Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aman yeaaa Allah başka dert vermesin kızımm...yakarım ben o buzdolabını..yeter ki sen üzülme..

hem biliyo musun bugün sabah servisi geldi ve 3 gün kapalı kalacak bu buzdolabı dedi..
3 gün sonra çalıştıracakmışız..
anama dedim; çok üzüldüm tüh yemek pişiremiycem bak görüyo musun..
haddddiii ordaaannnnnnnn diyo bana onlarda yiyeceğiz elmahkum

sağol davıklım

yaa pufyy...nen var kuzummm...sen de cevapla fikir olur...

valla kızlar boşverin beni ben sizi okuyorum. bu arada içiniz rahat olsun facede in cin top oynuyo

bende sadece anam baksın ısterım ama aynı sehırde degılızkı dıger turlude uzun surelı kalması mumkun degıl onunda eyluk ekım gıbı bıde nısan mayıs gıbı bahçe ıslerı oluyor ozamanda kayınvalıdem bakar dıye düşünüyoruz
bakıcı konusunda ben cok duygusalım galıba ya sonuçta her calısan annenın cocugu bakıcıda noluyor buyumuyormukı

işyerın ıcın uzuldum canım aman toza tutulma sakın astık cok zor bılırım
ama tekrarlanmaz ınsallah ve heman unutursun sende

benımde önümde cok zaman vardı hemen bıttı

valla kızlar boşverin beni ben sizi okuyorum. bu arada içiniz rahat olsun facede in cin top oynuyo

burda yazmak istemiyosan,belki özelden yazmak istersin..
yada sen bilirsin pufim

bu arada face'in boş olduğuna çok üzüldüm

puffy canım ınsallah önemlı bısey degıldır
üzülme
benım oğlan tv ye daldı onlara sevınıp duruyor gıdeyımde ılgıleneyım oglusumla

ohh valla yeaa...bizim dolaptan da biraz ses gelii bi kaç gün annengillere gelebilir miiz

:2::2:

Herkese slmlar herkeste bir dert var rabbim kolaylik versi

Deryacim ben olsM eve kamera sistemi kurdurup bakici alirim istedigin an ya telden yada pc den kontrol edersinbide size yemekte yapsa rahat olur senin icicin oteki turlu zor ne annen ne kaynan olmaz cucuk tam aliscak annen gelcek ona aliscak kaynNan en azindan bir kisi bakar

deryam bizim bi nine vardı mesela,biz nine derdik..
bakıcımız yani..
bak asortik ismi,dadımız
bize yıllarca bakmıştı sonra aylıkçı başka bir iş bulmuş evine yakın bir yerde,ayrılmıştı.. nasıl ağladığımı nasıl üzüldüğümü,bizi bıraktı gitti diye kızdığımı hatta hatırlarım bugün bile..

Deryacim bir haftada alisir dadiya merak etme

Kamera olayı dahiyane

burda yazmak istemiyosan,belki özelden yazmak istersin..
yada sen bilirsin pufim

bu arada face'in boş olduğuna çok üzüldüm

meg gerçekden epey üzülmüşün bi zillerin eksik hahahahha
kuzum aynı hayat aynı öküzlük
hayatım iki ucu boklu değnek, bazen yaşamk bile zor.

Selam kuzular nasilsiniz

Gamze icin insaallah bundan sonra hersey cok guzel olur. Melegi ruzgar icin de tabii.. Allah tez zamanda toparlanabilmesini saglasin insaallah..

Pufim neden uzgunsun kuzum benim..

Megim regl zamanin mi yaklasti bacim yazik kiz kocana adam yardim etmek istemis bir de gary olmus :)

Bende calisan arkadaslar sormuslar tecrubem olmasa da kendi fikrimi soyleyim soyle ki : benim kuzenim calisan bir anne ve gecen gun ogluyla bize eldi. Is yerinden aradilar gitmesi gerekti kiz yusuf yusuf. Neyse oglunu aldi karsisiba ve dediki ben simdi ise gidicem ama gelicem hemen, gelirken ne istersin alayim sana .. Cocugun o andaki haline oyle acidimki bede geleyim diyo gitme diyor ve oyle agladiki kuzenimden sonra..

Simdi soyleki her cocuk ayni hassasiyette olmayabilir. Bu cok onemli bir etken. Bir doktor arkadasimin ise oyle zor gittigi hatirliyrum. Ayrilamiyorfu kizindan. O kadar sene verilen emek... Okul... Farkli hissiyatlar vs vs.

Ben hic calisma hayatinda bulunmadim. Zaten uni biyerbitmez evlendim yurtdisina ciktim. Ingilizce ogren, sinavlara hazirlan, master kabulu al derken firsatim olmadi. Bildiginiz uzere ojula da baslamistim lakin hamilelik su bu derken kaldi. Okula devam etmeyi dusunuyorum ama sahsi fikrim calsimayi dusunur musun derseniz hayir dusunmuyorum. Tabii sartlar neyi herektirir , durumlar ne gosterir bilinmez. Su anda en buyuk mesguliyetim evladim. Hem onu hem de kendimi hayata hazirlamam gerek. Insaallah basarili olabilirim.

Sporabasladim. 2.5 aylik velet derseniz ama bir saat anneme birakiyorum eve gelince resmen yuzume bakmiyor.

Bunlar benim saai fikrim . Ama dedigim gibi her bebek gibi her kadin da farklidir. Senelerce oku ya da okuma is hayatina atil, buyuk emek sarfet, maddi ihtiyacin olsun yasa olmasin, o kadincalisarak kendini daha mutlu , daha huzurlu hissedecekse kim ne diyebilirki. Kaldi ki kim olsa yavrusunu annesine dahi birakirlen akli onda kalir. Yani aslinda bebekten cok anne icin zor bir durum.

Insaallah guzel bir yolunu bulurshnuz. Herkes nasil yapiyor, demek bir sekilde yapiliyor. Allah hepimizin yardimisi olsun ve bebeklerimizin canlari saolsun. Onlariin rahatini dusunmek bizim gorevimiz:)

bakıcı kadınla konuştuğumdan berı ağlıyorum
ztar hepten ağlattın benıcok kötuyum ben ya

eve kamera olayını duşunduk hatta bır arkadaşım kadına söylemıstıde mahrem olmasın dıye evde kamera var kabul edersen demıstı oda kabul etmıstı bende böle yapayım dıyorumda sorun oda degıl sorun furkanı yabancı bırısıne bırakmak benden daha ıyı bakcak olsa bıle
sankı öksüz yetımmıs gıbı
saçmalıyorum bılıyorumda elımde degıl hıc ayrılmadıkya dogdu doğalı ondan galıba

bakalım nayırlısı olsun oğlum mutlu huzurlu olsunda gerısı bos ben zırlayıp durayım bısey olmaz
işi bırakmayı bıle duşundum esım sen bılırsın dıyor
ama yapamamkı sımdı degılde Furkan buyudugu zaman cok pısman olurum hep basımı beklemeyecekkı oğlum sonuçta
ahhh ahhh

master canım sünnet olayını becede gec bıle kaldım ay önce bızde yaptırcaktık ben agla agla öldüm resmen esımde vazgectısankı hıc sünnet olmayacak bu çocuk nasıl dayanacağım bılemıyorum o ağlarken

ağustosta ıst.a gıdınce sünnet ettırmeye karar verdık 13 aylık olcak buyuk ıhtımalle yürüyecek ayvayı yıcez yanı
1 yasından önce olayıda var bızımkı yasını 1-2 hafta gecmıs olcak bısey olmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…