Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ferda siz sünneti ne zaman yaptırdınız, memnun kaldın mı?:44:
3,5 aylıktı canım
sıkıntılı olmasına rağmen iyi ki yaptırmışım diyorum memnun kaldık

büyük balık niye yasak olsun canım
sadece dip balığı yeme
ben bolbol karadeniz somon yemiştim şu an mevsimi
alabalık da çok faydalı hem her mevsim olur
deniz çuprası falan da var şimdi onlardan da yiyebilirsin

maddi durumunuz zorlamayacaksa ayrıl izne istersen
bence çok takıyosun
öyle bi yer ki sen de şaşar kalırsın
sünneti de 1 yaşından sonra lokal yaptırmazsın heralde psikolojisi çok bozulur unutmaz
sen en iyisi 7 yaşını bekle bence

habi de ben granülü 4-5 tatlı kaşığı kadar koyuyorum 40 derecede 1 saattemis gibi çıkıyor
bazen çıkmayan leke oluyor ama genel olarak memnunum ben
inşallah uzunca süre kuşlanmak istiyorum
bizim deterjanlar alerjiyi tetikliyor çocuk için kullanılmaması lazım
yine de sen bilirsin tabi

Evet hem erken hemde herkesde olucak diye bi sart yok ama olmayincada insan kaygilaniyor
Yalniz acayip acikiyorum artik yatagin yanina tuzlu cubuk koydum saat 5 tes ackkip utanir mi insan bide wc ihtiyaci derken zaten zor uyuyordum ama dungece cok belim agirdi hic uyuyamadim daha simdiden gece uyutmiyorbeni cani saolsun saglikla kollatima aliyimda zombi gibi gecmeye raziyim
Senin ki erkek mi

Su cinsiyeti bi ogrensem o gunlere bi gelsem nasil alisveris yapicam belli degil
Arkadadim bize battaniye almis bende dun dayanamadim minicik corap aldim kuzuma
Insallah su persembe kalp atislarini duyarim azick heycanim yatisir

Deryacim seni cok iyi anliyorum bence iznini uzat yavruna cok duskunsub cok sansli oglun
Ben daha yuzunu gormeden bi saniye yanimdan ayiramazmisim gibi geliyor ki benim annem yakinda
Ama emin ol zamani gelince ikinizde alisicaksiniz insallah iyi bi bakici teyzesi olur
Bu topikte ki tum arkadaslarimin yavrulani Allah hayirli insanlarla karsilastirsin

evt cnm erkek benmkierkekte daha az oluyo diolar bulantıilk zamanlar biraz stres ama sonra çok çabuk geçiyo bi de çalışıyosan hiç anlamıosun

Perim canım senı ole ıyı anlıyorumki heycanını endişelerini inş hepsini sırasıyla saglıkla yasıycaksın annesi ama sana sunu soylıyım o sunusa gorsem şu haftaya gelsem düşüncesi hiç son bulmıycak
Bende ılk 12 haftalık bi olsam dedim sonra cinsiyetını bı öğrensem sonra hareketine takıldım bunların arasında daha neler neler ılk midem bulansın dedim 7.haftadan 16. Haftaya kadar kus kus oldum şikayetim yok tabiki nezaman gecıcwk diye bekledim dediğin gibi ağrım olsa korktum olmasa gene korktum Allahıöa emanetletr şimdide bian önce zaman gecse doğsa diyorum su otuz bes e bi gelsem modundayım şu ara karmının cıkmadınıda cok buyuk özlemle bekledim sahiiiAllahım inş saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsin hepsi ayrı guzel

prensessssssssssssss hamilemisin canımmm ne zamandır girmiyorum topiğeee...tebrik ederim canımm nasıl sevindim yaaaaa...

darısı bize megim

hilal canım balık konusunda mevsim olarak değilde deniz dibi balıkları yeme, yani denizin diplerinde olan balıklarda civa olma oranı yüksek olduğundan onlar önerilmiyor. yani tam ismini hatırlamıyorum ama örenğin midye gibi deniz dibi ürünleri tüketmemelisin

HERKESE selamlarrrrr

megimiz yokmu bugün

deryacım çok stres yapıyorsun iyi değil .bi deneyin bakalım dadıyı benim abimin eşi 3 aylıkken bebişi çalışmaya başladı.çocuk 2,5 yaşında halen annem bakıyor yani bebekken daha çabuk adapte olur eni sonu çalışcaksın bencede sünnet için ferdanın dediği gibi yap 7 yaşı bekle cnm

Meg buralarda da.. Salya sümük nezle olmuş durumda :2:

Ya kızlar ben işte anlamıyorum hiç balıktan hangisi dip hangisi mevsim eşimede baıga fln cıkıyor ya bi amca büyük balık yemeyin bu mevsim demiş
istavrit fln burda oluyormu bakayım karadeniz somonuda severim
ama biz yazlıktayız ya burda sabahları balık pazarı oluyor taze tutulanlar fln orda olurmu bilmem ondan seçenek az

deryacım bnm annemde çalışıyordu kardeşim dogunca bıraktı ama sonra geri döndü bizimde bi ablamız vardı hiç sıkıntı yaşamadık hatta sonra kardeşim erkenden yuvaya başladı cok sosyal bi çocuk olarak yetişti
kötü örnekleri aklına getirme
tabi son karar senin ne isteğin
önemli olan o

evt cnm erkek benmkierkekte daha az oluyo diolar bulantıilk zamanlar biraz stres ama sonra çok çabuk geçiyo bi de çalışıyosan hiç anlamıosun
Aa oylemiymis annemde bugune kadar senin ki kiz heralde diyordu geceleri hic uyuyamadigimdan bahsettim aa erkek bebekker gece uykusunu kacirir dedi bugunde erkek mi dedi istee herkes biseyler diyor bakalim hangisi cikicak yeterki saglikla gelsin
Allah oglunu sana bagislasin canim

Yok yok su 12 ye bi geliyim vallahi rahatlicam hatta kalp atisni duyalim insallah o zamanda ustumden bi yuk kalkicak napiyim yaa dile kolay Ozim tamam tedaviden once surpriz yapti ama o 1, 5 sene nasil gecti nasil uzulup agladim kimse bilmiyor iste
Rabbim onlari bize bagislasin insallah her gun dua ediyorum
Bende ocak ayinin biran once gelmesini bekliyorum bebisim gelicek o zaman ayy hadi siz dogurunda bizimde siramiz yaklassin

prensessssssssssssss hamilemisin canımmm ne zamandır girmiyorum topiğeee...tebrik ederim canımm nasıl sevindim yaaaaa...

darısı bize megim
Canim evet buyuk bir surpriz yapti geldi bebegim hemde en ummadigim kendime hic dikkat etmedigim bir ayda Rabbim en kisa zamanda sizlerede nasib etsin insallah

Megimmm gecmis olsun kuzum

saol tatlım bu yorumlara alışsan ii olur tatlım..zira herkes biraz çok biliyo bu konularda, bana da neler dediler...daha 12. haftamda "aaa daha hareketlerini hissetmedin mi Allah Allah ben hissediyodum" mesela..daha 12. haftada hisseden çıkmış mı acabaen erken hisseden 14 te hissedermiş o da ilk çocuk değilse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…