ferdacım sana kolay gelsinnnnn canım benim prolaktin değrrim yüksek çıktı dostinex kullandım şuan ikinci kotuyu içiyorum sence hamile kalırmıyımmmselam kızlar
kimse yok ama yazayım ben
artık ıspartaya evime döndüm çamaşır yıkıyorum temizlik yapıldı bugün falan yoğundum yani
ama gelirim artık inşallah
master sünnet için bence de biraz geç kaldınız ama karar verdiniz madem daha fazla oyalanmayın
çok söylemişler fiyatı bence de
lokal zor olur sanırım artık genel daha iyi gibi
umarım uygun yer bulursunuz
derya bence düşünüyorsanız siz de yaşını beklemeyin yürüyünce çok daha zor olur bence
ayrıca dhc83 canım kuzey de çok kusuyo ama granül kullanıyorum hala sıkıntı olmuyo az mı koyuyosun acaba
ama çıkaramıyosan kendi deterjanınız yerine omo baby kullan bebek deterjanı canım
ve deterjana geçersen bence mutlaka ek durulama yaptır
bakıcı olayına gelirse
ben senin yerinde olsam bakıcı tutardım
tek biri olsa tine neyse ama ev ev üstüne çok zor size de onlara da
çok kalabalık yaşamak bence çok zor
ha benim imkanım yok ama kv geleyim deseydi de kabul eder miydim bilmiyorum
herkes kendi annesini istiyor ama nasıl sen annenin yanında rahat olacaksan eşin de kendi annesini ister
o yüzden hiiiiç düzeninizi bozmayın bence
ben saat şeklinde kamera buldum epeyce uzun çekim yapıyor ondan kullanmayı düşünüyorum
kamera sistemi kurarsam paranoyak gibi sürekli onu izlemek isterşm
allaha emanet artık allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Kizlar selam gecmise bakamiyorum
Un aksam esimle cok gereksiz yere tartistimaslinda kendi kendime tartistim bosu bosuna bagirdim elimde bisey vardibyere girlattim esim hic karsilik vermedi ayaktaydim kendim hirpaladim sonra ne oldu bebegime bisey oldu korkusuyla uyuyamadim bugunu kendime zehir ettim hergun az az kasiklarim agirirdi bugun bekliyorum tik yok persembe kalp atislari icin gidevem kendime ve bebegime su yaptigima inanamiyorum insallah ona bisey olmamistir aksini dusunmek bile isgemiyorum Allahim bana yardim et
Cankm tesekkur ederim bende hep sizler icin dua ediyorumah canım kıyamam sana ben yaaa senin hormonlar tavan yapmış normal bi durum bence ama bu dönemi nekadar sakin atlatmaya çalışırsan okadar iyi
herşey çok iyi olacak yolunda gidecek inşalhh dualarım seninle
Perimm dün gece bende coştum eşime degilde öyle genel olarak kızgındım agladım sonra bende bebegimi üzdüm die tekrar agladım
bunlar oluyo gebelikte ne yapalım
herşey yolundadır merak etme
perşembeye de az kaldı
aslında geçmişe baktım yazıcak şeylerim varda telden zor oluyo bil.girince yazcam bakıcı konusuyla ilgili
roses cnm nasılsın altta adını gördüm merak ettim
Perimm dün gece bende coştum eşime degilde öyle genel olarak kızgındım agladım sonra bende bebegimi üzdüm die tekrar agladım
bunlar oluyo gebelikte ne yapalım
herşey yolundadır merak etme
perşembeye de az kaldı
aslında geçmişe baktım yazıcak şeylerim varda telden zor oluyo bil.girince yazcam bakıcı konusuyla ilgili
roses cnm nasılsın altta adını gördüm merak ettim
Cankm tesekkur ederim bende hep sizler icin dua ediyorum
Artik neden bilmiyorum zaten mide bulantisi filan da yok ya inanamiyorum hamile olduguma bu kalp atisini beklemek cidden stresliymis onu bi duysam dunyalar benim olucak gecmiyor gunler
sizden rica ediyorum biliyorum hormonlar ama lütfennnn kendinizi üzmeyin gebeliğinizi güzel geçirin
ben iyiyim cnm zaten 3 ay oldu benim durumumun üstünden geçeli atlattım sayılır işte bazen aklıma geliyor ama yine olur diye kendimi avutuyorum
canım oda olacak inşlh duyacaksın kalp atişini bide bakmışsın bebeğini kucağına almışsın herşey yolunda
hormonlarının etkisi ama yıpratma kendini benim bi arkadaşım hareketlerini hissedene kadar inanmıyordu hamile olduğuna çünkü ne bir kasık ağrısı miğde bulantısı hiç bişe yoktu bunlara takılma sakın bak kendini üzecek şeyler bulma mutlu olmaya çalış seviyorum seni
inşlh canm olucak tüm ümidim o yönde sebebi korkmamdan kaynaklandı gece uykuda ben öyle düşünüyorum kesin yani araştırma çok detaylı olmadı bakılanlardanda bi sebep bulunmadıOhhh cok şükür böyle iyi düşündügünü görmek cok güzel tabiki olcak bu topikte düşük yapıp tekrar bebek sahibi olan coook kişi var ben varım,ztar,oflu,elis,pufy,ozim,gamze aklıma gelenler
seninde tez vakltte güzel haberlerini alcaz inş
peki araştırma fln yapıldımı
Bitanem olucak tabi yine Allahim bidaha oyle acilar gostermesin sagliklada kucakla insallah
Acayip ders oldu bana bidaha boyle bi hata yapmam
En yakin zamanda seninde bebisin gelsin insallah ve hic korkularin olmasin
Yone cok duygulandim hepimiz icin guzel gunler olsun bundan sonra ben persembe gunuyle baslamak istoyorum guzel haberlere devamida senden gelsin insallah bende seni seviyorum :13:
inşlh canm olucak tüm ümidim o yönde sebebi korkmamdan kaynaklandı gece uykuda ben öyle düşünüyorum kesin yani araştırma çok detaylı olmadı bakılanlardanda bi sebep bulunmadı
canım yaa inşlh yetişecem sana bak gör Allahında izni ile inşlh arkandan geliyorum
Insallahcanim hadi yetisiceksin inaniyorum sonra cinsiyete hore Hilal sen ve ben dunurluk yarismasi yapsriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?