aman yeaaa Allah başka dert vermesin kızımm...yakarım ben o buzdolabını..yeter ki sen üzülme..
niye bozukmuş o psikoloji
benim de bozuk psikoloji
buzdolabım bozuk dünden beri..
içindeki her şey ya atıldı,ya anamın buzdolabına taşındı..
adam tükanı toz duman etti,pisletti
vs vs vs bi de bana uzatma dedi
allan gerisi
yaa pufyy...nen var kuzummm...sen de cevapla fikir olur...
bende sadece anam baksın ısterım ama aynı sehırde degılızkı dıger turlude uzun surelı kalması mumkun degıl onunda eyluk ekım gıbı bıde nısan mayıs gıbı bahçe ıslerı oluyor ozamanda kayınvalıdem bakar dıye düşünüyoruzFerda da eylülde başlayacak dimi..
deryacım ben kendi anamın gelip kalmasını isterdim de kaynanayı istemezdim belli sebeplerden dolayı..
hak geçer meçer denilecek olursa da,bakıcı tutmak daha mantıklı galiba..
referansı da iyiymiş hem..
bize de bakıcılar bakmıştı zamanında.. biliyosun benim anam da öğretmen..
evet cnm şimdiden düşünüyorum..ben de 1 yaşına kadar (hemen hemen) kendim bakcam kısmetse ama sonra?aynı durum..bizimkiler de saolsun istiyolar ama annelerin nazı filan nasıl olur bilemedim..ama benm şu anki kararım güven konusu yanında bunun ufak sorun olduğu madme onlar fedakarlık yapıyor, biz de görmicez duymıycaz...tabi önümde benm bayagı zaman var her an fikrim değişebilir
valla kızlar boşverin beni ben sizi okuyorum. bu arada içiniz rahat olsun facede in cin top oynuyo
hem biliyo musun bugün sabah servisi geldi ve 3 gün kapalı kalacak bu buzdolabı dedi..
3 gün sonra çalıştıracakmışız..
anama dedim; çok üzüldüm tüh yemek pişiremiycem bak görüyo musun..
haddddiii ordaaannnnnnnn diyo banaonlarda yiyeceğiz elmahkum
sağol davıklım
bende sadece anam baksın ısterım ama aynı sehırde degılızkı dıger turlude uzun surelı kalması mumkun degıl onunda eyluk ekım gıbı bıde nısan mayıs gıbı bahçe ıslerı oluyor ozamanda kayınvalıdem bakar dıye düşünüyoruz
bakıcı konusunda ben cok duygusalım galıba ya sonuçta her calısan annenın cocugu bakıcıda noluyor buyumuyormukı
işyerın ıcın uzuldum canım aman toza tutulma sakın astık cok zor bılırım
ama tekrarlanmaz ınsallah ve heman unutursun sende
benımde önümde cok zaman vardı hemen bıttı
bende sadece anam baksın ısterım ama aynı sehırde degılızkı dıger turlude uzun surelı kalması mumkun degıl onunda eyluk ekım gıbı bıde nısan mayıs gıbı bahçe ıslerı oluyor ozamanda kayınvalıdem bakar dıye düşünüyoruz
bakıcı konusunda ben cok duygusalım galıba ya sonuçta her calısan annenın cocugu bakıcıda noluyor buyumuyormukı
işyerın ıcın uzuldum canım aman toza tutulma sakın astık cok zor bılırım
ama tekrarlanmaz ınsallah ve heman unutursun sende
ohh valla yeaa...bizim dolaptan da biraz ses gelii bi kaç gün annengillere gelebilir miiz
Herkese slmlar herkeste bir dert var rabbim kolaylik versi
Deryacim ben olsM eve kamera sistemi kurdurup bakici alirim istedigin an ya telden yada pc den kontrol edersinbide size yemekte yapsa rahat olur senin icicin oteki turlu zor ne annen ne kaynan olmaz cucuk tam aliscak annen gelcek ona aliscak kaynNan en azindan bir kisi bakar
burda yazmak istemiyosan,belki özelden yazmak istersin..
yada sen bilirsin pufim
bu arada face'in boş olduğuna çok üzüldüm
yürü geeelllllll
meg gerçekden epey üzülmüşün bi zillerin eksik hahahahha
kuzum aynı hayat aynı öküzlük
hayatım iki ucu boklu değnek, bazen yaşamk bile zor.
ne var akşamabugün de çok açım ya sabahtan beri dünyayı yedim olmuyor..
Bezelye pilav pişiricem demişti galiba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?