Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

maşallah abi oldu artık:))) tez zamanda iyileşir inşallah bir hafta da bişi kalmaz cnm. belki sen girsen ağlamazdı cnm sen olmayınca endişelenmiş olabilir. olsun geçti gitti .artık geçti cnm 6 aydan sonra sıkıntı bence dönmek ister dediğin gibi birde yeni oralarını tanımaya başlıyor elleri gidiyor falan filan ben 4-5 yaş gibi düşünüyorum :))) o ara ikinciyde yaparsak oda erkek olursa ikisi bir çıksın aradan. çok ekonomik gördüm kendimi:)))))))

azram nasılsın kuşumk.kaçtım ama ben çok iş var evi belediye basmadan temizliyimöptük seni ve bal kızını

evet canım ındırdım suan dusemezde normal besıkler ıcın dedım asagı ınmıyorlarya onlardan düşerse dedım
büyüyen besıklere bı bakıyım asagıdanmı onlarda
benim beşik asansörlü değildi zaten hep alttaydı
ben sıkıntı yaşamadım ki kuzey daha büyük zaten
bak istersen bi

sallanabiliyorsa alabilirsin
yanına zaten alman lazım küçük bişey
magnezyumu düzenli kullan aslında magnezyum daha çok krampa iyi geliyo ama
bi de muz tüket bol bol
kasılmalar normaldir sıkıntı olduğunu sanmam
akıntı çok normal zaten
ama kafana takılıyosa gidince doktora sorrsın

canım ben sallanmadan uyuyan bebeklere oyuncak bebek muamelesi yapıyorum
onlardan çok çok az var bence
ilk zamanlar bebekler memede uyuyor genelde
memede umuyorsa da büyük ihtimalle sallanmak istiyor
kuzey beşik sallaması ile uyumaz ayakta sallarım
bizim beşik hala sallanan beşik gece misal emzirdim yatırdım mızırdanıyo o zaman beşikte sallıyorum uyuyor tekrar
bence her beşik illa ki sallanan olmalı
bebeğin sallanmak istemezse sallamazsın olur biter ki bu çok nadir durumdur
ama sallanmayan beşik alırsan ve bebeğin sallanmayı severse o zaman şansın kalmaz
ki azra da demiş bebekler anne karnında o sarsıntıya alıştıklarından istiyolarlar
bence 6 ay odayı ayırmak için çok ideal bi zaman hatta daha erken bile olabilir bence
kuzey de odasında yatıyor 6 aydan beri ve daha sorunsuz yatıyor odasında bence
o yüzden müsait odan varsa bebek odası şart bence

Melissam cooook az kalmış hadi hayırlısı
ben damla,su,ceren,masal gibi isimleri beyeniyorum
cok şükür bizde iyiyiz

azra ve ferda sagolun cevaplar için
o zmn yatak veya beşlkten biri mutlaka sallanan olmalı ,ferda biz daha tasıncaz yeni ev nasıl olcak daha belli degil eger oda olursa bende mutlaka yapcam ,bencede odasında yatması daha iyi hem onun hem karıkoca açısından bencede bakalım inş sorunsuz bi bebe olur yatagına koydugu gibi uyur inş,yoksa kollarda ayaklarda ellerde derman mı kalır valla salla salla,ama işte anneler degil bebeler bizi yönetiyor dimi
o ne derse o olcak:)

kendimi temizliye vereceğim bir hafta sonu başlıyor birazdan,
pazartesi hurdaya çıkmış ama evi mis gibi bir hatun olarak dönmek niyetindeyim

Nebiliyim ya lieracı doktorum önerdi sadece bunu kullan yeter dedi bende 15. Haftadan beri kullanıyorum ama buara göniş ataga kalktı artık herkez hamile oldugumu anlıyo ben hareketlerını su 3 haftadır net hissedıyorum ondan once gaz gıbı bağırsak hareketı gıbıydı hatta endişelendim 21 haftaya geldım dıye sonra barız bişekilde resmen kayıp vurmaya başladı hiç endişe etme hilalim yakında vurucak pıtpıt cok değişik bi duygu ı

