Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar sağolun aslında kiloya hiççç takılmıyorum kuzum sağlıkla doğsun gerisi onemli degil sekerle alakası olmasın buna sevındım inş iki hafta sonra seker yuklemem guzel cıkar oda konusda ben yatak odama sepet gıbı ılk zamanlar yatıcagı besik alıcam inş odada yapıcaz buyuyen yatak gardırop alıyım dıyorum bakalım bebek arabasıda su travel sistem alengırlı bır araba begendım 2000 lira sokkk oldum tabi bennn one yaaa ole zaten acayıp agır kaldıramam tekerleri kocaman arabamın arkasına koyamam zaten araba kullanıyorum bebek arabasını nekadar kullanıcam hafıf pratık bişi bakıcam inş

merhaba kIzlar nasilsiniz insallah iyisinizdir....

Bebim bu ara keyfim yok annem ameliyat oldu babamin isleri iyi degil batti resmen ben de gece gunduz kosturuyorum toparlamak icin ama tek basim a nereye kadar yapabilirim bilmiyorum.
Meg gecmis olsun....
Gamze nasil?
Hilal nasil hamilelik..
Ferda ne alemde...
Puf123sen neler yapiyorsun

Ozlem aysun ztar ve diger arkadaslar hepinizi merak ediyorum herkes iyidir umarim....

annen ameliyat olmuş tanger..çok geçmiş olsun canım iyidir inşallah..
babanında işleri düzelir inşallah canım...

ben iyiyim canım teşekkür ederim tüp bebek tedavisi için gün sayıyorum şafak 6.5 hafta

günaydınlar,
tangerim annen için geçmiş olsun canım. babanda umarım en kısa zamanda toparlar geri, ticaret bu bazen iniş bazen çıkışlar olucak. rabbim sağlık versin. Sen neler yapıyorsun buralarda hayat aynı

gunaydınnn
her gece 9 da uyuyan oğluma nazar ettım 12 ye kadar oyun oynadı uyumadı

Geçmiş olsun anneciğine tangerim..
İnşallah babanın da işleri düzelir..
Ticaret hayatı zor evet (biz de içindeyiz ya..)

Bense nezle-grip oldum..
Bugün sanki biraz daha iyi gibiyim..
kaç senedir burnum bile akmadı diyodum geçenlerde.. ama işte vantilatör sevdası böyle maymun etti beni kaç gündür..

Gamze boşandı canım ya
ferda iyi maşallahablası ıspartaya yakınına taşınacak diye seviniyordu..hilal ve perim de gebe maşallah onlara
pufidik sağolsun beni burda yalnız bırakmamaya çalışıyor birkaç kişiyle birlikte..
vs vs vs

Öpüyorum seni çok tangercim

Son düzenleme:
Gunaydinn
Rabbime sonsuz sukurler olsun kendiside goruldu kalp atisida duyuldu dualarim kabul oldu
Kucagima almakta nasib olur insallah
Allah isteyen herkese tez zamanda versin

Gunaydinn
Rabbime sonsuz sukurler olsun kendiside goruldu kalp atisida duyuldu dualarim kabul oldu

Maşallahh maşallahhhhhh

Duana da Amin diyorum şekercim

Son düzenleme:
Gunaydinn

ayy çok şükür canım benım Rabbim hep evlatlarımızın saglık haberlerını duymayı nasıp etsın inş cok sevındım yerım ben o fındığı buyusun kocaman olsun inş

Gunaydinn

peri sımdı randevuya kacda gıtcek dıye sormaya gelmıstım
sen gıtmıs fındığı görmussun bıle
maşallah ona annesı

Pericimmm hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinnnn...Tayinimiz çıktı Kıbrısa şimdide eşyaları satmakla uğraşıyorum gelenler var okuldu stajdı toplanmaydı temizliktiii hala bitmediiii birazda zor biter herhalde....

Tayin güzel yere çıkmış ne güzel olmuş bebekim..
Allah kolaylık versin taşınma işinde de..
özlendin bu arada

Tayin güzel yere çıkmış ne güzel olmuş bebekim..
Allah kolaylık versin taşınma işinde de..
özlendin bu arada

İnşallah Megimmm yılanlardan çıyanlardan bahsediyorlar gittiğim yerden çıyan falan fobim napıcam bilmiyorum eve girmiyormuşta bahçelerde dolaşıyorlarmış işteeee:18::18: Aminnn koltuklarımı sattım şimdiii ( Eşyalarımdan vazgeçmek zor geliyor ama mecbur işte....Sende özlendin megimmmm 10 gün sonra pek işim kalmayacak inşallah el elde baş başta kalıcam 10 gün çabucak geçsin hayırlısıyla :))

maşallah pericim..Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah...darısı bize inş..

megg çok geçmiş olsun canım bende yeni atlattım faranjitimde vardı çok zor oluyo cnm..sende çabucak atlatırsın inş..

deryaaaaaa oğluşunu öpüyorum..nasılsınuzun zaman oldu görüşmeyeli...

gülbebekim güle güle gidin inş.güzel günleriniz geçsin kıbrısta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…