Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kedicikk seninde anneler günün kutlu olsun
hem bak sen 2 çocuk annesisin bir oğluşun iki kediciğin
doğru demiii:))))) ben iki kere anneyim pisim ve oğlum tşkr ederim cnm

ay çok sevindim maşallah cnm rabbim kucağına almayı nasip etsin ,en sonunda geldi bebişin annesi:))))))))))

rabbim isteyen herkese nasip etsin.

günayyydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kimse yok yinee ne hikmetse kıracam kafanızı haberibnz ola
neyse ben kahvaltıyı hazırlayıp kızımı uyandırayım ve maroton başlasın bizim için
öpüyorumm bay bay

Günaydınn

Yağmurlu bir İzmir sabahı

Son düzenleme:

pericim çok mutlu oldum kardeşimm....Anneler günün kutlu olsun...Allah hepimize sağlıkla yavrularımızı büyütmeyi nasip etsin..

prensesssssssss çok öpüyorum canım seni
seninde şikayet ettiğin uykusuz kalacağın günler başladı artık
bu arada değerin iyi çıkmış benim batı 5 gün geçe 5710 falan gibi bişeydi

o yağmurlar varya şuan hala it gibi titriyorum. donuma kadar hissettim o yağmuru bugün
sabah yaklaşık 20 dakika sağnak altında şemsiyesiz kaldım

günaydın
kıyamam sana
en sınır olduğum sey yağmurda ıslanmaktır
ıslanmayı sevmem aslında çorabımın kösesı mınıcık ıslansa degısırırım hemen

oğlusun yumurtasının pişmesını beklıyorum umarım yer kahvaltısını sıpa

Kizlar tesekkur ederim
Azra onlar benim 1,5 yillik hayalim :))
Eminemm canimsin yaa
Kizlar test sonucu 2600lerde biraz yuksek geldi ama sat 7 nisandi ne dersiniz arada gelip yine bakicam

Canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin
Değerin çok güzel hiç tekrarlatmana gerek yok kesede çok yakında görünür.

Herkese merhaba
Artık eskisi kadar sık gelemiyorum kübra dan fırsat bulamıyorum çünkü hala çok gazı var gündüz sürekli sallanarak uyuyor
Arada bir dışarı çıkarıyorumda ikimizde rahat ediyoruz hem ben hava almış oluyorum hemde o dışarıda huzurla uyuyor.

Genelde bebek arabasıyla çıkarıyorum ama bazen onu çıkarmaya üşenip sling e koyuyorum nedense herkes tuhaf tuhaf bakıyor sanki bebeğe aziyet veren birşey gibi düşünüyorlar sanırım ama kızım sling te yatar pozisyonda çok rahat ediyor dün kızım için yazlık ciciler almaya çıktık birlikte benim alışverişim bitene kadar uyudu arada gözünü açıp bakıyor yine uyumaya devam ediyor diyorumki kız bebiş işte yaşı kaç olursa olsun alışveriş dedimmi gıkı çıkmıyorAnasına çekmiş

Çok şükür artık herşeyimi kendim yapabiliyorum birde ilk haftalar herşeyi anneme danışan ben şimdi ne eşimi ne annemi beğenmiyorum sürekli uyarıyorm onları şöyle tutmayın şunu yapmayaın kızımı kimseye emanet edemiyorum

Birde gazı olduğunda saatlerce aralıksız ağlayabiliyor ilk zamanlanlar sırayla oyalıyorduk biraz eşim biraz ben sonra baktım ki eşimin sabrı çok çabuk tükeniyor off neden susmuyor neden uyumuyor vs diyor bende artık hiç ona vermiyorum kriz anlarında yorulsamda kendim ilgileniyorum çünkü ben ne kadar yorulsamda kızıma sabrım tükenmiyor of demiyorum o öyle isyan edince çok kızıyorum birde öyle stresli olunca kızın uyuyacağı varsda uyumuyor sanki daha çok ağlıyor diyorum kızımıda geriyorsun ben ne kadar sakin olursam o kadar çabuk geçiyor krizi İşte bizden haberler böyle teyzeleri çok şükür kızım iyi tek sorun gazı oda birkaç aya geçecek inşallah.

