doğru demiii:))))) ben iki kere anneyim pisim ve oğlum tşkr ederim cnmkedicikk seninde anneler günün kutlu olsun
hem bak sen 2 çocuk annesisin bir oğluşun iki kediciğin
Kizlar hepinize sevgiler
Tum annelerin hamilelerin ve her ay bebegine umutla yaklasan anne adaylarinin anneler gununu kutlarim
Gunler okuyor ama hicbisey yazamiyordum
Biliyorsunuz umudum cok kirilmisti spora baslamistim hic aklina gelmezdi ama 5 gunluk gecikmenin uzerine bugun test yaptim sanirim hayatimda alabilicegim en guzel anneler gunu hediyesini aldim Rabbim tamamina erdirsin hamileyim cok sukur bende bugunu gordum
Bu yolda hemen hepinizin bende cok manevi emegi var esimle once anneme sonra size haber veriyorum
İdrarla koyu cizgi gorduk simdi kan verdim
Suan cok saskin ve heycanliyim aslinda komik bi hikayemde var yoldayiz İstanbula kv gidiyoruz hepinizi opuyorum
Rabbim isteyen herkese anneligi yasatsin
Kizlar hepinize sevgiler
Tum annelerin hamilelerin ve her ay bebegine umutla yaklasan anne adaylarinin anneler gununu kutlarim
Gunler okuyor ama hicbisey yazamiyordum
Biliyorsunuz umudum cok kirilmisti spora baslamistim hic aklina gelmezdi ama 5 gunluk gecikmenin uzerine bugun test yaptim sanirim hayatimda alabilicegim en guzel anneler gunu hediyesini aldim Rabbim tamamina erdirsin hamileyim cok sukur bende bugunu gordum
Bu yolda hemen hepinizin bende cok manevi emegi var esimle once anneme sonra size haber veriyorum
İdrarla koyu cizgi gorduk simdi kan verdim
Suan cok saskin ve heycanliyim aslinda komik bi hikayemde var yoldayiz İstanbula kv gidiyoruz hepinizi opuyorum
Rabbim isteyen herkese anneligi yasatsin
tavuklumakarna hamilelik nasıl bi duygu anlatabilirmisin biraz?iyi yanlarından bebeğinden bahsedersen sevnirimçünkü iğneler ilaçlar duydukça tırsmaya basladım
Yagmurlu bir gunden herkese gunaydinlar
o yağmurlar varya şuan hala it gibi titriyorum. donuma kadar hissettim o yağmuru bugün
sabah yaklaşık 20 dakika sağnak altında şemsiyesiz kaldım
Kizlar tesekkur ederim
Azra onlar benim 1,5 yillik hayalim :))
Eminemm canimsin yaa
Kizlar test sonucu 2600lerde biraz yuksek geldi ama sat 7 nisandi ne dersiniz arada gelip yine bakicam
Pufidikçok mutluyum yaa ama hala inanamıyorumprensesssssssss çok öpüyorum canım seni
seninde şikayet ettiğin uykusuz kalacağın günler başladı artık
bu arada değerin iyi çıkmış benim batı 5 gün geçe 5710 falan gibi bişeydi
aminn canım inşallah galiba keseyi görmeden inanamıcamCanım çok sevindim Allah tamamına erdirsin
Değerin çok güzel hiç tekrarlatmana gerek yok kesede çok yakında görünür.
teşekkür ederim valla bende çok mutluyum sabrın sonu buymuş hemde ne güzel bi hediyeyle geldi benim miniciğimperi valla okadar duygulandımkı anlatamam sana
gözün aydın ne güzel bır hedıye verdı kucuk melegın sana
cok cok sevındım canım benım
Ozimm Allah razı olsun evet vakti gelince geliyormuş Rabbime sonsuz şükür inşallah bebişlerimizi kucağımızada alıcaz o günleride görücez Allahım tüm isteyenlere nasib etsinperimmm canım inan bana nasıl mutlu oldum anlatamam herzaman duamdaydın Allahıma sonsuz şükürler olsun bak ovakıt zaman geliyomuş dimi şükürler olsun darısı beklıyen butun arkadaslarımın inş bu neguzel bi anneler gunu hediyesidır maşallah Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş buarada degerın cok guzel canım benim ilk hamileliğimde yuksektı degerim iki gunde bır katlıyo ya 6 gun gecıkmiş salıysa bat 400 lü bi degerdir bat gunu cok guzel keseyı gorursunuz bu hafta inş hic takılma bunlara dikkat et kendine ve miniğine
Perim çok sevindim çoookkkk
Geldi demek senin meleğin de....
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah kuzum
bu da havai fişeğin
teşekkür ederim canım bugünüde gördük çok şükür artık dileğim kokusunuda içime çekebilmekdoğru demiii:))))) ben iki kere anneyim pisim ve oğlum tşkr ederim cnm
ay çok sevindim maşallah cnm rabbim kucağına almayı nasip etsin ,en sonunda geldi bebişin annesi:))))))))))
rabbim isteyen herkese nasip etsin.
canım seninde anneler gününü kutlarım aminn inşallah sağlıklada büyütürüz yavrularımızıpericim çok mutlu oldum kardeşimm....Anneler günün kutlu olsun...Allah hepimize sağlıkla yavrularımızı büyütmeyi nasip etsin..
hülyacım teşekkür ederim darısı en kısa zamanda sizlerinde başına inşallahPericim gozun aydin cok sevindim
aminn canım teşekkür ederim inşallahpericim gözün aydınnn çok sevındım
RABBİm tamamına erdirsin İnşallah..
darısı diğer kardeşlerimizin başına
Pufidikçok mutluyum yaa ama hala inanamıyorum
evet arkadaşımında tam 5 gün sonra benimkiyle aynı değerlerde çıkmış normal heralde
inşallah bende o zor günleri görürüm ve isteyen herkes :)
aminn canım inşallah galiba keseyi görmeden inanamıcam
teşekkür ederim valla bende çok mutluyum sabrın sonu buymuş hemde ne güzel bi hediyeyle geldi benim miniciğim
Ozimm Allah razı olsun evet vakti gelince geliyormuş Rabbime sonsuz şükür inşallah bebişlerimizi kucağımızada alıcaz o günleride görücez Allahım tüm isteyenlere nasib etsin
yaşasın artık benim içinde havai fişekler patladı
teşekkür ederim Megim herşey için
Darısı senin başına
hepimize kucaklamakta nasib olsun
teşekkür ederim canım bugünüde gördük çok şükür artık dileğim kokusunuda içime çekebilmek
canım seninde anneler gününü kutlarım aminn inşallah sağlıklada büyütürüz yavrularımızı
darısı arkadaşlarımıza inşallah
hülyacım teşekkür ederim darısı en kısa zamanda sizlerinde başına inşallah
aminn canım teşekkür ederim inşallah
seninde bebişine çok geçmiş olsun geçicek inşallah
lovelym böyle başlangıcı gibiyse ıhlamır limon filan dene atlatamazsan hemen git ama eğer baya baya olduysan hemen sağlık ocağına filan git benceKızlar ben grip oldum aslında çok kötü değilim ayakta atlatıyorum ama kızıma bulaşacak diye korkuyorum dr a gitsem emzirirken kullanbileceğim bir ilaç verirmiki yoksa ıhlamırla kendi kendine geçmesinimi beklesem uzun sürüp kızıma geçer diye korkuyorum.Ne yapayım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?