kız bu ne..maç izleyen çınar
Bana şefkat gösterin ben hastayımHem de ustayım :86:
Yahu şöyle bir tam kadro olamıyoruz ki,geyiğin, cıvıklığın dibine vuralım eski günlerdeki gibi hunican olalım vs vs vs :26:
emoşu özleyen varmıııı
uyy hasta mı olmuş meg aman da aman ....agu gugu...
Pufiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ay bende hastalık,mızmızlık falan kalmadı turp gibi oldum Çınar tombişi,gevezecanı,tatlısı,ballısı,kaymaklı lokumu sayesinde oyyyyyyyyyykollarına,bacaklarına,tombik ayaklarına kurbannnnnn
Maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:98:
heç demiyon fanatik holigan ananın fanatik holigan oğlu diye
Ikoncan deniz :)
Deryacım uzun zamandır görüşemedik birdahaki tayinde birlikte tayinciyiz o zaman.2 sene dediğin nedirki geçer gider.Çıkana kıbrıs 2.kezde çıkıyor kuzumm belli olmuyor bu işler...Öpüyorum bebişini büyümüştürrr şimdi:))Aysun canım bende senı özledımmoglusum ıyı uyuyor sımdı buyudu sıpa
gulbebek kıbrısa gıdıyorsunuz demek bızım 2 senemız daha var burda eşim bekarken gıtmıs oraya bıze cıkmazkı bıdaha
hayırlı olsun bu arada
master canım keşke yerınde ben olabilsem ben cesaret edemıyorum:18::18::18yuzden senıde tesellı edecek cümle bulamıyorum ama cesaretinden dolayı tebrık ederım ınsallah cabuk atlatırsınız
Hilalim teşekkür ederimm kzuumm....Ozim cnm inş şekerde sorun cıkmaz tetanoz aşısı var bide onu oldun mu cok agrıdımı
o fiyatlar ne öyle ya hakkaten cokmuş peki gidip baktın mı hafifmi araba?
Tangerim gecmiş olsun annene cnm,bizde iyiyiz cok şükür arada sıkıntılar oluyor ama rabbim güç veriyor bide zmn daha hızlı geçsee
gülbebegim hayırlı olsun yeni bir yer yeni bir hayat bebiş orda gelir inş
perimmmmm cok sevindim bi dahaki kontrol ne zmn bak gör 10 hafta gibi cok şaşırcaksın çok cabuk büyüyorlar
aysunnnn cok umutluyum gelcek o bebiş
masterım hemencik gecer biter inş
Çok geçmiş olsun megimmmmBana şefkat gösterin ben hastayımHem de ustayım :86:
Yahu şöyle bir tam kadro olamıyoruz ki,geyiğin, cıvıklığın dibine vuralım eski günlerdeki gibi hunican olalım vs vs vs :26:
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim alinti yapamadim kusura bakmayin
Dr tekrar 15 gun sonraya cagirdi 8 haftalik olucak biraz daha belli olur herade pitircigim
Allahim ne duygulu bi andi yaa hepinize nasib olur insallah
Gulbebek ben Kibrista yasadim 1.5 yil guzelligine cok guzel ama xorlugunada bi o kadar zordur sicaklari fenadir soyliyim denizi cok guzel ve herkesten uzakta sevdihinle olmak hep ozluyorum o gunleri ben hemen hemen 2 yada 3 ayda bir geliyordum Turkiyeye huzurlu biryer ama orda bebisinde gelivek insallah
Aysun um gecmez bitmez o annelik istegi coook iyi bilirim kendimi yerlere bile attim olmuyor diye yuzum gozum siserdi aglamaktan cok sukur bugune geldim darisi sizlere insallah guzel dusunun hersey guzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?