Perimmm ay ne güzel dedin çok hoşuma gitti rose de gebe kalcak ben çok inanıyorum
bakalım dr cinsiyet diycekmi
pıhtılaşma yok o zmn sende doktoruna güven bence gerek olsa verirdi
ben kactım mama time
Afiyet olsun kan can olsun bebisinePerimmm ay ne güzel dedin çok hoşuma gitti rose de gebe kalcak ben çok inanıyorum
bakalım dr cinsiyet diycekmi
pıhtılaşma yok o zmn sende doktoruna güven bence gerek olsa verirdi
ben kactım mama time
Hemen hergun Yasin okuyorum zaten dogana kadar etraftan 500Yasin okutucaz insallah saglicakl gelsin diyedünürlük hee iyi olur valla
canım dua oku sürekli bebeğine olurmu özellikle fatihayı oku üfle aklına geldikçe
Afiyet olsun kan can olsun bebisine
Hemen hergun Yasin okuyorum zaten dogana kadar etraftan 500Yasin okutucaz insallah saglicakl gelsin diye
Aksamlarida dua okuyup yatiyorum dilimde de hep Allahim sana emanet diyorum
Kandildede birlikte oruc tuttuk hepsi onun saglikla gelmesi icin
Benim gibi bi insan oje moje yok abdest alip Yasin hepsi sonsuzsukurler icin
Sende simdi bebevini dilesonrada sukurler et insallah
Allah kabul etsin canım sağlıkla gelsin kuzucun inşlh yerim onu ben..
benimde ahdım var zaten hamile kalım bir günümü kuranı açmadan geçirmicem inşlh hergün okicam ona
bende kaçıyorum kızlar eşimin yanına gidim öptüm hepinizi
oyle deneyelim bir de canim sagol tavsiyen icin
cok guzelllcok keyifli. zor oldugu anlar var ama keyif almaya bakiyorum. ilk zamanlar alt degistirm ust degistirme cok problemdi bebegim altini actigim anda avaz avaz bagiriyordu. simdi oyuna ceviriyoruz bu isleri bile. eglence haline getirmeye alisiyorum o zaman o da daha sakin :) kiyafetlerini giydirirken korkuyordum aman birsye olacak diye icim gidiyordu simdi rahatim. alistik baya birbirimize. gaz sancimiz kotu ama belli saatlerde yokluyor ve genelde kendi cikarabiliyor o uyurken bile ozluyorum onu
bugun dra gttk kalça ultrasonu normal çıktı 5730 olmş klomzdra soyledm kaka sorununu hiç mudahele etme çok zorlanrsa yuzukoyun yatır ya da suya oturt dedi dr ...
yok olmuo da olmuo valla bugun yarm saat kıvrandı yuzukoyun yatrdm hiç bi işe yaramadı ben de yne zeytinyagı surdm yarım saat nasl oturur el kadar bebe suda ya :26:
drumz ii ama fazla dogalcı
ishal aşısı yaptrcaktık bugun olmuomş verem aşsıyla çakşmaması lazmmş 3 ile 5. ay yaptrcz artık bakalm ...
bizden hberler boyle kızlar bugun hastanede herkes bayldu kuzuma drlar falan pek bi sevdi
kendi drumz da tombalak olmş maşallah bu kız dedi sadece anne sütüyle beslenıo demi dedi
pek bi mutlu oldm duynca bunları
maşallah kızına cnm.günde bir kez bir çay kaşığı z.yağı içir emzirmeden önce sürekli zeytinyağı popişe sürmek de iyi değil tembelleşir cnm havalar birazdaha ısının öyle oturtursun suya
içrıorm da moonum gazdan yapamıo once o gaz illa çıkcak o da popoya surnce çıkıo ancak oyle yapıo
neyse elifm yeni bi gaz ilacı soyledi inşş o ii gelr de yapar kendlgnden ....
Cankm tesekkur ederim bende hep sizler icin dua ediyorum
Artik neden bilmiyorum zaten mide bulantisi filan da yok ya inanamiyorum hamile olduguma bu kalp atisini beklemek cidden stresliymis onu bi duysam dunyalar benim olucak gecmiyor gunler
Perimm dün gece bende coştum eşime degilde öyle genel olarak kızgındım agladım sonra bende bebegimi üzdüm die tekrar agladım
bunlar oluyo gebelikte ne yapalım
herşey yolundadır merak etme
perşembeye de az kaldı
aslında geçmişe baktım yazıcak şeylerim varda telden zor oluyo bil.girince yazcam bakıcı konusuyla ilgili
roses cnm nasılsın altta adını gördüm merak ettim
günaydın arkadaşlarım güzel topiğim
ben kuzeyle kahvaltı harbine gidiyorum
bana kolay gelsin
Slmm millet
dün gece beni hep sivriler yemiş yatarken baktım 1 tane yoktu sonra nerden cıktılar anlamadım bnm ztn kanım sulanmıyo eşimi ısırsalardı ya:):)
balık yemem lazım ama hep büyük balık var onlar yasak barbun var o da kızartma oluyor eee hangi balıgı yiycem ben
neyin mevsimi bilmiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?