Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam kizlar....
yazdiklarinizi gordum Allah razi olsun.. zor gunler geciriyorum, sizleri de bunaltmak istemiyorum,
burda tabi ki de surekli bebek muhabbeti olmuyor, o yuzden donup dolasip geri geliyorum..
ama neden farkli farkli topikler var, cunku herkes ortak derdi ya da ortak noktasi olan insanlarla rahat konusabiliyor..
2 sene once ben bu topige geldgmde her sey cok yeniydi, herkes cok heyecanli bi sekilde bu ay oldu mu obur ay oldu mu diye bakiyordu...
2 yil gecti en sona kalanlar da birer birer herkes hamile kaldi ve dogurdu...
benim bilgidim (hatirlayabildgm kadaryla), ben, meg, aysun, emine, gulbebek julietta bu isimlerden baska herkes hamile kaldi..
o yuzden gelip sizleri bunaltmak istemiyorum anlatabiliyor muyum?
zaten benim cok fazla vaktim olmuyor az bi sey yazip cikiyorum, cok geyik muhabbetine de katilamiyorum...
ins Rabbim saydgm isimlere ve de unuttuklarima herkese nasib etsin..

biz de pazartesi doktora gidices ilk defa tup bebek icin konusmaya, sanirim uzun protokol olcak,olup olmadgi 2 ay sonra belli olcak bakalim..
herkese hayirli kandiller... ins Rabbim en hayirlisyla gonlumuzdekini versin...

Canim her zaman gel gerekiyorsa icini dok dertleselim ben seni cok iui anliyorum sen inanamasanda aslinda umut biyerlerden goz kirpiyor ve vakti gelince gercek oluyor bugunu yasamasam bende senin gibi dusunuyordum ve bi gun sende benim gibi anlicaksin bunu insallah
Elinizdeki imkanlari degerlendirin hayirlisiyla biran once olsun insallah citir anne ol sende

Günaydınnnlar
bnm dün aniden karnım çıktı aniden nasıl oluyor demeyin oluyor herkes fark etti ama hala kilo almaya başlamadım dün hamur işi fln yedim yatmadan önce ,sürekli tıkınma modundayım ama tartıda bişey yok anlamadım ben bu işi

Oyy Hilalimin karnısı mı çıkmışşşş
Maşallah o göbişe be

başka anlamda neden yazim ki beybi...tabiki o anlamda yazcam....hem cok güzel yaparım bi adanalı olarak...anladığım kadarıyla cok seviyosun...bende bayılırımmmm

He çok severim kısır
Da...... Neyse sen yaz,anlayan anlar hangi anlamda olduğunu gari
Şaheserler ötesi kısır meg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…