Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hala kalorifer yakmak mı
İnan ben utanmasam klima açıcam.. Vantilatör kesmemeye başladı beni..

Maşallah prensese rabbim korusun çok dikkat etmemiz lazım benim tombik emekleme girişimi yok ayakta duruyor kisa sureli destek siz oturuyor ama başka icraatimiz yok hep oyun istiyor yok anacim dis yok

Aman emeklemesin bosver :)) eskiden ne rahatmis ya bizimki de tutunuyor sonra hop yerde buluyor kendini basliyor zirildamaya hergun ayni kisir dongü :)
Masallah oglusa bizim ki halen oturmuyor istese oturur ama oturmak istemiyor gezip karistirma derdinde :)

Ben 3 kere oldum canim
Ama emzirmeyi kesene kadar olmayani oluyormus ne kadar dogru bilmem ama bir yerde okumustum adet olmamak sutunun kaliteli oldugunu gosterirmis dogrulugu tartisilir

Adetten sonra azalma olurmuş cnm ama kalitesni bilmem ama Adet olmaması stres yapıyor insanda

Sorma megim ya donuyoruz resmen evlere tikaldik kaldik kiz iyice aktiflesti bunaliyorum iyice :)

Üşümek iştiyorum..
Rüzgarın sesiyle uyumak istiyorum..
Güzel bir dinlenmek istiyorum..
herkes gibi galiba...

Ozim hosgeldinn
Masallah fistigaa disari firlayinca da bitmiyor o tepikler ben sahsen halen tepik yiyorum kizimdan

Azram sende hosgeldin olsun tepiklesin cok bekledım ben onun tepiğini rümeysayıda yerim cadıı yaa ısırırım o popoyu maşallah havalar hala soğukmu dedin ne guzel ben şimdiden yanıyorum gel eylül gel gelll

Azram sende hosgeldin olsun tepiklesin cok bekledım ben onun tepiğini rümeysayıda yerim cadıı yaa ısırırım o popoyu maşallah havalar hala soğukmu dedin ne guzel ben şimdiden yanıyorum gel eylül gel gelll

Ben sicak havaya hasretim sizler soguk hava istiyorsunuz buraya alayim sizleri :))
20 derece falan olsa yeter bize
Ins sag salim kucagina al ozim bebisini..
Merve ne yapti acaba merak ettim ins hersey yolundadir..

canım mutlaka gardrobu çok gözlü olsun bide beşikler varya sonradan yatak olabilen o şekilde alsan bence daha iyi olur. genç odası olsa şimdi rahat edemez bebek odası daha iyi
gardrobu olmazsa 3 kapılı alırım,bir de şifonyer
musab benim odamda uyuyor beşiğinde şimdilik ayırmayı da düşünmüyorum
acaba diyorum araba yatak mı alsam?
off çok kararsızım
ben de hamileyken alsam büyüyen bebek odası alırdım
ama şimdi karar veremiyorum
İşler iyi gidiyo maşallah Azram..
ama bende bir halsizlik var sorma..
burnumun akması falan bitti ama öksürük ve halsizlik devam..
e üstüne adet olunca da sinir katsayım tavan seviyesinde gezmekte bugün :26:

megim sen de mi hasta oldun
benle musab bir haftadır yatıyoruz
geçmek bilmiyor ya

masterın oğlu sünnet olmuş,

çok ağlamış şimdi sessiz sedasız yatıyolarmış ana oğul. uyansınlarda gelir sanırım. aramıştım mesaj yazmış uyuyordum diye

gecmıs olsun diyenlere cok tsk edıyorum
eşim gelemedı ınsallah haftasonu agrı kesıcıler ıdare ettırır
kayınvalıdemler gelcektı bu hafta ıcı gelselerdi söledıklerı günde bende bu acıyı cekmezdım çıkar gıderdım

merve napıyor acaba şimdi:44::44:yada emır napıyor???kuzumm

kızlar ztarın kızının adı ne?ben bılmıyorumda bılen yazsın lutfen:26::26:

bende arabalı yatak alcam galıba ama 1 yasında düşer dımı ondan
ağustosta oda yapsam bakıcı bızım odaya gırmese dıye dusunuyorumda ınsallah hayalde kalmaz

moon puffy sızde sünnet yaptırdınız mı?

canımcım mervenin oğluşu çok ağlamış şimdi uyumuş, sanırım uyanınca mervede gelir. anlatır kendisi.
arabalı yatakdan düşer gibi sanki çünkü acayip dönüyolar.
sünnet konusundada hala sinirliyim. yaptırmadık zaten geç kaldık yani. Önümüzdeki yaza kadar düşünmüyorum

cnm ben yaptırmadım ben 5 yaş gibi düşünüyorum, bilsin istiyorum sonra demesin ben sünnet oldummu pipiş gittim diye :)))) biraz geleneksel düşünüyorum bu konuda ben:))) rabbim esirgesin evlatlarımızıda azıcık acıyada alışmaları lazım el bebek gül bebek olmaz tabi şahsi fikrim .

yemeğimi yedim ağırlık çöktü iyice
kuzey de uyuyoken hazır bi bakayım dedim
kimseler yok ama olsun

kızlar oda konusunda şahsi fikrim çok pahalı olmayan büyüyen beşik ve 3 kapılı gardolap almanız
arabalı yatakta zaten yatamaz ama yan koruma alıp ayarlanabilir
ama çocuk göre göre onu sıkılacağı için maksimum 4 yaşında hevesi geçmiş olacak ve yeni şeyler isteyecektir
o nedenle ben büyüyen beşik aldım 3-4 yaşına kadar kullansın sonra istediği oda takımını alırım dedim
kısa süreli kullanacağım için de çok para vermek istemedim
demonte mobilyadan büyüyen beşik ve gardolap aldım
gayet güzel kullanışlı çok da memnunum
fiyatları da çok ekonomik düşünenlere tavsiye ederim
kuzey doğduğundan beri o beşikte yatıyor ilk zamanlar yanımızdaydı 6 aydan beri de odasında
diğer büyüyen beşiklere göre avantajı sallanabiliyor olması bana göre
büyüyen beşikler sallanmıyor çünkü ve bence tüm bebekler sallanmayı seviyor ve bir müddet sonra sallanmak istiyorlar
demonte mobilya filli büyüyen beşik kısmından beşiğimizi ve gardolabını görebilirsiniz
stickerler çıkıyor dilerseniz çıkarıp yeni sticker yapıştırabilirsinizi
ve yine kendimi satıcı gibi hissettim

ozim araba konusunda da bence de çok para vermeye gerek yok
sen travle sistem düşünüyosun sanırım
bizim rabadan memnundum ben tavsiye edebilirim
hauck malibu bendeki
ağırlığı iyi 8kg civarı oto koltuğu arabaya takılıyor katlanması açılması çok kolay
youtubeden videolarınıvizleyebilirsin fiyatı da çok iyi anakucağı puset toplam fiyat 550 falan sanırım ben daha pahalı almıştım ama ucuzladı şimdi
geçenlerde bi de baston puset aldım ben onu eve çıkardım kendim dışarı çıkıcak zaman iki dakka onu indiriyorum diğeri de rabada duruyor rahat konforlu araba
ama daha çok para vereceksen çok daha güzel kaliteli bebek arabası tavsiyelerim de var
bebe confort maxi cosi güEldir iki markada ve hafiftir
ağır arabalarda model çok ama bence de ağır alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…