4 aydan ıtıbaren diş sıkıntısı baslar canım doktor sölemıstı benım oglumdada o zamanlar başladı
ama 9 aylık olunca cıktı
5 ay heryerı ısırmaya calıstı
sanırım senınkıde diş
canım ben senın yerınde olsam gıtmem
yanı tabıkı hıcccccc bırsey olmaz doktorda öle demıs
ben 9 ay il dışına çıkmamıştım sadece 7 haftalıkken mecburiyetten 2 buçuk saatlık yola gıtmıstım
bırsey olmaz ama olursada Allahtan gelırse kafayı yersın dımı
keşke gıtmeselere baslarsın
3 ay bıtene kadar okadar uzun yola ben olsam gıtmezdım tabı senın tercıhın
ben fıkrımı söylüyorum canım
seneye bebegınle gıdersınız
cnm benim oğlumda salyalara cok erken başaldı ama diş hala yok endişe etme
bide emmeyi reddetme her bebekte oluyor sakın vazgecme almassada sağ ki azalmasın sütün
illaki alacak bi 10 gün falan sürebilir ama her bebekte olduğu bil vazgecme mamaya falan basvurma alışırsa hiç emmez
ay şimdi üreme sağlığından aradılar dondurulmuş embriyoların saklanmaya devamı için dilekçe vermem gerekiyormuş, zamanı gelmiş. kızlar 4 aylık bebeğim 1- 1.5 yaşına girdikten sonra koydurayım diyorum sizce nasıl????
mrb arkadaşlar yardımcı olurmusunuz bana ayın 17 si adet günümdü ilaçla hasta oluyorum pcoluyum 6 tane fostimon kullandım yumurta geliştirme iğnesi 150 mg ama 1 tek yumurtam olmuş 20mm diğerleri küçükmüş cumartesi çatlayma iğnesi vuruldım ovitrelle 2 gün ilişki oldu doktor tek yumurta şansın yuzde 20 dedi acaba şansım var tek yumurtayla hamile kalan varmı((
oturduk yerden canım hamuruişi istedi. ben de annemin yardımıyla azar azar fırını yakmışken muhallebili kurabiye ve mayalı poğaça yaptım. bu tarifi yeni bulmuştum. harika oldu. genelde çok iyi olmuyordu poğaçalarım. beceriksizimdir de biraz :) muhallebili kurabiye de çok güzel oldu. azar azar yaptım yarı malzemeyle... ohh misss...keşke yanına biraz da limonlu kek sııştıraydım. neredeyse bitti :) eşime de kalaydı iyiydi :)
Kizlar tek disli canavar oldu benim kizim
Yuppiii hehe
temam canım birazdan yüklerim :) şu bim deki cuma kampanyalarından yeni haberdar olan bihaber vatandaş olarak soruyorum :) gören inceleyen var mı? bir masa var mavi 4 kişilik açılıp kapanabilen ... dur resim koayyaım :9 nasıl iyi mi ben inceleyemedim malum sakatımBen hem tarif isterim,hem de foto isterim
Ellere sağlık
Eki Görüntüle 721832
kızlar slm
çoookk uzun zaman oldu buralara gelmeyeli
hamilelik doğum bebek büyütme derken az önce aklıma geldi
kızımla sizi tanıştırmak istedim çünki burda ona sahip olabilmek için az sohbetlerimiz olmadı
kızım Elvin şuan 7 ay 17 günlük yani 7,5 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?