Sivatann allah bagislasinn
O gozler ne oyle masallahhh cok guzeller
Yapma bebek gibi bu kizçe
Nazarlardan korusun rabbimmm
oşşş maviş gözlü.... maşallah... benim de eşimin gözleri yeşil şimdiye kadar yeşildi oğlumun sanki koyulaşıyor artık van kedisi gibi oldu sanırım kahve olcak benim gibi.. herkes yok yeşil olur diyor ama anlamadım gitti ne zaman oturacaksa bu çocuğun gözleri...
Kuzi afiyet olsunnn tam ben diyetteyken yapilir mu simdi bana
oşşş maviş gözlü.... maşallah... benim de eşimin gözleri yeşil şimdiye kadar yeşildi oğlumun sanki koyulaşıyor artık van kedisi gibi oldu sanırım kahve olcak benim gibi.. herkes yok yeşil olur diyor ama anlamadım gitti ne zaman oturacaksa bu çocuğun gözleri...
sağol canım... aslında benim de biran önce diyete girmem lazım ama bakalım... ay yok süt olsun diye yemelerdeyim diyetlerde değil.. hele emzirmeden keseyim sonra diyet... göbek aldı başını gidiyor... sezeryandan sonra kalırmış zaten...
Amin canim insallah herkese nasib etsin Rabbim bende 1, 5 yil bekledim Allahim bagislasin simdi cok mutluyum ve sanki banada dogru zamanmis gibi geliyor cunki sabretmeyi ogrendi annelikte sabir istiyor iste bana simdi oynamak sevmek gibi geliyor zaman gecsin dogsun diyorum ama cook haklisiniz bencede zor ama onlar icin deger Rabbim uzun omurler versin tatili iptal ediyoruz insallah seneye bebegim kucagimda giderimhee anlaşıldı sen bile ble lades demişşin megim yapma sıcak dayanılmaz ama hastalık daha dayanılmaz bende pişiyorum ama ne cam ne baca açamıyorum oğluşdan doaşyo seninde astımın var bak çekmişşin o kadar daha dikkatli ol megim anlaştıkmı
inş perim inş rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın naisp etsin bir şekilde oluyo ama hayırlı zmaanda olsun bende çok yıpratmıştım kendimi bebek bebek diye 1.5 yl olmadı ama demeki hayırlısı bu zamanmış daha evliiliğiin ilk başlarında olsaymöış daha orlanırmışım en azından biraz hayatımı yaşmaışım şimdi annelik o kadar zorki her nefesin on ait her anı sorumluluk kendi hayatım diye birşey yok çokda zorlandım alıştım derken geçti 4 ay demek istediğim olna kadar toz pembe gleiyo sadece bebek sevmek oynamak gii ama olunca insan anlıyoki sorumluluk çoooooooooooooooooooooooook büyük çok hakkımızda hayırlısı olsun cümemizin canım bence 12 saat uzun bir yol ama yinede en iyi doktorun bilr perim birşey diyemeidmşimdi:26::26::26:
canım okuyorumda böyle olup aylar sonrası çıkanda varmış 1 ay sonrasıda ama hangididir zaman göstericek sanırım emmesinide pes etmiyorum her fırsatta veiyorum ama almıyo kendi istemdiği sürece sadece uykuda emiyo o yüzden 3 haftadır hiç birşey yapmadan başında bekliyorum gündüz uykusu yarım saat oludğundan hemen uyanıyo uyanmadan emzirmek için bekliyorum sağıyorum zaten ama biberonda almıyo 4 çeşit biberon aldım yok emmiyo kşıkla veriyorum ama bu seferde emmesi kadar doyurmuyo bazende sütüm sters yaptığımdan azalıyo işte o zaman günlük 1yada 2 defa mecburen mama veriyorumyetiyosa vermiyorum bu ay kilo almadı hatta zayıfladı gibi geliyo bilemiyorum ne zaman geçer ama inş geçer
Ona bisey olursa kendimi affedemem iptal ediyorum gitmicem canim dr. Sakinca gormedi ama sonucta bugune kasar cektigim hasreti ben bilirim kucucukte olsa risk istememgecmis olsun megcim acil sifalarsoyle guneste otursan icin acilir daha kolay iyilesirsin aslinda yazin zor tabi grip ama cabuk iyilesirsin bence
