Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hem nıye gızlı gızlı mudure görünmeden gıyıyorsunkı söylersın canım o halde gıdıyorsunda daha ne ıstıyor

albüm yapayım dedım
resımler buyuk dıye ekleyemiyorum
son halını görün ıstedım oğlumun
nasıl yapcak kucultcem bılen varmıııı

Sağol canım işte bende senkn gıbı zor bulsnlardanım tüp bebişbenim minnoşumda saglıkla vaktınde saatınde doğsun inş ilk dört ay benimde midem fenaydı uff hatırlamak istemiyorum bu arasıra olanlar dört aydan sonrakıler

albüm yapayım dedım
resımler buyuk dıye ekleyemiyorum
son halını görün ıstedım oğlumun
nasıl yapcak kucultcem bılen varmıııı

Deryacım

Tüm programlardan,donatılara gel,painti seç ve araç çubuklarında resim,yeniden boyutlandırı seç
%50 yazarsan yarı yarıya küçültür..

Hadi bekliyorum fotolarıııı :98:

Deryacım

Tüm programlardan,donatılara gel,painti seç ve araç çubuklarında resim,yeniden boyutlandırı seç
%50 yazarsan yarı yarıya küçültür..

Hadi bekliyorum fotolarıııı :98:

meg dedıgın gıbı yaptım
fotoyu donatılara ekledim
50 yapıp küçülttüm
ama ordan masaüstüne kaydedemıyorum
onuda anlatsana
Furkan uyandı bakıyım sonra gelıp yaparım
öptumm

kıııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzz........... 1 aydan mı geçiyor buuuuuuuuuuuu???????? (((( ay dur sana ne sorcaktım madem sen de oldun. ben 4 gün oldu hala azıcık ayağa kalkayım ağrıyor hemen geri oturup kaldırıyorum havaya ayağı,... 6 güne geçer mi bu durum... ne zaman basarım üzerine... bir de yapışıyor krem sürüylar yarın kendim yapıcam evde bepanthene krem var o olur mu... batikonla onu yapcam ... dr krem yazmamıştı ama kremlemezsen yapışıyr sen nasıl pansuman yaptırıydn.. sargıyı ne zaman açtın.... babam açarsan açık yara daha çabuk geçer dedi ne zaman açılır bu sargı dr. um bursada ben gemlikteyim o açıdan zırt pırt gidemyorum hadi bir el atıver nolur?? :)

ay yerim ben o minnağı... tüp bebek o da haaa.. ben hala kuzi yi tüpüm benim diye seviyorum :) allahım sağlıkla doğur inşallah hiçbir sorun çıkmaz...

Son düzenleme:
meg dedıgın gıbı yaptım
fotoyu donatılara ekledim
50 yapıp küçülttüm
ama ordan masaüstüne kaydedemıyorum
onuda anlatsana
Furkan uyandı bakıyım sonra gelıp yaparım
öptumm

O paint sayfasının sol üst tarafında 'dosya' seçeneği var,ona tıkla ve farklı kaydet de bebek

Bunalımın eşigindeyim fenalardayım,kv.deydik ya eve döndük mutfagı kücük sinekler basmış sabahtan beri kokusuz ilaç sıkıyorum gene cıkıyorlar eşimde 2 saat arıyor nerden cıktılarınıda bulamıyoz ztn migdem bulanıyordu bunları görünce iyice tiksindim,annemi arıyorum migdem fena fln die bana diyoki bebek beslenemiyor ya bu halde insana dencek lafmı ztn bende uyuz oluyorum kilo alamıyorum diye bide hmn kötüye baglıyor yok hastaneye yatman lzm fln
kimse beni anlamıyorrrrrr

bebegimle birlikte kaçcam buralardan

iyi akşamlarrr ben çok özlemkk sizlerii

megimmm balımm kaymakımm kısırımm çok özledim senide bee kudurmaşarımızı özledim
hunilerimizi özledimm yanii kısacasıı özledimm herşeyi

hihilalimm canımm sen ne bakıyısun sağın solun dediğine kilona çokta takılma bak bizim gelinimizde çok kilo almaz son aylarda azıcık karnı çıkar sadece çokta kafaya takıyosan doktorunla görüş ama unutma bu zayıf hallerini mumla arıcaksın

Konustum eminem her seferinde hemde eeee diyo bebek büyüyor sorun yok diyoda işte mahalle baskısı yokmu
yrn rutin kanlara bakcak bnm ısrarımla bakıcak vit.fln eksikmi die ama daha hastane kalırken bakılkdı herşey cok sükür hersey yolundaydı
ne bilim yalnız olunca daha mı az yiyorum yemekte yapamıyorum
herkes aaaaa kilo almadınn mı diyo
parcalayasım geliyo bunu diyenleri

