Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Perimmm ay ne güzel dedin çok hoşuma gitti rose de gebe kalcak ben çok inanıyorum
bakalım dr cinsiyet diycekmi
pıhtılaşma yok o zmn sende doktoruna güven bence gerek olsa verirdi
ben kactım mama time
Afiyet olsun kan can olsun bebisine

dünürlük hee iyi olur valla
canım dua oku sürekli bebeğine olurmu özellikle fatihayı oku üfle aklına geldikçe
Hemen hergun Yasin okuyorum zaten dogana kadar etraftan 500Yasin okutucaz insallah saglicakl gelsin diye
Aksamlarida dua okuyup yatiyorum dilimde de hep Allahim sana emanet diyorum
Kandildede birlikte oruc tuttuk hepsi onun saglikla gelmesi icin
Benim gibi bi insan oje moje yok abdest alip Yasin hepsi sonsuzsukurler icin
Sende simdi bebevini dilesonrada sukurler et insallah

Allah kabul etsin canım sağlıkla gelsin kuzucun inşlh yerim onu ben..
benimde ahdım var zaten hamile kalım bir günümü kuranı açmadan geçirmicem inşlh hergün okicam ona
bende kaçıyorum kızlar eşimin yanına gidim öptüm hepinizi

Insallah biran once gelicek canim o gunler dualarla Rabbimize siginicaz en buyuk guc onda o ol desin yeter ki

demi aynı cnm aynı duygular ... ben de başlarda korkuordm ama insana bi dognca bi guven gelıo off şimdi sanki beş elim beş ayagm var ya çok seri becerkli biri deglmdir normalde şimdi boyle pek şipşak bşey oldm sayesnde tek elle bi çok şeyi halledeblıorm artık
cnm gaz ilacı kullanıomsn bi de kaka problmnz var mı ? kafana bşey taklrsa sor aynı şeyleri yaşıorm cunku kızlardan ogrendklermi paylşablrm gerçi kızlar hep aynı şeyi soyluo ilk üç ay zor ama gecıo en onemli şey sabır gerçekten de ...

bugun dra gttk kalça ultrasonu normal çıktı 5730 olmş klomz dra soyledm kaka sorununu hiç mudahele etme çok zorlanrsa yuzukoyun yatır ya da suya oturt dedi dr ...
yok olmuo da olmuo valla bugun yarm saat kıvrandı yuzukoyun yatrdm hiç bi işe yaramadı ben de yne zeytinyagı surdm yarım saat nasl oturur el kadar bebe suda ya :26:
drumz ii ama fazla dogalcı
ishal aşısı yaptrcaktık bugun olmuomş verem aşsıyla çakşmaması lazmmş 3 ile 5. ay yaptrcz artık bakalm ...
bizden hberler boyle kızlar bugun hastanede herkes bayldu kuzuma drlar falan pek bi sevdi
kendi drumz da tombalak olmş maşallah bu kız dedi sadece anne sütüyle beslenıo demi dedi
pek bi mutlu oldm duynca bunları

maşallah kızına cnm.günde bir kez bir çay kaşığı z.yağı içir emzirmeden önce sürekli zeytinyağı popişe sürmek de iyi değil tembelleşir cnm havalar birazdaha ısının öyle oturtursun suya

içrıorm da moonum gazdan yapamıo once o gaz illa çıkcak o da popoya surnce çıkıo ancak oyle yapıo
neyse elifm yeni bi gaz ilacı soyledi inşş o ii gelr de yapar kendlgnden ....

içrıorm da moonum gazdan yapamıo once o gaz illa çıkcak o da popoya surnce çıkıo ancak oyle yapıo
neyse elifm yeni bi gaz ilacı soyledi inşş o ii gelr de yapar kendlgnden ....

