Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sivatann allah bagislasinn
O gozler ne oyle masallahhh cok guzeller
Yapma bebek gibi bu kizçe
Nazarlardan korusun rabbimmm

amin canım hepimizinkini korusun Rabbim

benimde eşimin yeşil ama kızımın gözleri yeğenlerime çekmiş bizde bu renk göz çok
kızımın birtek saç rengi bana benziyor gerisi tamamen babası

Son düzenleme:
Kuzi afiyet olsunnn tam ben diyetteyken yapilir mu simdi bana

sağol canım... aslında benim de biran önce diyete girmem lazım ama bakalım... ay yok süt olsun diye yemelerdeyim diyetlerde değil.. hele emzirmeden keseyim sonra diyet... göbek aldı başını gidiyor... sezeryandan sonra kalırmış zaten...

Ilk dogdugunda simsiyahdi rumeysanin sonra mavi oldu simdide yesil mavi gri mavi gibi surekli degisiyorlar kuzi renkleri 6 aydan sonra tam oturur

Amin sivatanimmm..
Ben dogumdan sonra kendiliginden gondermistim kilocuklari sonra habire tikindim geri aldim kendim ettim kendim buldum diyorlar buna

fıstık rumeysanın dişi cıkmısss
yakında ikincide çıkar
ben bunu acınca benım oğluma bıseyler oluyor cat dıye çatlıyor valla

Amin canim insallah herkese nasib etsin Rabbim bende 1, 5 yil bekledim Allahim bagislasin simdi cok mutluyum ve sanki banada dogru zamanmis gibi geliyor cunki sabretmeyi ogrendi annelikte sabir istiyor iste bana simdi oynamak sevmek gibi geliyor zaman gecsin dogsun diyorum ama cook haklisiniz bencede zor ama onlar icin deger Rabbim uzun omurler versin tatili iptal ediyoruz insallah seneye bebegim kucagimda giderim
Ona bisey olursa kendimi affedemem iptal ediyorum gitmicem canim dr. Sakinca gormedi ama sonucta bugune kasar cektigim hasreti ben bilirim kucucukte olsa risk istemem
Oyle yapicam Deryacim simdiden pipirik bi anneyim ben korkuyorum ona bisey olur diye gitmicem valla seneye onunla gideriz insallah
Fikrini soyle tabi topik teyzesi
Kizlar tek disli canavar oldu benim kizim
Yuppiii hehe
Ona masallah diyorum fistigimiz

kızlar yardım edin günüm iki gün geçti adet sancım var sanki oldum olucam gibi ama hala bişey yok bi belirtimde yok sadece bir haftadır karnımda kasılma ve batar oluyo ara ara anlamadım ne yapıcam şimdi benim kızım daha 15 aylık eşim korunmadı bilerek bu ay istedigi için bende olmaz diye düşündüm ama çaresizim yardım edin

selam dicem ama yine sona yetiştim kimse yok
bebek mevlüdündeydim bugün
büyümüş ya kuzey yaşına girecek
doğumgünü hazırlıkları düşünüyorum ve onları araştırıyorum

biz geldikkkkk ama gene cinsiyet öğrenemedik sırtını dönüyo bize sıpa işte
neyse herşey yolundaymış kanama alanı tamamen geçmiş ama hala ev hapsine devam
ne yürüyüş ne başka bişey herşey hala yasak
rutin kan tahlili istedi bide 2 hafta sonra fuat beye gönderdi ayrıntılı için
duygu sen diyodun ya ztn bizim doktorda ona gönderiyormuş fuat akercana
randevuyu aldık artık o zaman öğreniriz cinsiyeti heralde
bide bnm bu kilo alamaa durumum ne olcak diyorum bişey demiyo
bu hafta bide genetik doktoruna gitcez sonuçları yorumlıycakmış sanki gayet net değilmiş gibi

hilal,m bebekten bebege degşıo ece mesela gazlı oldgu için sallanmadan asla uyumuo benm iki beşk var biri yatak odamzda ikisi de sallanıo zaten aglama kriznde hemen küçük beşge yatrp sallıorm cabuk sakinleşıo boylelikle ...

duygum çok sagol geçmişteki tavsiyelerinide okudum çok şahane
bende yatak veya beşikten birini mutlaka sallanır alcam
bide araba nette chicco i move u çok beyendim ona yakından bakmak
istiyorum ama daha cinsiyeti bilmediğimiz için hiçbişey alamıyoruz

dün annenin günlüğü programında uyku koçu vardı baya bişey dinledim
öğrendim ama uygulamada ne yapcaz bakalım

cnm uygulamada geleneksel taklıorm ben en çok onlar işe yaradı valla
chicco iidr cnm bak bakalm
rus takvimi tuttu bnm bak bakalm o ne dıo ...

Hilal gostermedi mi senin ki nedense icime kiz dogdu en basindan beri aslinda saglikli olsunlar yeter ama insan merak ediyor
Kanamanin gecmezine cok sevindim bundan sonrasi kolaylikla gecsin insallah

Ferda dogum yapicagin gunu hatirliyorum zaman bu kadar cabuk mu geciyor ya masallah ogluna

Duygucum o Rus takvimide neymis banada cin takvimine bak dediler ama hic inandirici gelmiyor ahh bi o kadar buyusek insallah dr umuz soyle

günaydınlarrrrr... yuppiii eşim işe girdi bugün mutluyum. gerçi ne anladıysam bu işten yola gidiyor 150 tl aldığı 750 tl... :) neyse buna da şükür.... yeter bize...

herkese günadınnn

günaydınlarrrrr... yuppiii eşim işe girdi bugün mutluyum. gerçi ne anladıysam bu işten yola gidiyor 150 tl aldığı 750 tl... :) neyse buna da şükür.... yeter bize...

canım evet buna da şükür....dün o da yoktu dimigözünüz aydın...belki de bu bi başlangıç daha iyi bi yere girer daha sonra ya da maaşı artar inşş

herkese günadınnn

canım evet buna da şükür....dün o da yoktu dimigözünüz aydın...belki de bu bi başlangıç daha iyi bi yere girer daha sonra ya da maaşı artar inşş

çok saol canım benim... ben öğretmenim zaten hamdolsun iyi alıyorum başımıza çok kötü işler geldi 10 sene önceki saçma sapan bir şeyden eşim cezaevinde yattı. kamu davasından... hem de ben hamileyken... neyse zor günler geçirdim yani.. şimdi sabıkası var diye giremiyordu bakalım yeni girdi. ev kredimiz var. o olmasa yetiyor hamdolsun. ama böyle de yeter bize... binlerce kez şükür bizim durumumuz ne ki, nice daha zor durumda olanlar var, allah benden alsın onlara versin, bana yeter...

çok çok geçmiş olsun cok üzüldüm

hayırlısı herşeyin..inş bundan sonra güzel günler bekler sizi...Allah zor durumda olanların yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…