Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

şükürler olsun canım bebişinede sanada kocaman bir maşallahhh diyorum darısı sağlıkla sıhhatle kucağında görmene inşlhhh

iyi akşamlar canlar

şu söz çok anlamlı geldi bana paylaşayım dedim .hayvanları çok seviyorum

tam okumadım geçmişe bakıcam ama kıbrıs adı geçmiş benim babamın işi nedeniyle 2 yıl kalmamız gerekiyordu ya ben 1 yıl dayanabildim izmir gözümde tütmüştü

Hilalcim arabalara cok detaylı bakmadım ama int.begendiklerim gercekte cok agır geldi sanırım görmeden alamıycam tetenozun ilk dozunu oldum ıkıncı haziran 10 da ama şimdiden korkuyorum bana cok agrı yaptı kolumu oynatamadım kızardı şişti bütün reaksiyonları verdım ama herkezde aynı olmuyabiliyomuş pazartesı cınsıyet belli olur tabi gösterirse saglıklı olsunda kuzucuk bende cok özledim kızımı daha 10 gun var 1 ay cok uzun geliyo ya :2:
inşallah hilalim inşallah..içim içime sığmıyor gene..ne büyük bi istekmiş bu solup solup yeniden yeşeriyor Allahım..bende çok umutluyum canım....sen doğurmadan yetişicem inş
Aysunum canım inş azkaldı Rabbimin izniyle geliyo inş senin bebişinde tedaviye temmuzdamı hazıranddmı başlıycaksınız
Sağol ferdam ya butce bana kalırsa en guzeli ama işte eşime bebek arabası için o gıyatlar ucuk geldı 800 e kadar falan bakarız heralde oda konusunda butce koymsdık ben dolabı buyuk olsun buyuyebılen yatak alskın bide cekmeceli şifonyer istıyorum nasıpse sen tavsıyede bulursam bakarım canım tecrubelisin tabı bude zevkli

birazdan gidicez
yavrum gece boyu agladı ya sanki götürme beni diye yalvardı şu günü hayırlısıyla bi atlatsak :18:
mideme kramplar giriyo

birazdan gidicez
yavrum gece boyu agladı ya sanki götürme beni diye yalvardı şu günü hayırlısıyla bi atlatsak :18:
mideme kramplar giriyo

Cnm rabbim kurtarsin bugun biraz mizmiz olut sonra düzelir sen stresin bebise gecmistir hisseder ondan aglamistir

merve şimdiden geçmiş olsun, çabucak atlatırsınız inşallah
bizi habersiz bırakma

bu arada topiğimmm günaydınnnnnnn

periprenses hamileymişsin kalp atışını bile duymuşsun çok çok çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin

Aysunum canım inş azkaldı Rabbimin izniyle geliyo inş senin bebişinde tedaviye temmuzdamı hazıranddmı başlıycaksınız:

canım çok sağol ozim..
temmuzun ilk haftası başlıyoruz canım kısmetse 6-7 temmuza denk gelicek adetim..

seninde zevkli heyecanlı alışverişlerin devam ediyor snırım çok güzeldir eminim..darısı başıma olsun inşallah..

günaydın
merve canım allah kolaylık versın bugun ıcın darısıda oğluma olsun

dun aksam 11 de arkadaştan geldık
oğlumu yatırdım 12 de benım diş fena ağrımaya başladı
ağlamaktan öldüm resmen bağıra bağıra
nöbetcı dıscı varmış oğlumu sardık sarmaladık uyuyan cocugugöturduk hastaneye
iğne yaptı dısıme ve bugun ıcın gelmemı söledı dolgum düşmek uzereymıs
ve ben gıdemıyorum suanda hafıf hafıf ağrıyor

oğlumu bırakabılecegım kımse yok arkadaşlarım çalışıyor akrabam yok aılem yok
eşim izin alana kadar cekecegım bu ağrıyı yarında haftasonu gırıyor çıldırcam

Mervecim oğlan olmuştur sünnet dimi şimdilerde?
İnşallah olmuş bitmiştir hayırlısıyla sağlıkla..

Habersiz bırakma bizi

Deryam geçmiş olsun kuzum ya ne zordur diş ağrısı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…