Hamilelik de igne vuruluyor dun ya cnm.seker mi vardı sende :26:
slmmm
inş.ozimim az kalmış benimde böyle seğirme gibi bişeyler oluyorda ben daha net bişeyler bekliyorum
bakalım ne zmn tepik yiycez
kızlar biz eve dönerken e bebek magazasına girdik şöyle bi bebek arabalarına bakalım die
eşimle aptala döndükamma detay ayrtıntı varmış ,maxi cosi 2 model vardı 2 side çok hantaldı
quinny ,chicco,fln baktık ama bebe comfort hiç göremedik en iyisi netten bakıp öyle gitmek
orda kafa iyice karışıyo ama hiç istediğim gibi bi model göremedim
Iyi akşamlarr
kızlar merhaba fazla giremedim bu günlerde tırnağımda batma vardı onunla uuğraşıyordum hamilelikten dolayı olurmuş. Neyse dün çektirdim tırnağımın batan kısımlarını ... (tamamını çektirsem nolurdu acaba( ) dün çektirmek için gittim. Oturttular koltuğa iğne yapacağım birkaç tane dedi.... Birkaç taneee o ilk iğneyi soktu parmağa, allahımmm ... Ve bu birkaç deiği iğneden 9 tane yaptı.... Ben ruhumu teslim ettim. Tamam dedi uyuştu. Geldi dr. Katur kutur kesti oydu bir daha yanlardan tırnak çıkmasın diye orayı tahrip etti kazıdı... Bitti... Sardılar ayağımı ama uyuşuk. Aman iyi dedim iğneler acıttı ama bitti şükür ... Nerden bilebilirdim akşam eve gelince uyuşukluk geçince allahııııımmmm şöyle anlatayım acıdan kafamı duvarlara vurmaktan hala izleri duruyor. Bir ara hatta gözüm pencereye gitti kendimi aşağı atacaktım... Yeminle abartmıyorum. Eskiden insanlara ondan böyle işkence yaparlarmış... Yok dünya üzerinde böyle bir ağrı 50 tane sezeryan ameliyatı olurum bunu bir daha ı ııııı... Ayağım kopsun yine olmam büyük konuşmayayım ama... Anıra anıra acile gittik gece... Novalgin yaptı... Ama yokkkkk... Eve geldim sabaha kadar ağlamaktan gözlerim şişti... Ama yokkk işkence bitmemişti. Dr a kadar gidemem pansumanı kendimiz yapalım dedik. Sargıyı bir açtımm allahımmm tepemden kaynar su boşaldı sargı ete yapışmış tırnağa (((((((((((((((((((( anıra anıra yine acile... Bağırıyorum çekecekseniz direkt dayanamam öldürün beni o zamannnnnnnnnnnnn kendimde değilim acıdan..... kız geldi allah razı olsun önce ıslattı serumla pıt diye çıktı. Hala ağrıyor ama dünkü gibi değil. 4 aylık bebğim annemler geldi onlar bakıyorrr ayağa kalkamıyrm bidaha tırnak çektirmek mi asla.... Ve size son sözüm yalvarıyorum tırnağını düz kesin, ince burun ayakkabı giymeyin............ Dünyada böyle bir azap yokkkkkkkkkkkkkk
yok elisim işe başlamadım zaten şu durumdada çalışmam biraz zorsana da iyi akşamlar emoş.işten ayrılmıştın tekrar başladın mı
eliscim hatirladim cnm bizim gelindede aynısı vardı 9 ay oda igne oldu cok zor.gercekten
eminemmmmm iyi aksamlar
kızlar merhaba fazla giremedim bu günlerde tırnağımda batma vardı onunla uuğraşıyordum hamilelikten dolayı olurmuş. neyse dün çektirdim tırnağımın batan kısımlarını ... (tamamını çektirsem nolurdu acaba( ) dün çektirmek için gittim. oturttular koltuğa iğne yapacağım birkaç tane dedi.... birkaç taneee o ilk iğneyi soktu parmağa, allahımmm ... ve bu birkaç deiği iğneden 9 tane yaptı.... ben ruhumu teslim ettim. tamam dedi uyuştu. geldi dr. katur kutur kesti oydu bir daha yanlardan tırnak çıkmasın diye orayı tahrip etti kazıdı... bitti... sardılar ayağımı AMA uyuşuk. aman iyi dedim iğneler acıttı ama bitti şükür ... nerden bilebilirdim akşam eve gelince uyuşukluk geçince allahııııımmmm şöyle anlatayım acıdan kafamı duvarlara vurmaktan hala izleri duruyor. bir ara hatta gözüm pencereye gitti kendimi aşağı atacaktım... yeminle abartmıyorum. eskiden insanlara ondan böyle işkence yaparlarmış... yok dünya üzerinde böyle bir ağrı 50 tane sezeryan ameliyatı olurum bunu bir daha ı ııııı... ayağım kopsun yine olmam büyük konuşmayayım ama... anıra anıra acile gittik gece... novalgin yaptı... ama yokkkkk... eve geldim sabaha kadar ağlamaktan gözlerim şişti... ama yokkk işkence bitmemişti. dr a kadar gidemem pansumanı kendimiz yapalım dedik. sargıyı bir açtımm allahımmm tepemden kaynar su boşaldı sargı ete yapışmış tırnağa (((((((((((((((((((( anıra anıra yine acile... bağırıyorum çekecekseniz direkt dayanamam öldürün beni o zamannnnnnnnnnnnn kendimde değilim acıdan..... kız geldi allah razı olsun önce ıslattı serumla pıt diye çıktı. hala ağrıyor ama dünkü gibi değil. 4 aylık bebğim annemler geldi onlar bakıyorrr ayağa kalkamıyrm bidaha tırnak çektirmek mi asla.... ve size son sözüm yalvarıyorum tırnağını düz kesin, ince burun ayakkabı giymeyin............ dünyada böyle bir azap yokkkkkkkkkkkkkk
Dunya guzeli Rumeysada annesini zorlamamis yanii bendede hic olmucak galiba sadece arada mide aynmasi onkadar onceleri takiliyordum artik takmiyorum pitpiti duydum ya rahatladim tek sikintim ocak ayinin hemencik gelmesi ama zaman gecmiyor gibi hersey bi kenera yeter ki sagligi iyi olsun su ana kadar anlamazdimmama artik biliyorum ki ondan daha onemli hicbisey yokSana da iyi pazarlar prensesim
Masallah ikinize de
Benim de bulantim olmadi
Arada araba tutar gibi oldu ama cok nadir
Nur topu gibi rumeysa geldi bulantiya takilma canim olmasin daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?