Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

mervemmmmmmmm maşalalhhhhhhhhhhh paşanaaaaaaa küçük adam oldu artıkkk çok geçmiş olsunnnnnnnn

ferdam baston puseti ne marka aldın ?

Sağol ferdacım hemen bakıcam denenip memnun kalınması onemli zaren nasıpse eylulde doğucak ve dısarı cıkana kadar kış gelicek ben kışın bebek arabası kullanmam genelde kendim arabayla gıdıyorum geryere bebiş oluncada onu pusete koyarım ole hiderız arabayla yaza kadar 7 8 aylık olucak cok agır istemiyorum kaldıramam zaten fıtığım var dediğin gibinprstıknolsun bastında gerektırmese hatta diyorum bı model gördüm baston ama ilk zamanlar için stüne puset takılıyo aynı zamanda araba koltuğu olarak kullanılıyomuş katologtan gösterdi gelince gıdıp bakıcam oda konusunda hsklısın bencede yanlız ben odama bi bambu besık begendım cok özeniyodum ondan alıcam ilk zamanlar için syy şükürler olsun neler konusuyorum cok şükür Allahıma inş ssglıkla kullanmayı nasıp eder Allahım Sağol canım daha sana sorcak coook soru var unutmadan lierac kullanıyorum yanında baska bişi kullanmışmıydın arada baska bişi kullandınmınlierac yetıyomu beni karnımnkaşınıuo bazen sanki

kızlar büyüyen beşiği şiddetle tavsye ederm ben de çekmeceleri de çok sallanması da kolay bezlerini koymak için koskocaman derin bi dolabı da var

Belis bnm bebek odam çok iisi degl 1700 tlye aldık doga adı
beliste daha pahalıları kaliteleleri var 4000 e kadar ama bnmki de iş goruo mu kesnlkle ....
beyaz alıırsanz dolapla şifnyeri sonra da kullanbrlsnz üstüne bi kaç sticker al sana bebe odası
gerçi ben koymadım sitcker zaten halımız perdemz renkli dengeledi brbirini
benden de nacizane tavsyeler

Son düzenleme:

hayirli olsun aysuncum, peki Ramazan inasi yapicaksin biz de temmuz da baslasak mi diye dusunduk ama Ramazan da oruc tutunca gucsuz duserim diye korktum. oruc tutmasam da icin rahat etmez.
uf ya cok kotu denk geldi bu yaz bize.. ta ekim e kalcak galiba...

sağol canımmm...

evet canım temmuza denk geldi ramazana..
ama yapacak bişey yok tedaviye gideceğiz kelebeğim
gitmezsek 1 yıl daha atacak..beklemek istemiyorum artık daha fazla..

Son düzenleme:
ferdam baston puseti ne marka aldın ?
yeni çıkan bi marka canım
joie diye bi italyan markası joie aire ebebekten aldım süper bişey en hafif baston
ve bastonlar tam yatmaz aslında bu tam yatıyor tek elle açılıp kapanıyor gayet konforlu bişy çok memnun kaldım bundan da

tabi canım yanına beşik almalısın
yalnız bambular sallanmıyor sanırım
tavsiyem sallanan bişey al nasıl uyuyacağı hiç belli olmaz
ben 28 hafta falan yağ karışımı kullandım sonra sadece lierac kullandım
benim de karnım kaşınırdı biraz ama az belki de yetmiyodur canım ama gerilmeden dolayı kaşınması da normal
bebek arabasının da kesinlikle tam yatar olmasına dikkat et tamam mı

bu büyüyen besıkler park yatak gıbı asagıdamı ?
sarkıp dusebılırmı yanı
Furkan uyanındca ılk ısı ayağa kalkıp bağırmak oluyorda boyunu asarsa hemen asagı ıner

bu büyüyen besıkler park yatak gıbı asagıdamı ?
sarkıp dusebılırmı yanı
Furkan uyanındca ılk ısı ayağa kalkıp bağırmak oluyorda boyunu asarsa hemen asagı ıner

park yatağı en alta indirdin de mi
park yataktan da düşemez aslında
benim beşikte kuzey kalkınca omzuna geliyor düşme ihtimali yok
büyüyünce de yatak olacak zaten yanına koruma takıcam

park yatağı en alta indirdin de mi
park yataktan da düşemez aslında
benim beşikte kuzey kalkınca omzuna geliyor düşme ihtimali yok
büyüyünce de yatak olacak zaten yanına koruma takıcam

