Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ay cnm ya üzüldüm..bi an kendimi düşündüm..benm de arkadaşlarım çalışıyo genelde, inşallah yeni taşındığımız yerde ii komşularım olur da böye kısa işler çıkarsa bırakabilirim..

kızlar ben oğluma oda yapıcam
acaba genç odası mı alsam bebek odası mı?

bende cok karasız kalmıştım
ilkten dedim genc odası alayımm
sonra büyüyen bebek odası aldım iyi mi yaptım bilmiyorum ama 13-14 yaşına kadar götürür bu oda çok da içime sindiii

stickerları da cıkıyor sade olabiliyor :)

benimki kırmızı lacivert beyaz marine bebek odaları heryerde var:))) her marka var erkek için en iyisi sanırım şuanda

pufidikin ne yapsın canım ya, öyle boş boş takılyıorum. İş oluyor işte yemek müşteri falan filan günler geçiyor. pudifik hep aynı
sen anlat meggilim, nasıl oldun

Ben de işte şu salak gribi atlatmaya çalışıyorum..
Üstüne bir de adet oldum dün gece..
süperim yani anlıyacağın bebeğim

Moonumm durmuyor cadiii heryere giriyor aksama kadar pesinde kopturmakla geciyor nerelere giriyor bir gorsen aklin sasar :))
Siz nasilsiniz?oglan nasil?dis cikardi mi ? Taktim su dis olayina hehe :))

Vuuuuu olleyyy kalabalıklaştık dimi

Son düzenleme:
Maşallahhh topiğimize herkezler burdaymış slm kızlar hayırlı cumalar kızlar okudum ama telde alıntı yapmak zor oluyo master canım şimdiden hayırlı olsun Rabbim damatlığınıda göstersin inş korkma annesi hemencik iyilesir inş güzel gözlü kuzun deryacım gecmiş olsun diş agrısı fenadır kıyamam dolgu cok uzun sürmez aslında ama bırı olmaması cok zor allah kolaylık versın megim gecmişler olsun kıyamam sana aysunum canım cok sevındım inan bana inş hersey cok guzel olucak Rabbimin izniyle hep pozitif ol düşünmemeye calış Rabbim su gıbı kolay etsın tedavını inş hemencık gelsın meleğin sebeb olsun bu tedavı ıns Rabbim ol desin aklımda kalmadı baska yaaa herkezlere slm biz ıyıyız cok şükür kızım artık resmen tepiyo cok guzel bi duygu Allahım herkeze yasatsın oda konusunda bende kararsızım ama buyuk bır gardırop ve buyuyen yatak bakıcam galiba babamız sagolsun dur daha bakarız dıyo bakalım oyuzden hiç bakmadım

Poposuna poposuna şaplatmali
İşler nasil gidiyor megim? Hersey yolunda mi ?

İşler iyi gidiyo maşallah Azram..
ama bende bir halsizlik var sorma..
burnumun akması falan bitti ama öksürük ve halsizlik devam..
e üstüne adet olunca da sinir katsayım tavan seviyesinde gezmekte bugün :26:

Ozim hosgeldinn
Masallah fistigaa disari firlayinca da bitmiyor o tepikler ben sahsen halen tepik yiyorum kizimdan

Moonumm durmuyor cadiii heryere giriyor aksama kadar pesinde kopturmakla geciyor nerelere giriyor bir gorsen aklin sasar :))
Siz nasilsiniz?oglan nasil?dis cikardi mi ? Taktim su dis olayina hehe :))
Maşallah prensese rabbim korusun çok dikkat etmemiz lazım benim tombik emekleme girişimi yok ayakta duruyor kisa sureli destek siz oturuyor ama başka icraatimiz yok hep oyun istiyor yok anacim dis yok

İşler iyi gidiyo maşallah Azram..
ama bende bir halsizlik var sorma..
burnumun akması falan bitti ama öksürük ve halsizlik devam..
e üstüne adet olunca da sinir katsayım tavan seviyesinde gezmekte bugün :26:

Gecmis olsun kusumm
O sinir katsayilari yok mu bende tavan seviyesini de gecti
Havalar da bayagi sicak orda sanirim..o da simdi seni fena yapar sicagi sevmiyordun yanlis hatirlamiyorsan demi minik kusum.
Bizim buralara yollayabilirsin 6 derece hava buz gibi kalorifer yakiyoruz halen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…