3,5 aylıktı canımferda siz sünneti ne zaman yaptırdınız, memnun kaldın mı?:44:
büyük balık niye yasak olsun canımSlmm millet
dün gece beni hep sivriler yemiş yatarken baktım 1 tane yoktu sonra nerden cıktılar anlamadım bnm ztn kanım sulanmıyo eşimi ısırsalardı ya:):)
balık yemem lazım ama hep büyük balık var onlar yasak barbun var o da kızartma oluyor eee hangi balıgı yiycem ben
neyin mevsimi bilmiyorumki
maddi durumunuz zorlamayacaksa ayrıl izne istersengünaydın
dünden berı durup durup ağlıyorum delı dıyeceksınız bana bılıyorum kızanlarınızda vardır belkı ama elımde degıl furkana başka bır kadının yemek yedırmesı bıle aklıma gelınce gözyaşlarımı tutamıyorum ben büyütmek ıstıyorum
zaten oğlum ememedı benı bunun eksıklıgımı var bende bılmıyorum mamayıda benden başkasında uykuda bıle hayatta ıcmez açlıktan ölsün eşim bıle ıcıremez
dun gece dışım ağrıdı esıme dedım furkanın mamasını ıcr dıye uyuyan çocuğa ıcıremedı ordan oraya attı kendını ben kucağıma alınca öyle güzel ıctıkı eşimde dıyor senden başkasında doymaz bu cocugun karnı
ucretsız ıznımı uzatsam ya bıdaha cocugum olurda kı esım ıstıyor onun hakkına gırmış olurum
annemlerı dusundukya esım dıyor 2 yasına kadar baksalar sen bırakırken başkasına yıne aynı olcan en ıyısı erkenden olması offf offf
sunnetıde ferdacım genelden korkuyorum hatırlarsanız ben sezeryandada benı bayıltırlarsa dıye ödüm gıtmıstı uyanamıcam dıye
cocugumu hayatta bayıttırmam cok korkuyorum sunnettende
ne sorunlu karıyım ben
askıya ala ala 5 yasına gelcek galıba benım oğlan
deterjanıda sımdı arıelle yıkadım valla
ılave durulama aklımda zaten
omo baby yı bılıyorum çıkınca alcam bulabılırsem tabı varsa mıgrosda vardır başka bıyerde olmaz zaten burda
granül sabun bılmıyorumkı azda koymuyorum
hatta azmı dıye cok doldurmuşum bı seferınde resmen sabun halınde gerı cıktı
yazınca az rahatladım oh be ağlamam durdu
cnm zatenru 7-8. haftalarda başlıyor bulantı ve inşallah benm gibiysen kusmadan atlatabilirsin de o dönemi..iştahsızlık tiksinme gibi mide bulantısı öyle bişiler oldu ama en maximum olduğu zaman genelde 8. hafta civarıymış, bende de öyle oldu sonra azaldı ve 3 ayın sonunda tamamen bitti..olunca aralarda tuzlu bişiler kraker vs yiyerek bastır..hiçbişi yemessen asıl daha çok bulanır bunu unutma..
Evet hem erken hemde herkesde olucak diye bi sart yok ama olmayincada insan kaygilaniyor
Yalniz acayip acikiyorum artik yatagin yanina tuzlu cubuk koydum saat 5 tes ackkip utanir mi insan bide wc ihtiyaci derken zaten zor uyuyordum ama dungece cok belim agirdi hic uyuyamadim daha simdiden gece uyutmiyorbeni cani saolsun saglikla kollatima aliyimda zombi gibi gecmeye raziyim
Senin ki erkek mi
Su cinsiyeti bi ogrensem o gunlere bi gelsem nasil alisveris yapicam belli degil
Arkadadim bize battaniye almis bende dun dayanamadim minicik corap aldim kuzuma
Insallah su persembe kalp atislarini duyarim azick heycanim yatisir
Deryacim seni cok iyi anliyorum bence iznini uzat yavruna cok duskunsub cok sansli oglun
Ben daha yuzunu gormeden bi saniye yanimdan ayiramazmisim gibi geliyor ki benim annem yakinda
Ama emin ol zamani gelince ikinizde alisicaksiniz insallah iyi bi bakici teyzesi olur
Bu topikte ki tum arkadaslarimin yavrulani Allah hayirli insanlarla karsilastirsin
Perim canım senı ole ıyı anlıyorumki heycanını endişelerini inş hepsini sırasıyla saglıkla yasıycaksın annesi ama sana sunu soylıyım o sunusa gorsem şu haftaya gelsem düşüncesi hiç son bulmıycakEvet hem erken hemde herkesde olucak diye bi sart yok ama olmayincada insan kaygilaniyor
Yalniz acayip acikiyorum artik yatagin yanina tuzlu cubuk koydum saat 5 tes ackkip utanir mi insan bide wc ihtiyaci derken zaten zor uyuyordum ama dungece cok belim agirdi hic uyuyamadim daha simdiden gece uyutmiyorbeni cani saolsun saglikla kollatima aliyimda zombi gibi gecmeye raziyim
Senin ki erkek mi
Su cinsiyeti bi ogrensem o gunlere bi gelsem nasil alisveris yapicam belli degil
Arkadadim bize battaniye almis bende dun dayanamadim minicik corap aldim kuzuma
Insallah su persembe kalp atislarini duyarim azick heycanim yatisir
Deryacim seni cok iyi anliyorum bence iznini uzat yavruna cok duskunsub cok sansli oglun
Ben daha yuzunu gormeden bi saniye yanimdan ayiramazmisim gibi geliyor ki benim annem yakinda
Ama emin ol zamani gelince ikinizde alisicaksiniz insallah iyi bi bakici teyzesi olur
Bu topikte ki tum arkadaslarimin yavrulani Allah hayirli insanlarla karsilastirsin
gecmis olsun canimmm dikkat et kendine bahar nezlesi sanirim
Alerjik nezlelerimden biri değil tivitim,bildiğin nezleyim işte.
