saol canım inşallah hayırlı olur bakalım... bana destek az birşey getirsin yeter. zaten aramızda sen çok aldın ben çok aldım ezikliği yok allaha şükür..Kuzim hayirli olsun yeni isi esinin
gunaydınnn
dişimin yeri hala agrıyor
oğlum uyudu günaydın dıyıp yemek yapayım dedım bende
:) işte benim sevincim bu kadar...eşim aradı sabıkadan dolayı almamışlar işe...lanet olsun böyle sisteme.. hem kamu davası diye saçma sapan birşeyden adama sabıka verirsiniz işinden edersiniz... ortada şikayetçi bile yokken... sonra geçinemiyor bu insanlar dersiniz... iş var çalışmıyorlar dersiniz... sabıkalıya iş vermezsiniz... off offf... yok arkadaş... sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
anlatsam sankii kalıpta dinlicenn
Slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz cok şükür minnoşumun hareket etmesı cok guzel ama bı okadar endişeli hissedemeyınce panık oluyorum napıcam ben bole sabah uyandım 2 saat kıpırdamadı hiç oldum meraktan şimdi kıpır kıpır cok şükür bide kızlar arada hafıf kasık agrım oluyo ayakta kalıncada belim agrıyo normaldir dimihilalcim kıyamam ya cok iyi anlıyorum senı benım kusmalarım 18 . Haftada kesildi 15 te yavaslamıştı ama hala yemeği fazla kacırırsam hazmedeniyorum kusuyorum şimdi midem bulanmıyo ama yanmalar basladı hala yemek yapasım gelmıyo hemen yoruluyorum ama bundan sonra daha rahat gecicek inş bak gör kuzi canım uzuldum ne dıyım Allah yardımcınız olsun inş bian önce gönlünüze göre bi iş bulursunuz duygucum canım cok sağol verdıgın bilgiler için inş hepsini bı kenera not alıyorum bikac parca kıyafet harıcı henuz bişi almadık alıcaz inş bana kalsa ben hergördüğümü alasım var Allahım ıyı gunlerde kullanmayı nadip etsin inş baska bişi kalmamış aklımdaaa :18:
herkese selamlar canllar
azracım dişiniz hayırlı olsun diğerleride sıkıntısız çıksın inşallah .
kuzicim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda eşinde güzel bir iş bulur allahın izniyle
ha bu arada azranın dişi de hayırlı olsun ... pardon bebeğinin dişi :))))
off yaaa o değil de kara kara düşünüyrm ayağımın üstüne hala basamıyorum. 6 gün sonra okula gidicem pazartesi o zamana düzelirse iyi. ayakkabı da giyemem parmak arası giycem valla gizli gizli, müdüre görünmeden.. ama o da kurtarır mı bilmiyorum bu sargıyla o aradan geçmezse bir de... offf... kara bahtım kör talihim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?