Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydınnn
kac gündür telden giriyorum yazamadım sadece okudum

periiiiii ilk pufi den duydumm nasıl mutlu oldum anlatamammm
sabrın sonu selamet demiştimmmmm değerinde yüksek cıkmış masallah
inş. kucagına aldığın zamanları da göreceksin içinde kıpır kıpır ederken kendini üzdüğün zamanlar aklına bile gelmeyecek buda sana ders olsun umuttt hep var

gunaydın kıslar nasılsınız bakıyım bi kac haftam kaldı gun sayıyorum ben eksikleri tamamlama derdindeyim. sizler nasılsınız.
peri cigim cok sevindim canım ya bak bosuna yıprattın kendini geldi melegin işte allahın iznıylede guzel bi hamılelik gecireceksin insallah bi tanem . ,darısı isteyen herkesin basına insallah.

şöyle bır gecmıse gıdıp yazdıklarımı okudumda hamılelık surecımde
ayy nasıl özlemısım furkanı alıp ıcımemı soksam tekrar(yada yenısınımı yapsakkı)
helede doğuma az kaldığı zamanlar ne guzelmıs ne tatlı heyecanlar
sureklı acıkıyorum dıye yazmısımgece 4 de kalkıp yemekler yıyormusum ınsan unutuyor ya

gebeler hemen doğurmayın tadına varın her anının

günaydınyavru kuzular
herkesler iyi midir acaba
ankarada son günlerim haftasonu gidiyoruz artık
ablamlar da ıspartaya yanımıza taşınıyor bilmeyen varsa mutluyum o yüzden
bu arada kuzey yürümeye başladı ve babası ilk adımlarını göremedi
kader napalım
şimdi kuzeyi sallıyorum ev hepkalabalık oluyor gelen giden
artık ıspartada daha sık gelirim inşallah
seviyorum sizi öptümm

ayy senn adına çok sevindim, keşkem benm ablam da gelse:2:nasıl oldu yaa işlerini mi ayarladılar yoksa şans mı?:44:

selam hoşgeldin
başla tabi bebiş de gelsin en kısa zamanda inşallah

inş canım bi iki aya çalışmalara baslıoruz inşbeklediğimiz bi konu var işle ilgili bide bi tatil yapalım sona gelsin bebiş...tabi hiç belli olmaz bu durumlar...bakarsınız gelecek ay himiş olurmuşum....dün hastaneye gidince bi garip oldum zaten...mini mini bebişler hamileler falan...canı cekiyo insanın

ferdam maşallah kuzeyeeeeeeeeeee

benimde boğazım şişti ya çok kötü

megim ben 17 tl te aldım furminatör yarım kilo tüy çıkmıştır güzel bişi tüyleri kesmiyo ama döküledk olanları topluyor ama normal taraktan çok daha güzel alıyor

Ben de ya nezle oluyorum, ya da gene başımın belası alerjim aktif hale geçti :2:
Sen hangi markadan aldın kuzum? Fiyat da iyiymiş..

Son düzenleme:
Ferdam maşallah Kuzey'e
Ablanların da Isparta'ya yanına taşınabiliyor olması olağanüstü güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…