Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm canlarr bugun minigim aşı oldu üç yerden pek agladık sormayın
calpol verdm gtmeden inş çıkmaz ateşi
perim kalp atısını duymssn çokk sevndm cnm saglıkla kucagna da al inşş
geçmişi okuyamıorm eceden fırsat buldkça girip bi slm vermeye çalşıor sizleri çok sevıorm çok guzel dostklarm var bu topk sayesnde
megimm seni de çokk sevıorm karşılaşamıorz pek geçmiş olsn hasta olmşsn cnm bnm

Bu mobil kk isime yarar insallah meggilim indirdim simdi ama biraz yavas sanirsam bi onceki sayfayi acamiyorum bilem
Perim pitpit duymus Allah im kucagina almayida nasip etsin insallah :)

Aysun canım bende senı özledımmoglusum ıyı uyuyor sımdı buyudu sıpa

gulbebek kıbrısa gıdıyorsunuz demek bızım 2 senemız daha var burda eşim bekarken gıtmıs oraya bıze cıkmazkı bıdaha
hayırlı olsun bu arada

master canım keşke yerınde ben olabilsem ben cesaret edemıyorum:18::18::18yuzden senıde tesellı edecek cümle bulamıyorum ama cesaretinden dolayı tebrık ederım ınsallah cabuk atlatırsınız

Ozim cnm inş şekerde sorun cıkmaz tetanoz aşısı var bide onu oldun mu cok agrıdımı
o fiyatlar ne öyle ya hakkaten cokmuş peki gidip baktın mı hafifmi araba?

Tangerim gecmiş olsun annene cnm,bizde iyiyiz cok şükür arada sıkıntılar oluyor ama rabbim güç veriyor bide zmn daha hızlı geçsee

gülbebegim hayırlı olsun yeni bir yer yeni bir hayat bebiş orda gelir inş

perimmmmm cok sevindim bi dahaki kontrol ne zmn bak gör 10 hafta gibi cok şaşırcaksın çok cabuk büyüyorlar

aysunnnn cok umutluyum gelcek o bebiş

masterım hemencik gecer biter inş

inşallah hilalim inşallah..içim içime sığmıyor gene..ne büyük bi istekmiş bu solup solup yeniden yeşeriyor Allahım..bende çok umutluyum canım....sen doğurmadan yetişicem inş

selamlar herkese

pericim kalp atışını duymuşsun çoo sevindim gözün aydın
gülbebek hayırlı olsun yeni yeriniz inşallah gönlünüze göre olur
master hadi inş kolayca atlatıverin
meg iyileştin mi kuzum sen
taner ben iyiyim canım çok şükür ablamlar yanıma taşınıyor ctesi günü şimdilik bendeler yuvarlanıp gidiyorum

ozim hilal bebek odası araba falan sormuşsunuz
bana vütçenizi ve aradığınız özellikleri(veya tavsiye isterseniz yazabilirşm) söylerseniz size uygun bişeyler önerebilirim

Ferda 'vütçe' ne özledimmm

Mervem olsun bitsin de kurtul şu sıkıntından bebeğim ya.. Herşey çok güzel olacak üzülme

ferdam bütçe sormuşsun ama henüz öyle bir bütçe yok ortada
ama araba hediye olcak eşimin amcasından çokda iyi durumları sıkıntı olmaz yani
hem kendileri teklif ettiler .bnm için önemli olan hafif ve kolay katlanılabilir olması arabanın
mesela görümcemin chicco modeli fln güzel ama agır araba bide zor katlanıyor
oda için daha erken çünkü biz daha taşıncaz fln
henüz 1 şey bile almadım bebğime bugün tekrar kustum tam bulantı bitti artık derken nerden çıktı bu
havalarda ısındı

Selam kızlar nasılsınız?hilal bayadır görmüyorum seni nasılsın herşey yolunda görünüyor kızımız mı oğlumuz mu geliyor belli mi

Selam kızlar nasılsınız?hilal bayadır görmüyorum seni nasılsın herşey yolunda görünüyor kızımız mı oğlumuz mu geliyor belli mi

cnm şükür kavuşturana valla bende daha az geliyorum malum yorgunluk fln oluyor
henüz o enerjik hissetme evresine geçemedik,ama iğneler sinek ısırığı kıvamına geldi
alıştık artık ,malesef henüz belli değil pzt kontrol var bakalım dr bişey diycek mi?
biraz göbeğimde çıktı çok seviniyorum

o zaman sen bebe confort bakacaksın ya da maxi cosi
hem şık rahat hafif
sonlara doğru konuşuruz yine
bulantılar falan bitsin inşallah bir an önce sağ salim sonunu görelim de gerisi kolay inşallah

meg vütçe ferdaca bi kelime bütçe demek

sagol ferdam ben diyorumki kafamda bikaç marka olsun
önce büyük bi mağazada gidip onlara bakalım sonra hbr vermemiz lzm
çünkü sordular hangi marka die bnm daha hiç bi fikrim yok dedim
hem şu cinsiyette belli olsun o zmn biraz daha netleşcek kafamda
ben çıtkırıldım oldugumdan hafif olması çok önemli ztn kaldırımlar fln artı bir mücadele
kolay kaldırılsın yoksa eve tıkılır kalırız valla

Bana şefkat gösterin ben hastayım Hem de ustayım :86:
Yahu şöyle bir tam kadro olamıyoruz ki,geyiğin, cıvıklığın dibine vuralım eski günlerdeki gibi hunican olalım vs vs vs :26:

Bana şefkat gösterin ben hastayım Hem de ustayım :86:
Yahu şöyle bir tam kadro olamıyoruz ki,geyiğin, cıvıklığın dibine vuralım eski günlerdeki gibi hunican olalım vs vs vs :26:

megilimmmm
geçmiş olsunn canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…