ben olsam gitmezdim canim ben ilk hamileligimde onemsememistim ama oglumda ilk 3 ay baya temkinliydim. 3 ay btiince de kendimi sokaga attim her gun gezdim dolastim konsere eglenceye ama ilk zamanlarimda bol bol dinlenmistim. tabi en iyisini doktorun bilir sen de kendin nasil hissediyorsan oyle yap canim
Oyle yapicam Deryacim simdiden pipirik bi anneyim ben korkuyorum ona bisey olur diye gitmicem valla seneye onunla gideriz insallah4 aydan ıtıbaren diş sıkıntısı baslar canım doktor sölemıstı benım oglumdada o zamanlar başladı
ama 9 aylık olunca cıktı
5 ay heryerı ısırmaya calıstı
sanırım senınkıde diş
canım ben senın yerınde olsam gıtmem
yanı tabıkı hıcccccc bırsey olmaz doktorda öle demıs
ben 9 ay il dışına çıkmamıştım sadece 7 haftalıkken mecburiyetten 2 buçuk saatlık yola gıtmıstım
bırsey olmaz ama olursada Allahtan gelırse kafayı yersın dımı
keşke gıtmeselere baslarsın
3 ay bıtene kadar okadar uzun yola ben olsam gıtmezdım tabı senın tercıhın
ben fıkrımı söylüyorum canım
seneye bebegınle gıdersınız
Ona masallah diyorum fistigimizKizlar tek disli canavar oldu benim kizim
Yuppiii hehe
hilal,m bebekten bebege degşıo ece mesela gazlı oldgu için sallanmadan asla uyumuo benm iki beşk var biri yatak odamzda ikisi de sallanıo zaten aglama kriznde hemen küçük beşge yatrp sallıorm cabuk sakinleşıo boylelikle ...Slm kızlar
mervecim olduda bitti masallah :)
cok şükür atlattınız darısı diger erkek bebelerin başına
ozim bende mustelanın nemlendiricisi ve çatlak kremini kullanıyorum digerlerinde paraben var bnm meslek icabı biraz pimpirikliyimde,acaba ben ne zmn hissetcem pıt pıt hareketleri sabırsızlanıyorum cooook
ferdam okurken dikkatimi çekti sormak istedim yatagın sallanır olması şart mı,bnm abimlerin ,görümcemin bebegi sallama fln hiç aramadılar,hatta 6 ayda odasına koydular mışıl mışıl uyuyor orda,görümcemin 6 aylık o daha ayırmıycam dio ama onunda kocası yok evde ondan heralde
bende odaya beşik tarzı,eger şartlar uygun olursa bide oda yapmak istiyorum,peki beşiktemi sallanan olmalı?yoksa sadece odasındaki yatagımı
bide eger sallamazsak alışmaz degilmi yoksa içgüdüsel olarakmı istiyorlar
bide 6 ayda odasına geçirmek için normal mi?
duygum çok sagol geçmişteki tavsiyelerinide okudum çok şahane
bende yatak veya beşikten birini mutlaka sallanır alcam
bide araba nette chicco i move u çok beyendim ona yakından bakmak
istiyorum ama daha cinsiyeti bilmediğimiz için hiçbişey alamıyoruz
dün annenin günlüğü programında uyku koçu vardı baya bişey dinledim
öğrendim ama uygulamada ne yapcaz bakalım
günaydınlarrrrr... yuppiii eşim işe girdi bugün mutluyum. gerçi ne anladıysam bu işten yola gidiyor 150 tl aldığı 750 tl... :) neyse buna da şükür.... yeter bize...
herkese günadınnn
canım evet buna da şükür....dün o da yoktu dimigözünüz aydın...belki de bu bi başlangıç daha iyi bi yere girer daha sonra ya da maaşı artar inşş
çok saol canım benim... ben öğretmenim zaten hamdolsun iyi alıyorum başımıza çok kötü işler geldi 10 sene önceki saçma sapan bir şeyden eşim cezaevinde yattı. kamu davasından... hem de ben hamileyken... neyse zor günler geçirdim yani.. şimdi sabıkası var diye giremiyordu bakalım yeni girdi. ev kredimiz var. o olmasa yetiyor hamdolsun. ama böyle de yeter bize... binlerce kez şükür bizim durumumuz ne ki, nice daha zor durumda olanlar var, allah benden alsın onlara versin, bana yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?