilaç vermiyorsada gitmeme gerek yok.

sağolun kızlar :)

Son düzenleme:
[video=youtube;0E_vS_N5s88]http://www.youtube.com/watch?v=0E_vS_N5s88[/video]
çok güzel söylemişş

yarebbim bu havalar ne zaman düzelcek .hava bir sıcak soğuk benimde dengem kayıyor

Sağol canım ya cok agrıdı şişti bugun daha iyi ama ikinci şimdiden gözümde buyuyo napalım kuzum iyi olsun da kolumu hiç sabıt tutmadım üstüne yatmadım ama ertesı gun ole bır tutuldu şiştıki sacımı topluyamadım ( neyse gectı şükür kübracık nasıl maşallah alışmışsınız artık nazar degmesin size gezin bakalım analı kızlı darısı başımıza inş

Geçmiş olsun canım ama ikinci o kadar zor olmaz korkma.Bende önümüzdeki ay üçüncüyü olucam.
Kübrada iyi çok şükür şimdi uyuttum ayağımdan bıraktım dalmış gibi duruyor inşallah uyur kendi kendine ayaktan bırakınca uyanıyor genelde.
İnşalalh ne kaldıki şurada sende gezeceksin bebişinle

lovelyyy nasılsın canımmm
bız de ıyıyız oglusla buyuyoruz :) tum vaktım onla gecıyor gıremıyorum hıc nete bırakın netı elımı yuzumu yıkamaya vaktım yok :)

Kizlar bugun dr daydik cok sukur kesemizi gorduk 10 gun sonrada kalp atisi icin gidicez insallah kalp atislarinida duyalim icim rahatlicak gerci cok pozitifim inanarak dua ediyorum Allahin izniyle hersey guzel olucak
Hep hep dua ediyorum darisi tum isteyenlerin basina

cok tebrık ederım gozun aydın canım artık guzel gunler senı beklıyor kalp atısından sonra da cınsıyet telası ve sonrası saglıklı bır hamılelık dılerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…