Canım ilk zamanlar zaten kilo alınmıyo daha cok veriliyo:) onlar unutmuş heraldeeee
bende öyleydim kendi yaptıgım yemekleri yiyemedim sürekli corbayla beslendim eşim kızıyodu büyümücek bu cocuk yemiyosun diyodu hatta bana bilerek yemiyosun istemiyosun sen diyodu manyak mıdır nedir:))) sonra bi açıldı benim iştah şimdi engel olamıyorum kendime
kimseyi dinleme sen boşver
ne yiyebiliyosan ondan ye kendini zorlama cünkü eminim yiyemezsin

ayy aynı şeylerrr yolda bile bakiiim göbeğine diyolardı aaa hiç cıkmamış filan sanki pırt diye cıkıcak hıh

iyi ki de cıkmamış ilk zamanlar baya zor oluyo göbekli yaşamak hiç alışık değilim göbeğe:))

Sorma cnm ya banada aynı seyleri diyorlar hemde ne kadar almak istedigimi bilenler deyince bozuluyorum gecen kv de de dedi bunların hepsini yemezsen bebek büyümez
hay allahım yarabbim zorlarsam kusuyorum böyle daha mı iyi
hamile kadına böyle konusulmaz ama eşime dedim cok bunaldım, kimseyi istemiyorum o da aklım sende kalıyor diyo

meg canım ekledim ama bıtanecık sımdılık
acele yaptım 1 tane yapabıldım yarın ınsallah cogalacak

kızlar bakın albüme oğlum buyumusmu

kuziii sana upuzun yazdım ama bağlantı gıttı gönderemedim mesajı
sımdıde vaktım yok umarım sorularına cvp verebılırım
15.gun dıkısı alındı acımadı
2 günde 1 pansumana gıttım hıc kendım yapmadım
ılk 2 pansumanda yapısmısdı
açma sakın banada ac cabuk ıyılesır demıslerdı ama ozamanda yatağa değer hayatta uyuyamazsın
cok sakınarak yatıyordum ben
15 gun sonundada ayakkabı gıyınemedım
toplam 25 gun surdu ayakkabı gıyınmem galıba
acısıda suruyor canım ya ama 2-3 gun sonra okadar acımıcak
hatta uyuşukluğu yenı yenı gecıyor cok ılgınccc
sanada acıl sıfalar yasamayan bılemez valla

Herkese merhaba kızlar.. Ben geldim.. Coook uzun zaman oldu bu topic e ugramyali, neti kapattirdik cepten girmeye calisiyorum ama oda zor oluyor topicleri falan bulamiyorum :-( neyseki buldum.. Buarada artik bende hamisim kizlar, uzuunn ugraslardan sonra.. Suan 13. Haftami doldurmus bulunmaktayim, onceki bebegimi erken dogumda kaybetmistim 3gun gorebilmistim melegimi oda kuvezde :-( ne olur dua edin kizlar, bebegimi saglikli sihhatli vaktinde kucagima alabileyim.. Neyse topic i buldum ya artik girerim insALLAH.. Gorusuruz kizlaar.. Aeo.

demek anne kayınvalide yakın olunca böle oluyomillet sorar bebek yok mu der olunca aa neden kilo alamadın bebek zayıf kalcak der alınca aa ne çok almışsın dikkat et benim akraba 30 kilo aldı da şöle böle şişman kaldı der bebek doğar doymuyo mu der sütün yetmiyo mu der aa yazık mamaya mı başladınız der (sanki onun sütü yarıycak benm yavruma) aa dişi daha çıkmadı mı aa daha konuşmadı mı aa daha yürümedi mi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao yüzden sen bebişine odaklan yavrusuhele bi hareketlerini hisset..ben şimdi havada gibiyim..birileri konuşuyo stres oluşturuyo ben hep bebişimi dinliyorum, onu hayal ediyorum

günaydın benim canım topikim
bu ara migren krizlerinderindeyim. cumartesinden beri her gün hastaneye gidiyorum iğne serum iğne serum. artık beynim uyuştu sanırım. ayın 4ünde noroloji randevum var o güne kadar tekrar bir migren atağı yaşamam inşallah. O yüzden gelemiyrum kaç gündür.

hilal sen kimsenin dediğine takılma, bende et süt peynir tavuk yoğurt vs tüketmiyorum diye ay o çocuk beslenemiyor bilmemne dediler. Çocuk içerde karnıma vurduğunda nefesim kesiliyodu, hala aynı eline bi aldımmı kurtaramıyosun hiç bişeyi. onlar gayet güzel besleniyor sen kendinide bebişinide üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…