kızlar merhaba fazla giremedim bu günlerde tırnağımda batma vardı onunla uuğraşıyordum hamilelikten dolayı olurmuş. neyse dün çektirdim tırnağımın batan kısımlarını ... (tamamını çektirsem nolurdu acaba ( ) dün çektirmek için gittim. oturttular koltuğa iğne yapacağım birkaç tane dedi.... birkaç taneee o ilk iğneyi soktu parmağa, allahımmm ... ve bu birkaç deiği iğneden 9 tane yaptı.... ben ruhumu teslim ettim. tamam dedi uyuştu. geldi dr. katur kutur kesti oydu bir daha yanlardan tırnak çıkmasın diye orayı tahrip etti kazıdı... bitti... sardılar ayağımı AMA uyuşuk. aman iyi dedim iğneler acıttı ama bitti şükür ... nerden bilebilirdim akşam eve gelince uyuşukluk geçince allahııııımmmm şöyle anlatayım acıdan kafamı duvarlara vurmaktan hala izleri duruyor. bir ara hatta gözüm pencereye gitti kendimi aşağı atacaktım... yeminle abartmıyorum. eskiden insanlara ondan böyle işkence yaparlarmış... yok dünya üzerinde böyle bir ağrı 50 tane sezeryan ameliyatı olurum bunu bir daha ı ııııı... ayağım kopsun yine olmam büyük konuşmayayım ama... anıra anıra acile gittik gece... novalgin yaptı... ama yokkkkk... eve geldim sabaha kadar ağlamaktan gözlerim şişti... ama yokkk işkence bitmemişti. dr a kadar gidemem pansumanı kendimiz yapalım dedik. sargıyı bir açtımm allahımmm tepemden kaynar su boşaldı sargı ete yapışmış tırnağa (((((((((((((((((((( anıra anıra yine acile... bağırıyorum çekecekseniz direkt dayanamam öldürün beni o zamannnnnnnnnnnnn kendimde değilim acıdan..... kız geldi allah razı olsun önce ıslattı serumla pıt diye çıktı. hala ağrıyor ama dünkü gibi değil. 4 aylık bebğim annemler geldi onlar bakıyorrr ayağa kalkamıyrm bidaha tırnak çektirmek mi asla.... ve size son sözüm yalvarıyorum tırnağını düz kesin, ince burun ayakkabı giymeyin............ dünyada böyle bir azap yokkkkkkkkkkkkkk

Kuzimm
canımm kıyamam ben sana ya Nasıl hissettim o yaşadığın acıyı,nasıl anlatmışsın of off
Ben de ufakken tırnak batmasından dolayı az bi operasyon görmüştüm, hala hatırımdadır.. Benim de o parmağım sızladı seni okurken inan..Çok fazla sızı,çok zonklama hatırlıyorum ben de ..
Aman iyi ol canım benim.. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..

Son düzenleme:
Arkadaşlarım merhaba adetime 13 gün var ama kasıklarımda feci bir ağrı var umarım diyorum artık olsun ocakta laporoskopi oldum üzerinden sonra bu 3. Denememiz. Yumurtalarım takibi yapıldı adetin 12 günü çatladı öncesi ve sonrası ilişkim oldu hep bakalım artık umuyorum artık cok zormus beklemek

çok saol meg... valla dün yaşadıklarımdan roman olur.... beni daha hiçbir fiziksel acı yıkamaz...... o kadar söyleyeyim. ki canı kıymetli bir değilimdir düşün.... acıyı anlamak için şöyle tırnağınızın içini kürdanla dürtün, anlayacaksınız.... direkt kabir azabı geldi aklıma allahım buna dayanamıyoruz dedim ama yok herşeye dayanırım buna aslaaaaa.... canımı al diye içten yalvardım allaha.... (((

geçmiş olsun canm sen böyle anlatırken benim içim acıdı resmen Allah bidaha böyle acılar göstermesin inşlh

kuzicim kıyamam geçmiş olsun birdaha olmaz inşallah.bendede olmuştu gebelikte ben kendim oydum tırnak makasıyla çok acımıştı apse topluyordu vurdukça düzeldi allahtan hamilelikte genelde oluyor çok kötü bişey

allahım çok geçmiş olsun tırnaklarım acıyor resmen valla bu acıyı yaşamamak için ince burun ayakkabı giymeyecem yemin ederim:18:

Elismm maşallah doguya benimki de iyi her gun yeni birseyler öğreniyor eskisi gibi gelmiyorsun cnm seni n rahatsız lik devam ediyorrmu

Elismm maşallah doguya benimki de iyi her gun yeni birseyler öğreniyor eskisi gibi gelmiyorsun cnm seni n rahatsız lik devam ediyorrmu

Yok muncum ben 2 aya yakın ailemin yanındaydım iki hafta önce geldim. şimdi de ev taşıma telaşesine girdik ev falan arıyoruz bi de günlük işler derken vakit olmuyor uğramaya.Bu arada ne rahatsızlığım vardı ki benim

Hamilelik de igne vuruluyor dun ya cnm.seker mi vardı sende :26:

slmmm
inş.ozimim az kalmış benimde böyle seğirme gibi bişeyler oluyorda ben daha net bişeyler bekliyorum
bakalım ne zmn tepik yiycez

kızlar biz eve dönerken e bebek magazasına girdik şöyle bi bebek arabalarına bakalım die
eşimle aptala döndükamma detay ayrtıntı varmış ,maxi cosi 2 model vardı 2 side çok hantaldı
quinny ,chicco,fln baktık ama bebe comfort hiç göremedik en iyisi netten bakıp öyle gitmek
orda kafa iyice karışıyo ama hiç istediğim gibi bi model göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…