Gecmis olsun kusumm
O sinir katsayilari yok mu bende tavan seviyesini de gecti
Havalar da bayagi sicak orda sanirim..o da simdi seni fena yapar sicagi sevmiyordun yanlis hatirlamiyorsan demi minik kusum.
Bizim buralara yollayabilirsin 6 derece hava buz gibi kalorifer yakiyoruz halen :)
Maşallah prensese rabbim korusun çok dikkat etmemiz lazım benim tombik emekleme girişimi yok ayakta duruyor kisa sureli destek siz oturuyor ama başka icraatimiz yok hep oyun istiyor yok anacim dis yok
Hala kalorifer yakmak mı
İnan ben utanmasam klima açıcam.. Vantilatör kesmemeye başladı beni..
Ben adet olmadim ya da daha
Ben adet olmadim ya da daha
Ben 3 kere oldum canim
Ama emzirmeyi kesene kadar olmayani oluyormus ne kadar dogru bilmem ama bir yerde okumustum adet olmamak sutunun kaliteli oldugunu gosterirmis dogrulugu tartisilir
hiç mi olmadın moonum?
Sorma megim ya donuyoruz resmen evlere tikaldik kaldik kiz iyice aktiflesti bunaliyorum iyice :)
Üşümek iştiyorum..
Rüzgarın sesiyle uyumak istiyorum..
Güzel bir dinlenmek istiyorum..
herkes gibi galiba...
Ozim hosgeldinn
Masallah fistigaa disari firlayinca da bitmiyor o tepikler ben sahsen halen tepik yiyorum kizimdan
Azram sende hosgeldin olsun tepiklesin cok bekledım ben onun tepiğini rümeysayıda yerim cadıı yaa ısırırım o popoyu maşallah havalar hala soğukmu dedin ne guzel ben şimdiden yanıyorum gel eylül gel gelll
gardrobu olmazsa 3 kapılı alırım,bir de şifonyercanım mutlaka gardrobu çok gözlü olsun bide beşikler varya sonradan yatak olabilen o şekilde alsan bence daha iyi olur. genç odası olsa şimdi rahat edemez bebek odası daha iyi
ben de hamileyken alsam büyüyen bebek odası alırdımbende cok karasız kalmıştım
ilkten dedim genc odası alayımm
sonra büyüyen bebek odası aldım iyi mi yaptım bilmiyorum ama 13-14 yaşına kadar götürür bu oda çok da içime sindiii
stickerları da cıkıyor sade olabiliyor :)
benimki kırmızı lacivert beyaz marine bebek odaları heryerde var:))) her marka var erkek için en iyisi sanırım şuanda
İşler iyi gidiyo maşallah Azram..
ama bende bir halsizlik var sorma..
burnumun akması falan bitti ama öksürük ve halsizlik devam..
e üstüne adet olunca da sinir katsayım tavan seviyesinde gezmekte bugün :26:
gecmıs olsun diyenlere cok tsk edıyorum
eşim gelemedı ınsallah haftasonu agrı kesıcıler ıdare ettırır
kayınvalıdemler gelcektı bu hafta ıcı gelselerdi söledıklerı günde bende bu acıyı cekmezdım çıkar gıderdım
merve napıyor acaba şimdi:44::44:yada emır napıyor???kuzumm
kızlar ztarın kızının adı ne?ben bılmıyorumda bılen yazsın lutfen:26::26:
bende arabalı yatak alcam galıba ama 1 yasında düşer dımı ondan
ağustosta oda yapsam bakıcı bızım odaya gırmese dıye dusunuyorumda ınsallah hayalde kalmaz
moon puffy sızde sünnet yaptırdınız mı?
gecmıs olsun diyenlere cok tsk edıyorum
eşim gelemedı ınsallah haftasonu agrı kesıcıler ıdare ettırır
kayınvalıdemler gelcektı bu hafta ıcı gelselerdi söledıklerı günde bende bu acıyı cekmezdım çıkar gıderdım
merve napıyor acaba şimdi:44::44:yada emır napıyor???kuzumm
kızlar ztarın kızının adı ne?ben bılmıyorumda bılen yazsın lutfen:26::26:
bende arabalı yatak alcam galıba ama 1 yasında düşer dımı ondan
ağustosta oda yapsam bakıcı bızım odaya gırmese dıye dusunuyorumda ınsallah hayalde kalmaz
moon puffy sızde sünnet yaptırdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?