merhaba kIzlar nasilsiniz insallah iyisinizdir....
Bebim bu ara keyfim yok annem ameliyat oldu babamin isleri iyi degil batti resmen ben de gece gunduz kosturuyorum toparlamak icin ama tek basim a nereye kadar yapabilirim bilmiyorum.
Meg gecmis olsun....
Gamze nasil?
Hilal nasil hamilelik..
Ferda ne alemde...
Puf123sen neler yapiyorsun
Ozlem aysun ztar ve diger arkadaslar hepinizi merak ediyorum herkes iyidir umarim....
merhaba kIzlar nasilsiniz insallah iyisinizdir....
Bebim bu ara keyfim yok annem ameliyat oldu babamin isleri iyi degil batti resmen ben de gece gunduz kosturuyorum toparlamak icin ama tek basim a nereye kadar yapabilirim bilmiyorum.
Meg gecmis olsun....
Gamze nasil?
Hilal nasil hamilelik..
Ferda ne alemde...
Puf123sen neler yapiyorsun
Ozlem aysun ztar ve diger arkadaslar hepinizi merak ediyorum herkes iyidir umarim....
Gunaydinn
Rabbime sonsuz sukurler olsun kendiside goruldu kalp atisida duyuldu dualarim kabul oldu
Kucagima almakta nasib olur insallah
Allah isteyen herkese tez zamanda versin
Gunaydinn
Rabbime sonsuz sukurler olsun kendiside goruldu kalp atisida duyuldu dualarim kabul oldu
Gunaydinn
Pericimmm hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinnnn...Tayinimiz çıktı Kıbrısaşimdide eşyaları satmakla uğraşıyorum gelenler var okuldu stajdı toplanmaydı temizliktiii hala bitmediiii birazda zor biter herhalde....
Tayin güzel yere çıkmış ne güzel olmuş bebekim..
Allah kolaylık versin taşınma işinde de..
özlendin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?