cnm biz en bastan beri baston araba kullanıyoruz sırt kısmı tam yatıyor hem hafif bi araba netten bakabilirsin chicco lite way
beşik içinde oda yapacaksan büyüyen beşik güzel bence resimdeki geçici bişey gibi sürekli kullanamaz
günaydınalr megim nasılsın ben artık çok takılamıyorum oğlum beni bir hayli üzüyo 3 haftadır emmek istmyo sadece uyku sırasında kafayı yiyicek gibiyim şimdide rahatsız ateşivar biraz üşüttümü yoksadişmi çıkarıyo biemiyorum ellerini yumruk yumruk yapıyo ağzınandan ayırmıyo süreli bol miktarda salya akıtıyo ve elii yakaldığı an ağzına götürüyo parmağımı verdim eskiden emmeye çalışırdı şimdi ısırıyo sıkııyo tüm gücüylee bileniniz varmı nedir diye diş çıarırmı erkenmidir belirtimidri kızlar yaaa:26::26:
Geçmiş olsun elifim..
Ben de griptim 1 haftadır,hala çok iyi değilim..
Senin oğlan diş çıkarma alametleri gösteriyor ama daha da erken değil mi gerçekten :26:
Gunaydinnn herkese mutlu bir hafta olsun insallah
Deryacim gecmos olsun dun bakamamistim
Beyazgulum gecmis olsun senin dis cikariyor bencede masallah
Megin hala mi gecmedi alerjide ustune geldi benim alerjim yok ben bile hapsirip duruyorum vallahi zor isin
Gebe listesinde ve dogum listesinde benimde adim var inanamiyorum Allahim sukurler olsun
Bebek arabalarinda ne kadar detay varmis agirlik kullanim oto koltugu simdiden telaslanmiyi hangisini alicam diye
Herkes aldiklarini neyden kac tanae alicagini yazsin bakalim tavuklu ya hilale ozime lazim sonrada bana
geçmiş olsun megim yaz günü gropde nasıl zor olur bunaltır canım yaa dikat et kendine havalar yii diy önemsemiyoruz ama yakalıyo illet işte vallaha megim bencee erken ama bilemiyorumki kesin dişmi diye:44:
günaydın perim sanki diş gibi ama emindededğilim damaklarıda sanki biraz kbarık gibi ama:26::26:sen nasılsın nasıl gidiyo hamileik taze gebem
günaydınalr megim nasılsın ben artık çok takılamıyorum oğlum beni bir hayli üzüyo 3 haftadır emmek istmyo sadece uyku sırasında kafayı yiyicek gibiyim şimdide rahatsız ateşivar biraz üşüttümü yoksadişmi çıkarıyo biemiyorum ellerini yumruk yumruk yapıyo ağzınandan ayırmıyo süreli bol miktarda salya akıtıyo ve elii yakaldığı an ağzına götürüyo parmağımı verdim eskiden emmeye çalışırdı şimdi ısırıyo sıkııyo tüm gücüylee bileniniz varmı nedir diye diş çıarırmı erkenmidir belirtimidri kızlar yaaa:26::26:
Evet taze gebeyimmama hemen bayat gebe olmaz istiyorum kizlar pesimden gelsinler
Cok sukur guzel gidiyor gogus hassasiyeti disinda hicbiseycik yok daha onumizdeki hafta sonuna dogru kontrolumuz var heycanla onu bekliyorum
Bu arada biz 10 hazirana Alanyaya tatil almistik dr. Gidebilirsiniz dedi ama herkes gitmeyin diyor siz ne dersiniz kizlar daha 8 9 haftalik oluyoruz 12 saat yol cok dimi
bence bişey olmaz ama içim rahat etmez diyosan gitme seneye bol bol tatil yaparsınız
mesela ben son aylar cok korkmaya başlamıştım hiç bi yere gitmek istemezdim bişey olacak diye haksız da değilmişim 3 hafta erken doğduve yol uzunmuş hakkaten :26:
hee anlaşıldı sen bile ble lades demişşin megim yapma sıcak dayanılmaz ama hastalık daha dayanılmaz bende pişiyorum ama ne cam ne baca açamıyorum oğluşdan doaşyo seninde astımın var bak çekmişşin o kadar daha dikkatli ol megim anlaştıkmıBenimki vantilatör üşütmesi.. Sabit yapıp bol bol karşısında durmuştum geçen hafta bir gün..
Sorma öksürmekten bir hal oldum..Dün bile berbattım.. İşte astım hastaları üst solunum yolu enfeksiyonlarını böyle zor atlatıyorlar maalesef..
inş perim inş rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın naisp etsin bir şekilde oluyo ama hayırlı zmaanda olsun bende çok yıpratmıştım kendimi bebek bebek diye 1.5 yl olmadı ama demeki hayırlısı bu zamanmış daha evliiliğiin ilk başlarında olsaymöış daha orlanırmışım en azından biraz hayatımı yaşmaışım şimdi annelik o kadar zorki her nefesin on ait her anı sorumluluk kendi hayatım diye birşey yok çokda zorlandım alıştım derken geçti 4 ay demek istediğim olna kadar toz pembe gleiyo sadece bebek sevmek oynamak gii ama olunca insan anlıyoki sorumluluk çoooooooooooooooooooooooook büyük çok hakkımızda hayırlısı olsun cümemizin canım bence 12 saat uzun bir yol ama yinede en iyi doktorun bilr perim birşey diyemeidmşimdi:26::26::26:Evet taze gebeyimmama hemen bayat gebe olmaz istiyorum kizlar pesimden gelsinler
Cok sukur guzel gidiyor gogus hassasiyeti disinda hicbiseycik yok daha onumizdeki hafta sonuna dogru kontrolumuz var heycanla onu bekliyorum
Bu arada biz 10 hazirana Alanyaya tatil almistik dr. Gidebilirsiniz dedi ama herkes gitmeyin diyor siz ne dersiniz kizlar daha 8 9 haftalik oluyoruz 12 saat yol cok dimi
cnm benim oğlumda salyalara cok erken başaldı ama diş hala yok endişe etme
bide emmeyi reddetme her bebekte oluyor sakın vazgecme almassada sağ ki azalmasın sütün
illaki alacak bi 10 gün falan sürebilir ama her bebekte olduğu bil vazgecme mamaya falan basvurma alışırsa hiç emmez
gecmis olsun megcim acil sifalarBenimki vantilatör üşütmesi.. Sabit yapıp bol bol karşısında durmuştum geçen hafta bir gün..
Sorma öksürmekten bir hal oldum..Dün bile berbattım.. İşte astım hastaları üst solunum yolu enfeksiyonlarını böyle zor atlatıyorlar maalesef..
Evet taze gebeyimmama hemen bayat gebe olmaz istiyorum kizlar pesimden gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?