Kizlar hepinize cok tesekkur ederim alinti yapamadim kusura bakmayin
Dr tekrar 15 gun sonraya cagirdi 8 haftalik olucak biraz daha belli olur herade pitircigim
Allahim ne duygulu bi andi yaa hepinize nasib olur insallah
Gulbebek ben Kibrista yasadim 1.5 yil guzelligine cok guzel ama xorlugunada bi o kadar zordur sicaklari fenadir soyliyim denizi cok guzel ve herkesten uzakta sevdihinle olmak hep ozluyorum o gunleri ben hemen hemen 2 yada 3 ayda bir geliyordum Turkiyeye huzurlu biryer ama orda bebisinde gelivek insallah
Aysun um gecmez bitmez o annelik istegi coook iyi bilirim kendimi yerlere bile attim olmuyor diye yuzum gozum siserdi aglamaktan cok sukur bugune geldim darisi sizlere insallah guzel dusunun hersey guzel olsun
Hilalcim arabalara cok detaylı bakmadım ama int.begendiklerim gercekte cok agır geldi sanırım görmeden alamıycam tetenozun ilk dozunu oldum ıkıncı haziran 10 da ama şimdiden korkuyorum bana cok agrı yaptı kolumu oynatamadım kızardı şişti bütün reaksiyonları verdım ama herkezde aynı olmuyabiliyomuş pazartesı cınsıyet belli olur tabi gösterirse saglıklı olsunda kuzucuk bende cok özledim kızımı daha 10 gun var 1 ay cok uzun geliyo yaOzim cnm inş şekerde sorun cıkmaz tetanoz aşısı var bide onu oldun mu cok agrıdımı
o fiyatlar ne öyle ya hakkaten cokmuş peki gidip baktın mı hafifmi araba?
Tangerim gecmiş olsun annene cnm,bizde iyiyiz cok şükür arada sıkıntılar oluyor ama rabbim güç veriyor bide zmn daha hızlı geçsee
gülbebegim hayırlı olsun yeni bir yer yeni bir hayat bebiş orda gelir inş
perimmmmm cok sevindim bi dahaki kontrol ne zmn bak gör 10 hafta gibi cok şaşırcaksın çok cabuk büyüyorlar
aysunnnn cok umutluyum gelcek o bebiş
masterım hemencik gecer biter inş
Aysunum canım inş azkaldı Rabbimin izniyle geliyo inş senin bebişinde tedaviye temmuzdamı hazıranddmı başlıycaksınızinşallah hilalim inşallah..içim içime sığmıyor gene..ne büyük bi istekmiş bu solup solup yeniden yeşeriyor Allahım..bende çok umutluyum canım....sen doğurmadan yetişicem inş
Sağol ferdam ya butce bana kalırsa en guzeli ama işte eşime bebek arabası için o gıyatlar ucuk geldı 800 e kadar falan bakarız heralde oda konusunda butce koymsdık ben dolabı buyuk olsun buyuyebılen yatak alskın bide cekmeceli şifonyer istıyorum nasıpse sen tavsıyede bulursam bakarım canım tecrubelisin tabı bude zevkliselamlar herkese
pericim kalp atışını duymuşsun çoo sevindim gözün aydın
gülbebek hayırlı olsun yeni yeriniz inşallah gönlünüze göre olur
master hadi inş kolayca atlatıverin
meg iyileştin mi kuzum sen
taner ben iyiyim canım çok şükür ablamlar yanıma taşınıyor ctesi günü şimdilik bendeler yuvarlanıp gidiyorum
ozim hilal bebek odası araba falan sormuşsunuz
bana vütçenizi ve aradığınız özellikleri(veya tavsiye isterseniz yazabilirşm) söylerseniz size uygun bişeyler önerebilirim
birazdan gidicez
yavrum gece boyu agladı ya sanki götürme beni diye yalvardışu günü hayırlısıyla bi atlatsak :18:
mideme kramplar giriyo
Aysunum canım inş azkaldı Rabbimin izniyle geliyo inş senin bebişinde tedaviye temmuzdamı hazıranddmı başlıycaksınız:
kızlar ben oğluma oda yapıcam
acaba genç odası mı alsam bebek odası mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?