oğluşum sünnet oldu
lokal yapıldı coook agladı cok ama sadece 10 dk sürdü ben yanına girmedim annemle babam tuttu
dr 6 aydan önce olsa cok daha cabuk iyilşirdi dedi keske 40 ı cıkmadan yaptırsaymışım yatıp duruyorlar şimdi dönmek istiyo sürekli
erkek annesi hamişlere tavsiye ederim
ve darısı tüm erkeklere
benim beşik asansörlü değildi zaten hep alttaydıevet canım ındırdım suan dusemezde normal besıkler ıcın dedım asagı ınmıyorlarya onlardan düşerse dedım
büyüyen besıklere bı bakıyım asagıdanmı onlarda
sallanabiliyorsa alabilirsinYani bambu yazmışlar ama mobılya sallanabılıyo cibinlikli falan süslü bişi begendim tabi tam karar vermedim bende yag istıyorum hangilerini karıştırıyım şuan catlama yok ama gerılıyo bide benim ayaklarım cok kasılıyo magnezyum basladık ama akşamları kotu oluyo şişiiyo bide napıcam ya dadada erken mayalı ekmek gibi oldularkarnım bazen sertleşiyo sanki doktora gıdıyım mı kı 10 gun var randevuma kasılma degıldır dımi bide akıntım oluyo buara beyaz krem gıbı mantarmı oldukı kaşıntımda yok ıslaklık hıssedınce hala yureğim ağzıma geliyo Rabbim korusun inş vaktınde saatınde sahlıkla doğsun inş kuzum yoksa bu tedırgınlık hiç bıtmıycek
Slm kızlar
mervecim olduda bitti masallah :)
cok şükür atlattınız darısı diger erkek bebelerin başına
ozim bende mustelanın nemlendiricisi ve çatlak kremini kullanıyorum digerlerinde paraben var bnm meslek icabı biraz pimpirikliyimde,acaba ben ne zmn hissetcem pıt pıt hareketleri sabırsızlanıyorum cooook
ferdam okurken dikkatimi çekti sormak istedim yatagın sallanır olması şart mı,bnm abimlerin ,görümcemin bebegi sallama fln hiç aramadılar,hatta 6 ayda odasına koydular mışıl mışıl uyuyor orda,görümcemin 6 aylık o daha ayırmıycam dio ama onunda kocası yok evde ondan heralde
bende odaya beşik tarzı,eger şartlar uygun olursa bide oda yapmak istiyorum,peki beşiktemi sallanan olmalı?yoksa sadece odasındaki yatagımı
bide eger sallamazsak alışmaz degilmi yoksa içgüdüsel olarakmı istiyorlar
bide 6 ayda odasına geçirmek için normal mi?
Slm kızlar
mervecim olduda bitti masallah :)
cok şükür atlattınız darısı diger erkek bebelerin başına
ozim bende mustelanın nemlendiricisi ve çatlak kremini kullanıyorum digerlerinde paraben var bnm meslek icabı biraz pimpirikliyimde,acaba ben ne zmn hissetcem pıt pıt hareketleri sabırsızlanıyorum cooook
ferdam okurken dikkatimi çekti sormak istedim yatagın sallanır olması şart mı,bnm abimlerin ,görümcemin bebegi sallama fln hiç aramadılar,hatta 6 ayda odasına koydular mışıl mışıl uyuyor orda,görümcemin 6 aylık o daha ayırmıycam dio ama onunda kocası yok evde ondan heralde
bende odaya beşik tarzı,eger şartlar uygun olursa bide oda yapmak istiyorum,peki beşiktemi sallanan olmalı?yoksa sadece odasındaki yatagımı
bide eger sallamazsak alışmaz degilmi yoksa içgüdüsel olarakmı istiyorlar
bide 6 ayda odasına geçirmek için normal mi?
çok saol meg... valla dün yaşadıklarımdan roman olur.... beni daha hiçbir fiziksel acı yıkamaz...... o kadar söyleyeyim. ki canı kıymetli bir değilimdir düşün.... acıyı anlamak için şöyle tırnağınızın içini kürdanla dürtün, anlayacaksınız.... direkt kabir azabı geldi aklıma allahım buna dayanamıyoruz dedim ama yok herşeye dayanırım buna aslaaaaa.... canımı al diye içten yalvardım allaha....(((
kızlar merhaba fazla giremedim bu günlerde tırnağımda batma vardı onunla uuğraşıyordum hamilelikten dolayı olurmuş. neyse dün çektirdim tırnağımın batan kısımlarını ... (tamamını çektirsem nolurdu acaba( ) dün çektirmek için gittim. oturttular koltuğa iğne yapacağım birkaç tane dedi.... birkaç taneee o ilk iğneyi soktu parmağa, allahımmm ... ve bu birkaç deiği iğneden 9 tane yaptı.... ben ruhumu teslim ettim. tamam dedi uyuştu. geldi dr. katur kutur kesti oydu bir daha yanlardan tırnak çıkmasın diye orayı tahrip etti kazıdı... bitti... sardılar ayağımı AMA uyuşuk. aman iyi dedim iğneler acıttı ama bitti şükür ... nerden bilebilirdim akşam eve gelince uyuşukluk geçince allahııııımmmm şöyle anlatayım acıdan kafamı duvarlara vurmaktan hala izleri duruyor. bir ara hatta gözüm pencereye gitti kendimi aşağı atacaktım... yeminle abartmıyorum. eskiden insanlara ondan böyle işkence yaparlarmış... yok dünya üzerinde böyle bir ağrı 50 tane sezeryan ameliyatı olurum bunu bir daha ı ııııı... ayağım kopsun yine olmam büyük konuşmayayım ama... anıra anıra acile gittik gece... novalgin yaptı... ama yokkkkk... eve geldim sabaha kadar ağlamaktan gözlerim şişti... ama yokkk işkence bitmemişti. dr a kadar gidemem pansumanı kendimiz yapalım dedik. sargıyı bir açtımm allahımmm tepemden kaynar su boşaldı sargı ete yapışmış tırnağa (((((((((((((((((((( anıra anıra yine acile... bağırıyorum çekecekseniz direkt dayanamam öldürün beni o zamannnnnnnnnnnnn kendimde değilim acıdan..... kız geldi allah razı olsun önce ıslattı serumla pıt diye çıktı. hala ağrıyor ama dünkü gibi değil. 4 aylık bebğim annemler geldi onlar bakıyorrr ayağa kalkamıyrm bidaha tırnak çektirmek mi asla.... ve size son sözüm yalvarıyorum tırnağını düz kesin, ince burun ayakkabı giymeyin............ dünyada böyle bir azap yokkkkkkkkkkkkkk
Elis nbr cnm oglun nasıl
Elismm maşallah doguya benimki de iyi her gun yeni birseyler öğreniyor eskisi gibi gelmiyorsun cnm seni n rahatsız lik devam ediyorrmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?