Dunya guzeli Rumeysada annesini zorlamamis yanii bendede hic olmucak galiba sadece arada mide aynmasi onkadar onceleri takiliyordum artik takmiyorum pitpiti duydum ya rahatladim tek sikintim ocak ayinin hemencik gelmesi ama zaman gecmiyor gibi hersey bi kenera yeter ki sagligi iyi olsun su ana kadar anlamazdimmama artik biliyorum ki ondan daha onemli hicbisey yok
Gelicek canim allahin izniyle dogursam dogursam dedim kiz 8,5 aylik oldu bile sen sabrinin mukafatini aldin insallah darisi diger arkadaslarimiza
dun dışımı cektirdımadam 2 ıgne yaptı enfeksiyondan dolayı zor uyuştu az kalsın cekılmıyordu 20 lık dıs ne zormuş allahım
her haltta benı buluyor bazen kendımı curumus yaslanmıs gıbı hıssedıyorum sankı sağlam tarafım yok
bırde çekerken kırdımı dışı kök kaldı ıcınde
doktor dıyor sakın ol bende sakın olabıleyım cekebıleyım ağzımla uğraşmasa bas bas bağıracağımda
heryerını parçalayarak aldı sabaha kadarda ağrıdı dışımın cekılen yerı ve kanadı
oğlum sagolsun bugun ağrısı dınmıstıkı geldı kafa attı ağzım kan doldu resmen
salı kayınvalıdemler geliyord
bukadar....
slmmm
inş.ozimim az kalmış benimde böyle seğirme gibi bişeyler oluyorda ben daha net bişeyler bekliyorum
bakalım ne zmn tepik yiycez
kızlar biz eve dönerken e bebek magazasına girdik şöyle bi bebek arabalarına bakalım die
eşimle aptala döndükamma detay ayrtıntı varmış ,maxi cosi 2 model vardı 2 side çok hantaldı
quinny ,chicco,fln baktık ama bebe comfort hiç göremedik en iyisi netten bakıp öyle gitmek
orda kafa iyice karışıyo ama hiç istediğim gibi bi model göremedim
ya benimkide 4 aylık salyalarını engelleyemiyorum başladı ufaktan alttan gelmeye sanırım kaçıncı ayı bulur acep çıkması???Moonumm durmuyor cadiii heryere giriyor aksama kadar pesinde kopturmakla geciyor nerelere giriyor bir gorsen aklin sasar :))
Siz nasilsiniz?oglan nasil?dis cikardi mi ? Taktim su dis olayina hehe :))
hayırlı uğurlu olsun canım.... inşallah bundan sonrası da sorunsuz ağrısız çabucak geçer... ben de 1 ay sonra okullar kapanınca düşünüyorum. 2 hafta seminerimiz var. o da bitsin hemen kestirtcem...oğluşum sünnet oldu
lokal yapıldı coook agladı cok ama sadece 10 dk sürdü ben yanına girmedim annemle babam tuttu
dr 6 aydan önce olsa cok daha cabuk iyilşirdi dedi keske 40 ı cıkmadan yaptırsaymışım yatıp duruyorlar şimdi dönmek istiyo sürekli
erkek annesi hamişlere tavsiye ederim
ve darısı tüm erkeklere
canım benim seni okuyunca kendi çırpındığım günler geldi aklıma. ilk tüp denememde tuttu allaha şükür. onun öncesinde bir çok yol denedik. o kadar zor bir süreç ki sen anlarsın. ama bak oldu allaha şükür... rabbim tüm isteyenlerin dualarını duysun... senin için de dua edicem. seni o kadar iyi anlıyorum ki...Arkadaşlarım merhaba adetime 13 gün var ama kasıklarımda feci bir ağrı var umarım diyorum artık olsun ocakta laporoskopi oldum üzerinden sonra bu 3. Denememiz. Yumurtalarım takibi yapıldı adetin 12 günü çatladı öncesi ve sonrası ilişkim oldu hep bakalım artık umuyorum artık cok zormus beklemek
dun dışımı cektirdımadam 2 ıgne yaptı enfeksiyondan dolayı zor uyuştu az kalsın cekılmıyordu 20 lık dıs ne zormuş allahım
her haltta benı buluyor bazen kendımı curumus yaslanmıs gıbı hıssedıyorum sankı sağlam tarafım yok
bırde çekerken kırdımı dışı kök kaldı ıcınde
doktor dıyor sakın ol bende sakın olabıleyım cekebıleyım ağzımla uğraşmasa bas bas bağıracağımda
heryerını parçalayarak aldı sabaha kadarda ağrıdı dışımın cekılen yerı ve kanadı
oğlum sagolsun bugun ağrısı dınmıstıkı geldı kafa attı ağzım kan doldu resmen
salı kayınvalıdemler geliyor
bukadar....
