Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ay şimdi üreme sağlığından aradılar dondurulmuş embriyoların saklanmaya devamı için dilekçe vermem gerekiyormuş, zamanı gelmiş. kızlar 4 aylık bebeğim 1- 1.5 yaşına girdikten sonra koydurayım diyorum sizce nasıl????

o kadar sürerse yandık desene canım peki seninki emmeme gibi birşey olmuşmuydu ememsinin sebebi bu olablirmi dersin yoksa geçici dönem modundamıyız :26::26:

ben de aynen katiliyorum mastera
bana cok baski yaptilar mama ver mama ver diye vermeidm inat ettim
ilk gun emmedi oglum ugrastim sabahlara kadar ugrastim ama pes etmedim, ve ertesi gun baslaid cok sukur
simdi memeden ayrilmayan bir oglum var
emek istiyor ama sonunda ogreniyor yavrucaklar bence

en iyi sen bilirsin canim
kendini ikinci gebelige ikinci cocuga o donemde hazir hissedeceksen nedne olmasin
boyle arka arkaya dogurup arkadas gibi buyutenler var tabi zorluklari da coktur ama ikisi bir arada buyur derler ya

mrb arkadaşlar yardımcı olurmusunuz bana ayın 17 si adet günümdü ilaçla hasta oluyorum pcoluyum 6 tane fostimon kullandım yumurta geliştirme iğnesi 150 mg ama 1 tek yumurtam olmuş 20mm diğerleri küçükmüş cumartesi çatlayma iğnesi vuruldım ovitrelle 2 gün ilişki oldu doktor tek yumurta şansın yuzde 20 dedi acaba şansım var tek yumurtayla hamile kalan varmı ((

anlatsam sankii kalıpta dinlicenn

oturduk yerden canım hamuruişi istedi. ben de annemin yardımıyla azar azar fırını yakmışken muhallebili kurabiye ve mayalı poğaça yaptım. bu tarifi yeni bulmuştum. harika oldu. genelde çok iyi olmuyordu poğaçalarım. beceriksizimdir de biraz :) muhallebili kurabiye de çok güzel oldu. azar azar yaptım yarı malzemeyle... ohh misss...keşke yanına biraz da limonlu kek sııştıraydım. neredeyse bitti :) eşime de kalaydı iyiydi :)

Ben hem tarif isterim,hem de foto isterim
Ellere sağlık

kızlar slm
çoookk uzun zaman oldu buralara gelmeyeli
hamilelik doğum bebek büyütme derken az önce aklıma geldi
kızımla sizi tanıştırmak istedim çünki burda ona sahip olabilmek için az sohbetlerimiz olmadı
kızım Elvin şuan 7 ay 17 günlük yani 7,5 aylık

Ben hem tarif isterim,hem de foto isterim
Ellere sağlık
temam canım birazdan yüklerim :) şu bim deki cuma kampanyalarından yeni haberdar olan bihaber vatandaş olarak soruyorum :) gören inceleyen var mı? bir masa var mavi 4 kişilik açılıp kapanabilen ... dur resim koayyaım :9 nasıl iyi mi ben inceleyemedim malum sakatım

Sivatann allah bagislasinn
O gozler ne oyle masallahhh cok guzeller
Yapma bebek gibi bu kizçe
Nazarlardan korusun rabbimmm

oşşş maviş gözlü.... maşallah... benim de eşimin gözleri yeşil şimdiye kadar yeşildi oğlumun sanki koyulaşıyor artık van kedisi gibi oldu sanırım kahve olcak benim gibi.. herkes yok yeşil olur diyor ama anlamadım gitti ne zaman oturacaksa bu çocuğun gözleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…