evet canım ındırdım suan dusemezde normal besıkler ıcın dedım asagı ınmıyorlarya onlardan düşerse dedım
büyüyen besıklere bı bakıyım asagıdanmı onlarda

oğluşum sünnet oldu
lokal yapıldı coook agladı cok ama sadece 10 dk sürdü ben yanına girmedim annemle babam tuttu
dr 6 aydan önce olsa cok daha cabuk iyilşirdi dedi keske 40 ı cıkmadan yaptırsaymışım yatıp duruyorlar şimdi dönmek istiyo sürekli
erkek annesi hamişlere tavsiye ederim
ve darısı tüm erkeklere

Yani bambu yazmışlar ama mobılya sallanabılıyo cibinlikli falan süslü bişi begendim tabi tam karar vermedim bende yag istıyorum hangilerini karıştırıyım şuan catlama yok ama gerılıyo bide benim ayaklarım cok kasılıyo magnezyum basladık ama akşamları kotu oluyo şişiiyo bide napıcam ya dadada erken mayalı ekmek gibi oldular karnım bazen sertleşiyo sanki doktora gıdıyım mı kı 10 gun var randevuma kasılma degıldır dımi bide akıntım oluyo buara beyaz krem gıbı mantarmı oldukı kaşıntımda yok ıslaklık hıssedınce hala yureğim ağzıma geliyo Rabbim korusun inş vaktınde saatınde sahlıkla doğsun inş kuzum yoksa bu tedırgınlık hiç bıtmıycek

Slm kızlar
mervecim olduda bitti masallah :)
cok şükür atlattınız darısı diger erkek bebelerin başına

ozim bende mustelanın nemlendiricisi ve çatlak kremini kullanıyorum digerlerinde paraben var bnm meslek icabı biraz pimpirikliyimde,acaba ben ne zmn hissetcem pıt pıt hareketleri sabırsızlanıyorum cooook

ferdam okurken dikkatimi çekti sormak istedim yatagın sallanır olması şart mı,bnm abimlerin ,görümcemin bebegi sallama fln hiç aramadılar,hatta 6 ayda odasına koydular mışıl mışıl uyuyor orda,görümcemin 6 aylık o daha ayırmıycam dio ama onunda kocası yok evde ondan heralde
bende odaya beşik tarzı,eger şartlar uygun olursa bide oda yapmak istiyorum,peki beşiktemi sallanan olmalı?yoksa sadece odasındaki yatagımı
bide eger sallamazsak alışmaz degilmi yoksa içgüdüsel olarakmı istiyorlar
bide 6 ayda odasına geçirmek için normal mi?

hılalcıgım ben 17 haftada hissetmeye baslamıstım ama 20kkllerde iyice net anlasılıyo hareketleri simdi ise tavan yaptı.
nasıl gidiyo hamıslik cano yok demı bi sıkıntın
kaldı benım iki hafta daha iaim yok ortada kıs bebegi için obnereceginız güzel isimler varmı kıslar yardımınıza ihtiyacım var ya

Canimm anne karninda da zaten sallanmaya aliskanliklari var huysuz olursa gazi olursa uyumazsa mecbur kaliyorsun sallamaya zaten uyusunda yeterki diyorsun ama eger sallamaya gerek duymazsan hic sallama bence alistirma
Ben odasini kizimin 3,5 aylikken ayirdim kendi odasinda yatiyor o zamandan beridir
Hic sorun olmadi benim icin de onun icin de.

azram sen nasılsın benım güzel arkadasım eşinle aran düzeldimi canı bitti problemlerinız demı gülüm sen cok mutlu ol bi denem
azram kıs bebek ismı yardım et hele
Ben iyiyim kusum..gerisini de zamana birakt simdilik..
Cok saol melisam..
Melisam senin de prensesin gelicek demi ? Kusura bakma unutkan oldum iyice..
Bir onceki sayfada yazmisin zaten kiz oldugunu canim :)) simdi gordum.az dusu eyim.siralayacagim simdi sana

Son düzenleme:
Melek Naz
İrem
İrem su
Başak
Masal
Miray
Lina
Mina
Elif
Ledeyna
Talia
Hümeyra
Aylin
Eylül
Eliz
Eslem
Aklima gelenler bunlar
Cogu bilindik zaten canim
Ben kübra masal isminde cok gidip gelmistim
Ama rümeysa meryem oldu.gobek adi meryem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…