Kızalr kızım bazen kakasını yapana kadar çok ıkınıyor saatlerce ıkınabiliyor ama sonunda yapıyor bu kabız olduğunumu gösterir laçta kulanmak istemiyorum alışmasın diye ama bitkisel bir çay varmıki acaba bağırsak hahereklerini rahatlatacak?

Son düzenleme:
Canım geçen gün okudum ama yazamadım sana geçmş olsun tetanoz aşın kolunu çok ağrıtmış sanırım.
Bana hemşire kolunu hareket etir bolbol ağrısada dinlendireyim deme daha çok ağrır şişer demişti ikinci doz için aklında olsun sakın kolunu ağrıyor diye haraketsiz bırakma daha kötü oluyormuş.Birde gece üzerine yatma.

prensesssssssss çok öpüyorum canım seni
seninde şikayet ettiğin uykusuz kalacağın günler başladı artık
bu arada değerin iyi çıkmış benim batı 5 gün geçe 5710 falan gibi bişeydi
Pufidikçok mutluyum yaa ama hala inanamıyorum
evet arkadaşımında tam 5 gün sonra benimkiyle aynı değerlerde çıkmış normal heralde
inşallah bende o zor günleri görürüm ve isteyen herkes :)

Canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin
Değerin çok güzel hiç tekrarlatmana gerek yok kesede çok yakında görünür.
aminn canım inşallah galiba keseyi görmeden inanamıcam

peri valla okadar duygulandımkı anlatamam sana
gözün aydın ne güzel bır hedıye verdı kucuk melegın sana
cok cok sevındım canım benım
teşekkür ederim valla bende çok mutluyum sabrın sonu buymuş hemde ne güzel bi hediyeyle geldi benim miniciğim

Ozimm Allah razı olsun evet vakti gelince geliyormuş Rabbime sonsuz şükür inşallah bebişlerimizi kucağımızada alıcaz o günleride görücez Allahım tüm isteyenlere nasib etsin

Perim çok sevindim çoookkkk
Geldi demek senin meleğin de....
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah kuzum

bu da havai fişeğin

yaşasın artık benim içinde havai fişekler patladı
teşekkür ederim Megim herşey için
Darısı senin başına
hepimize kucaklamakta nasib olsun

teşekkür ederim canım bugünüde gördük çok şükür artık dileğim kokusunuda içime çekebilmek

pericim çok mutlu oldum kardeşimm....Anneler günün kutlu olsun...Allah hepimize sağlıkla yavrularımızı büyütmeyi nasip etsin..
canım seninde anneler gününü kutlarım aminn inşallah sağlıklada büyütürüz yavrularımızı
darısı arkadaşlarımıza inşallah

Pericim gozun aydin cok sevindim
hülyacım teşekkür ederim darısı en kısa zamanda sizlerinde başına inşallah

pericim gözün aydınnn çok sevındım
RABBİm tamamına erdirsin İnşallah..
darısı diğer kardeşlerimizin başına
aminn canım teşekkür ederim inşallah
seninde bebişine çok geçmiş olsun geçicek inşallah

amin cnm inşallah

Kızlar ben grip oldum aslında çok kötü değilim ayakta atlatıyorum ama kızıma bulaşacak diye korkuyorum dr a gitsem emzirirken kullanbileceğim bir ilaç verirmiki yoksa ıhlamırla kendi kendine geçmesinimi beklesem uzun sürüp kızıma geçer diye korkuyorum.Ne yapayım sizce?

lovelym böyle başlangıcı gibiyse ıhlamır limon filan dene atlatamazsan hemen git ama eğer baya baya olduysan hemen sağlık ocağına filan git bence
bu arada az önce yazdıklarına çok sevindim bak herşeyi yoluna sokmuşsun ne mutlu sana böyle mutlu mesut büyüsün güzel prensesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…