vantilatörle aşk yaşadıktan sonra oldu bu :2:
teşekkür ederim
canimm dikkat et rica ederim...
sicak biseyler ic iyi bak kendine
Aa oylemiymis annemde bugune kadar senin ki kiz heralde diyordu geceleri hic uyuyamadigimdan bahsettim aa erkek bebekker gece uykusunu kacirir dedi bugunde erkek mi dedi istee herkes biseyler diyor bakalim hangisi cikicak yeterki saglikla gelsinevt cnm erkek benmkierkekte daha az oluyo diolar bulantı ilk zamanlar biraz stres ama sonra çok çabuk geçiyo bi de çalışıyosan hiç anlamıosun
Yok yok su 12 ye bi geliyim vallahi rahatlicam hatta kalp atisni duyalim insallah o zamanda ustumden bi yuk kalkicak napiyim yaa dile kolay Ozim tamam tedaviden once surpriz yapti ama o 1, 5 sene nasil gecti nasil uzulup agladim kimse bilmiyor istePerim canım senı ole ıyı anlıyorumki heycanını endişelerini inş hepsini sırasıyla saglıkla yasıycaksın annesi ama sana sunu soylıyım o sunusa gorsem şu haftaya gelsem düşüncesi hiç son bulmıycak
Bende ılk 12 haftalık bi olsam dedim sonra cinsiyetını bı öğrensem sonra hareketine takıldım bunların arasında daha neler neler ılk midem bulansın dedim 7.haftadan 16. Haftaya kadar kus kus oldum şikayetim yok tabiki nezaman gecıcwk diye bekledim dediğin gibi ağrım olsa korktum olmasa gene korktum Allahıöa emanetletr şimdide bian önce zaman gecse doğsa diyorum su otuz bes e bi gelsem modundayım şu ara karmının cıkmadınıda cok buyuk özlemle bekledim sahiiiAllahım inş saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsin hepsi ayrı guzel
Canim evet buyuk bir surpriz yapti geldi bebegim hemde en ummadigim kendime hic dikkat etmedigim bir ayda Rabbim en kisa zamanda sizlerede nasib etsin insallahprensessssssssssssss hamilemisin canımmm ne zamandır girmiyorum topiğeee...tebrik ederim canımm nasıl sevindim yaaaaa...
darısı bize megim
Aa oylemiymis annemde bugune kadar senin ki kiz heralde diyordu geceleri hic uyuyamadigimdan bahsettim aa erkek bebekker gece uykusunu kacirir dedi bugunde erkek mi dedi istee herkes biseyler diyor bakalim hangisi cikicak yeterki saglikla gelsin
Allah oglunu sana bagislasin canim
Yok yok su 12 ye bi geliyim vallahi rahatlicam hatta kalp atisni duyalim insallah o zamanda ustumden bi yuk kalkicak napiyim yaa dile kolay Ozim tamam tedaviden once surpriz yapti ama o 1, 5 sene nasil gecti nasil uzulup agladim kimse bilmiyor iste
Rabbim onlari bize bagislasin insallah her gun dua ediyorum
Bende ocak ayinin biran once gelmesini bekliyorum bebisim gelicek o zaman ayy hadi siz dogurunda bizimde siramiz yaklassin
Canim evet buyuk bir surpriz yapti geldi bebegim hemde en ummadigim kendime hic dikkat etmedigim bir ayda Rabbim en kisa zamanda sizlerede nasib etsin insallah
Megimmm gecmis olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?