rezene çayı veriyomusun cnm

Cankm tesekkur ederim bende hep sizler icin dua ediyorum
Artik neden bilmiyorum zaten mide bulantisi filan da yok ya inanamiyorum hamile olduguma bu kalp atisini beklemek cidden stresliymis onu bi duysam dunyalar benim olucak gecmiyor gunler

cnm zaten 7-8. haftalarda başlıyor bulantı ve inşallah benm gibiysen kusmadan atlatabilirsin de o dönemi..iştahsızlık tiksinme gibi mide bulantısı öyle bişiler oldu ama en maximum olduğu zaman genelde 8. hafta civarıymış, bende de öyle oldu sonra azaldı ve 3 ayın sonunda tamamen bitti..olunca aralarda tuzlu bişiler kraker vs yiyerek bastır..hiçbişi yemessen asıl daha çok bulanır bunu unutma..

ayy ben de dün coştum saçma sapan..ama bi yandan ağlıyorum bi yandan da eşime açıklama yapıyorum hormonlardan dolayı bu ara herşeye üzülesim var idare et die..

günaydınlar olsun topikime,

roses canım kendini yıpratma, ben 2 düşükden sonra bebişime kavuştum. Allah büyük canım, mutlaka hayırlı bir zamanı vardı onu bekliyor şuan rabbim. En kısa zamanda kavuşman dileğiyle

Slmm millet
dün gece beni hep sivriler yemiş yatarken baktım 1 tane yoktu sonra nerden cıktılar anlamadım bnm ztn kanım sulanmıyo eşimi ısırsalardı ya:):)

balık yemem lazım ama hep büyük balık var onlar yasak barbun var o da kızartma oluyor eee hangi balıgı yiycem ben
neyin mevsimi bilmiyorumki

bana özel bi balık sölemedi dr ben de gittiğimz yerde taze ne varsa tavsie ettikleri onu yiyorum...son ikidir mezgit yedim, istavrit yedim (istanbulda taze avlanırmış), levrek, palamut, somon...neden büyük balık yasak?o zaman istavrit ye küçük mezgit ye..

günaydın
dünden berı durup durup ağlıyorum delı dıyeceksınız bana bılıyorum kızanlarınızda vardır belkı ama elımde degıl furkana başka bır kadının yemek yedırmesı bıle aklıma gelınce gözyaşlarımı tutamıyorum ben büyütmek ıstıyorum
zaten oğlum ememedı benı bunun eksıklıgımı var bende bılmıyorum mamayıda benden başkasında uykuda bıle hayatta ıcmez açlıktan ölsün eşim bıle ıcıremez
dun gece dışım ağrıdı esıme dedım furkanın mamasını ıcr dıye uyuyan çocuğa ıcıremedı ordan oraya attı kendını ben kucağıma alınca öyle güzel ıctıkı eşimde dıyor senden başkasında doymaz bu cocugun karnı
ucretsız ıznımı uzatsam ya bıdaha cocugum olurda kı esım ıstıyor onun hakkına gırmış olurum

annemlerı dusundukya esım dıyor 2 yasına kadar baksalar sen bırakırken başkasına yıne aynı olcan en ıyısı erkenden olması offf offf

sunnetıde ferdacım genelden korkuyorum hatırlarsanız ben sezeryandada benı bayıltırlarsa dıye ödüm gıtmıstı uyanamıcam dıye
cocugumu hayatta bayıttırmam cok korkuyorum sunnettende
ne sorunlu karıyım ben
askıya ala ala 5 yasına gelcek galıba benım oğlan

deterjanıda sımdı arıelle yıkadım valla
ılave durulama aklımda zaten
omo baby yı bılıyorum çıkınca alcam bulabılırsem tabı varsa mıgrosda vardır başka bıyerde olmaz zaten burda
granül sabun bılmıyorumkı azda koymuyorum
hatta azmı dıye cok doldurmuşum bı seferınde resmen sabun halınde gerı cıktı

yazınca az rahatladım oh be ağlamam durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…