Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Slmm kızlar
megim gecmiş olsun
bugün burda pazar var kendimi iyi hissedersem gideyim diyorum belki cnm bişeyler çeker
eşimde hergün yeni bir bilgiyle geliyor gülüyorum artık :)
bide bizim en acilinden taşınmamız lazım dün akşam ev sahibinede hbr verdik ama gel görki kim ev bakıcak evde bile degilizki
hadi eve geçicez ama ben koşturamam eşim Cok yogun çalısıyor nasıl olcak bakalım

annenler ve kayınvalidenler yardım etse?ben öyle düşünüyorum nasipse..

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim cancağızlarım benimmm
Ateş yaptı bu nezle bende..Direncimin düşük olduğu döneme denk geldi demek..Alerjik faktörler de zaten yoruyor bünyeyi..

Slmlar kızlar nasılsınız megim gecmiş olsun allah şifa versin vücudun yorgun düştü tabi hilalcim hepsi olur hic sıkılma sen şimdi bunları düşünme hep oğlun dıyesim geliyo hadi hayırlısı bakalım dünür oluruz :))) cık dolaş yavas yavas ama bişi taşıma sakın yoruluncada hemen dön taşınırsın yardım ederler sen merak etme ferdacım maşallah kuzeyın yaşı geliyo ya kocaman oldu bile necabuk tabi bize gore sana sormak lazım kızlar ya bebek arabası ve oda tavsiyesi beklıyorum sizden yavastan bakıyım dıyorum perim canım yrn guzel haberlerle geliceksin pıtpıtları duyunca asıl snlıycaksın cok cok guzel biduygu Rabbim arzu eden herkeze nasıp etsin inş kızlar ya sahı şimdi biz 22 haftayı doldurduk kac aylık olmusuz hiç anlamıyorum bu haftalarda kac kılo almıştınız benım 4 oldu iyımıkı şiskoyum zaten kılo problem degıl bebişim iyı olsunda sadece boş kilo alıp sekerı falan tetıklemekten korkarım

ozim canım sekerı kılo tetıklese bende çıkardı ben aşırı kılo aldım 20 den fazla yanı aldığım kılo
gercı verdım o kılolarıoyuzden dert etme sımdıden

meg kuzum gecmıs olsun

birde ben oda yapmadığım ıcın oglusuma yardımcı olamayacağım park besık aldık yanımıza koyduk
2 yasında genç odası falan arabalı yatak düşünüyorum öyle oda yapcam yaklaşık 1 yıl sonra

herkese selamlarrrrrr iyi günlerrrrrrrrrrrrr inşallah

Selam bacilar hello demeye geldimdi ama kinerde bu millet

Megim gecmis olsun ya insaallah tez zamanda iyilesirdin. Emine nerelerde horemiyorum bu aralar okudugum jadariyla.

Derya canim hic merak etme aglayip duruyorum diyosun da anlarim canim benim kaldi ki haklisin herseyi dusunmek zorundasin. Ben ferda in onerisine katiliyoum bu konuda.

Ozim ben 27-28 kiloyla tamamladim hanileligimi 19. Haftadan itibaren cosmustum ve cok korkmustum sekerden dolayi mi acaba diye ama tamamenn benim yapim ve pis bogazim mesulmus :)

Kizlar selamm

Ozim insallah duyarim yarin pitpitlari cok istiyorum

Bu arada size onemli bir sorum varben malum bolgemi hep agda yaptirirdim ama simdi canim acir kendimi kasarimda bebise bissey olur korkusuyla yaptirmaya cesaret edemiyorum simdi jilet aldim kendime oninla alicam azicik ilerleyelim agdaya giderim yine dedim ama artmazninsallah
Siz hamileligin ilk donemlerinde neyle temizlediniz
Koltuk altimi agda yapicam o zaten cok acimiyor

Ayricada ben galiba mantarim :26: akinti kasinti yok bokere krem akinti gordum aradada beyaz geliyor nadir ama afedersinizbeyaz biseyler oluyor hamile kalmadan oncede vatdi travakort suruyordum bi sureligine geciyordu yarin dr a soulucem ama hayatta baktirmam sizce nedir

Yarin icin bize dua edin insallah yavrumun pitpirlarini duyarim

canım gebelikdede kullanılıyo travacort ben kullandım sen yinede muayene ol ama

Dökülüyorum kızlar :2:Fena halde üşütmüşüm yav
Teşekkür ederim geçmiş olsun mesajlarınıza

Kadınlar Kulübü Mobil uygulamasıyla,

Kadınla Kulübü Forum sayfalarına Android uyumlu bir mobil cihaz kullanarak bağlanabilirsiniz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KK Mobil Uygulamasının bazı özellikleri:

:- Özel Mesaj alıp gönderme

:- Forumlarda yeni konu açma ve konulara cevap verme

:- Kullanıcı Profillerini görebilme

:- Mobil hesabınızı kişiselleştirebilme

:- Ve daha fazlası...

[h=2]Uygulamanın Ekran Görüntüleri[/h]

Uygulama adresi : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vbulletin.build_1419&hl=tr

peri canım yarındı pıt pıt dduyma gunumuz dımı
ne güzel hıc kulaklarından gıtmez o ses sımdı senın
allahım güzel bır hamılelık gecırstsın sana

canım ben hep agda ıle aldım basındada sonundada
ama bebek doğduktan sonra vakıt bulamadığımdan jıletle aldım
oyuzden dıyorum keşke hamılelıkde okadar ugrasmasaymısım jılet yapsaymışım
sonumuz jılet olduya

selam millet napıyonuz
kızlar bu ara bir uykum var yani varya hep uyusam negüzel :106:

selamm
ozim valla sen başla peşinden ben gelcem benimde eşimin amcası ve yengesi bebek arabasını
ve süs püs kısmını biz alcaz dediler aylarrrrrrr önceden çünkü görümcemede onlar aldılar taa o zmn
dediiler sizzede biz alcaz die ama bnm hiç bi fikrim yokki ben hafif olsun istiyorum malum pek bi
güçlü değilim ama marka fln daha hiiiiç bakmadık

tavuklum annem uzakta ama tarih belli olsun gelcem diyo ama ortada ev yok ama çokta kasamıyorum valla
ev sahibi anlayışlı allahtan

perim bugün uyandım perşembemi die çok heyecanlıyım bende yrn hemen hbr ver tamam mı

rose bende yatmaya geldim ıdaya tam dalcam başladılar ağaçları budamaya
uyuz oldum uykumda kaçtı gittti

perim bide o beyaz akıntı gebelikte oluyor ama kaşıntın varsa baktır bence
bide bende ilk 3 ay korkudan gidemedim ağdaya jilete talim
he bişey olurmu yooooo hiç sanmıyorum ama işte tırsak ben

bende perimin güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla
hilalcim neyse biterse budama uyursun sende rahatcana şöyle

bende perimin güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla
hilalcim neyse biterse budama uyursun sende rahatcana şöyle

nerdeeeeeeeeeee bide mazot koktuki sorma kesen aletin kokusu heralde genzim
yandı korkuyorum tıkancam die astım varya bende,offf gitsinde şunlar bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…