Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hamilelik de igne vuruluyor dun ya cnm.seker mi vardı sende :26:

Gebelik şekeri çıkmıştı doğumdan sonra geçti galiba yabaktırmadım ama sanırım geçti.Bir de pıhtılaşma bozukluğu vardı o geçmiyor maalesef genetik ama bişey yapmıyorum onun için.Sadece gebelikte iğne vurmam gerekiyor o kadar

sorma valla her şeylerinde o kadar detay var.Alınca konuşuruz burdaki annelerle

Eliscim Hatirladim cnm bizim gelindede aynısı vardı 9 ay oda igne oldu cok zor.gercekten

Eminemmmmm iyi aksamlar

kuzimm yaa nasıl anlatmışsınn böyle öldüm bittimm ayak parmaklarımı öyle sıkmışımki acısıyla kendime geldim
çok geçmiş olsun canım allah birdaha yaşatmasın

sana da iyi akşamlar emoş.işten ayrılmıştın tekrar başladın mı
yok elisim işe başlamadım zaten şu durumdada çalışmam biraz zor
O gıcık patronun safsafladığını duyuyorum kıymetimi bileydi eyiydi
eliscim hatirladim cnm bizim gelindede aynısı vardı 9 ay oda igne oldu cok zor.gercekten

eminemmmmm iyi aksamlar

kediciğimmm

Gunaydin kizlar
Kuzii cok gecmis olsun yaa nasil bir acidir ki öyle dünyandan gecmissin
Allah bir daha yasatmasin.

hepinize tek tek yazamıyorum beceremiyorum ama sağolun hepiniz kızlar. yemin ederim bunun derneğini bile kurabilirim bu acıyla ince topuklu ince burunlu ayakkabılarla savaşma derneği.... şaka maka bu sözümü yabana atmayın, ben de öyle diyordum başıma gelince anladım ... dünyada başka hiçbir acı beni yıkamaz... o derece karakterim değişti acıdan :) tarifi yok, böyle bir acı yok.............onun için yalvarıyorum ayağnızı sıkan ayakkabı giymeyin .... sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnn...... bakalım yarın yine pansuman var yapışmamıştr inşallah bandaj bu sefer krem sürmüştü ama bakalm........

Günaydın ıyı pazarlar kuzi naptın sen ya suan oturup ağlıyabilirim basparmağım acıyo ıkı gundur yanı kızarmıs ayaklarım şişiyo ondan oldu sanırım cünkü hiç dar ayakkabı giymedim ufff inş batmaz tırnak acısını tahmın edıyorım kardesımın battı ıkı defa uff ya inş bişi olmaz

ayy kıyamammmm aynı seylerı yasamısız senı cok ıyı anlıyorum
demek hamılelıkten olurmuş banada demıslerdı sıvrı burun ayakkabı gıydın ondan oldu hamıleyken gıymemıstımkı o ayakkabıdan
benı bırde mavı önlük gıyındırıp ameliyathaneye almışlardı sezeryan olacakmış gıbı yatırıp perde cektıler o rezıl ıgneyı yapınca aklım basımdan gıtmıstı
yasadıklarımı anlatmışsın canım
benım bandajımda yapışmıştı bende yaygarayı koparmıştım o ordan çıkmaz dokunmayın bana dıye
ılk 2 pansumanda yapışmıştı
gezınme kanar yapışır demıslerdı bebegım var nasıl gezinmeyeceksem
canım ustunden 4 ay gectı daha yenı yenı ıyılestı dıyebılırım uyuşukluğu gectı
bırde tırnağı oyduralı 2 gun olmustukı oğlum kumandayı dık bır sekılde oraya dusurmustuacıyı suan sen anlarsın

sanada gecmıs olsun yazdıklarını okuyunca gecmıse gıttım valla
zor olanı gıtmıs ama bundan sonra cok acımıyor sayılır

dun dışımı cektirdım adam 2 ıgne yaptı enfeksiyondan dolayı zor uyuştu az kalsın cekılmıyordu 20 lık dıs ne zormuş allahım
her haltta benı buluyor bazen kendımı curumus yaslanmıs gıbı hıssedıyorum sankı sağlam tarafım yok
bırde çekerken kırdımı dışı kök kaldı ıcınde
doktor dıyor sakın ol bende sakın olabıleyım cekebıleyım ağzımla uğraşmasa bas bas bağıracağımda
heryerını parçalayarak aldı sabaha kadarda ağrıdı dışımın cekılen yerı ve kanadı

oğlum sagolsun bugun ağrısı dınmıstıkı geldı kafa attı ağzım kan doldu resmen

salı kayınvalıdemler geliyor
bukadar....

Deryacim cok gecmis olsun hakikaten hersey de seni bulmus
Bende parmagimi kestim bugun 3 yerinden yarali kus gibi kaldim neren agrirsa canin orda derler allah saglik versin herkese..

Iyi pazarlarr herkese
Noktam ve ben cokmiyiyiz hala mide bilantisi filan yok olmucakta galiba artik alostim bu duruma
Dr.a gittim 4 gun olmus bana neden 4 ay gibi geliyor su 10 gunde gecsedw gitsek dr.a

Herkws iyidir umarim benden sonraki ilk gwbeyi cok merak ediyorum hadii kizlar

Sana da iyi pazarlar prensesim
Masallah ikinize de
Benim de bulantim olmadi
Arada araba tutar gibi oldu ama cok nadir
Nur topu gibi rumeysa geldi bulantiya takilma canim olmasin daha iyi

Sana da iyi pazarlar prensesim
Masallah ikinize de
Benim de bulantim olmadi
Arada araba tutar gibi oldu ama cok nadir
Nur topu gibi rumeysa geldi bulantiya takilma canim olmasin daha iyi
Dunya guzeli Rumeysada annesini zorlamamis yanii bendede hic olmucak galiba sadece arada mide aynmasi onkadar onceleri takiliyordum artik takmiyorum pitpiti duydum ya rahatladim tek sikintim ocak ayinin hemencik gelmesi ama zaman gecmiyor gibi hersey bi kenera yeter ki sagligi iyi olsun su ana kadar anlamazdimmama artik biliyorum ki ondan daha onemli hicbisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…