:) ama çok komik o her gördüğünü alıp ağzına götürmesi bir heyecanla hırsla ısırması :) bakalım ne zaman çıkcak. annede erken çıktıysa erken çıkarmış. ben erken çıkarmışım...Kuzi bizim doktor 4 aylikken basladi gelecek demeye halen gelecek
Ilk dis belirtileri erken gosterip gec gelebilirmis.
Gezguç puffyy
Nasil oldu agrilarin hafifledi mi?
süpersin suee....gunaydınnn herkeseee ozluorumm sizleri ecoştan fırsat buldkça gelıormm
bu arada arabalar baklıo edlıo başladı alşverş telaşı hamşlermzde her geldgmde bi inci yazaym ki onlara da fayda saglasn
kızlar bu iç zıbınlar var ya almayn onlardan hiç kullanılmıo cunku ben hiç kullanmadm şahsen gobek düşene kadar da pekala badi kullanablıosn cunku ....
kalkannnnnaventin göğüs kalkanı kesnlkle alın kızlar bnm göğsüm başlarda bi acıdı o kadar kalkanlar hayatımu kurtardı resmen hem süt de birkıo içine küçük bi biberonla onuları da kullanablrsnz
eger odanza bi beşk istıosanız yonca bambam beşk çok guzel tavsye ederm ozellkle gazlı bebekler için beşk nekadar sallanrsa o kadar ii cunku ...
Ferdam tavsye etmşti hauck malibu almştk araba biz dun kullandk ilk defa alşverş merkznde anakucagnı kullanıodk da araba nasip olmamştı süper guzel araba kızlar haff manevraları dönşleri süper ecenin dın yne baya gaz sıkntısı vardı ona ragmen arabada bakndı durdu aglmadı hiç sonra da uyudu bzm arabaya bnnce başladı aglamaya
ben ozelcan bebeden 527ye aldım hauck malibu travel system hiç fazla para vermeyn gerçekten haff araba ve bagaja da çok rahat sıgıo katlannca
hmmm şimdlk aklıma gelenler bunlar kızlar geldkçe yazarm yne
bu arada sabah sabah beni güldüren babama selam olsun... :) ev arıyor kendisi de krediyle alacak. bir emlakçıda bulmuş. gelmiş bana onu anlatıyor. kızım buldum 60000 tl. 45.000 ben çekicem kredi.... eee baba 15000 nerden bulucan. emlakçı ben hallederim dedi. onu da o çekecek galiba :) hey allahım ah benim saf babam yerim seni... dünya senin bildiğin bgibi bir yer değil ki... adam bankadan hallederiz evin değerini yüksek gösteririz demek istemiş babam ayrı bir alemde yaşıyor :))))))))))))))
bir de kızlar benim durumum sıkışıktı... ne araba aldım ne oto koltuğu... aslında oto koltuğu alabilirdim şöyle 90 100 tl lik ucuz bişey onda da zaten 4 aylık oldu 9 kilo sonrasını alırım diyue almadım. öyle gidiyoruz bakalım ... araba alsam mı... dışarı çıkaramıyorum zaten... nereyi gezicem bit kadarım eşim işte... acık büyüsün baston alırım diyorum doğru mu bu düşüncem bu konuya bir el atıverin...
benimki sallanmayı seviyor da uyduruk stork marka park yatak var. gacırda gucur gacır da gucur bıktık. internetten şehzade beşik gördüm ipli ama boyutunu anlamadım tam büyük mü amaaannn zaten yakında döner möner o ufak gelir diyerek onu da bertaraf ettim. ama içimde kaldı dur resmini koyayaım.Eki Görüntüle 721410
en iyisi büyüyen beşikli beyaz bir oda yapıcam ama o da yapıcam aşamasında... :) benim gibi hesaplı büyüten yoktur herhalde... kıyafetleri de arkadaşın bebeğğinden alıyorum. napim aldım bir iki heveslendim bir iki kere giydi ufaldı. alır mıyım bir daha...:) en güzeli ...
bu arada benim velet maşallah ane sütü alıyor. ama 1 haftadır ara ara mama veriyorum aptamil 1. o değil de buraya yazdım sonra sütüm azaldı yahu :) yok ama bazen hiç gerek kalmıyor. gerek kaldığında da en fazla günde 30 cc ya da 60 cc takviye gerekiyor o kadar. en son 90 gün dolduğunda 7350 gr. dı. bakalım bu ay kaç oldu. tam 112 günlüğüz.
ay çok konuştum tamam sustum :)))
onu duydum herkes onu tavsiye ediyor şimdi bile kullanabilirim yani di mi... ileriye dönük mü peki 2 yaşına kadar falan mesela kullanılır mı???cnm biz en bastan beri baston araba kullanıyoruz sırt kısmı tam yatıyor hem hafif bi araba netten bakabilirsin chicco lite way
beşik içinde oda yapacaksan büyüyen beşik güzel bence resimdeki geçici bişey gibi sürekli kullanamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?