ha bu arada azranın dişi de hayırlı olsun ... pardon bebeğinin dişi :))))
off yaaa o değil de kara kara düşünüyrm ayağımın üstüne hala basamıyorum. 6 gün sonra okula gidicem pazartesi o zamana düzelirse iyi. ayakkabı da giyemem parmak arası giycem valla gizli gizli, müdüre görünmeden.. ama o da kurtarır mı bilmiyorum bu sargıyla o aradan geçmezse bir de... offf... kara bahtım kör talihim...
kasık ağrısı ve ayakta kalınca ağrı normal canım :) ben 4 ay bulantı çektim ama öyle böyle değil. tuvaletin kapısında sabahlıyordum. aman seninki o kadar değilmiş, iyi...inşallah bir nefeste kurtulursun... gerçi bu lafı da sevmiyorum ya dur değiştireyim. ne o öyle kurtulmak falan.. :) dünyanın en güzel şeyine kavuşuyoruz sonuçta, allahım biran önce kavuştursun sorunsuzca... hah bu oldu :) bu arada iyi dileklerin için sağol...
çok sağol canım inşallah amin...
albüm yapayım dedım
resımler buyuk dıye ekleyemiyorum
son halını görün ıstedım oğlumun
nasıl yapcak kucultcem bılen varmıııı
Deryacım
Tüm programlardan,donatılara gel,painti seç ve araç çubuklarında resim,yeniden boyutlandırı seç
%50 yazarsan yarı yarıya küçültür..
Hadi bekliyorum fotolarıııı :98:
kıııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzz........... 1 aydan mı geçiyor buuuuuuuuuuuu????????sen böyle anlattıkça benım parmağım geliyor aklıma
kısdı bırde benımkınde
tek ayağımda cızme dıgerınde balkon terlıgı vardı (ancak o sığıyordu esımın terlıgı)
ama dayanamıyorduk cıkıyordumda dışarıya o halde
napıyım 1 ay evdemı durayım dımıı
ay yerim ben o minnağı... tüp bebek o da haaa.. ben hala kuzi yi tüpüm benim diye seviyorum :) allahım sağlıkla doğur inşallah hiçbir sorun çıkmaz...Sağol canım işte bende senkn gıbı zor bulsnlardanım tüp bebişbenim minnoşumda saglıkla vaktınde saatınde doğsun inş ilk dört ay benimde midem fenaydı uff hatırlamak istemiyorum bu arasıra olanlar dört aydan sonrakıler
meg dedıgın gıbı yaptım
fotoyu donatılara ekledim
50 yapıp küçülttüm
ama ordan masaüstüne kaydedemıyorum
onuda anlatsana
Furkan uyandı bakıyım sonra gelıp yaparım
öptumm
Bunalımın eşigindeyim fenalardayım,kv.deydik ya eve döndük mutfagı kücük sinekler basmış sabahtan beri kokusuz ilaç sıkıyorum gene cıkıyorlar eşimde 2 saat arıyor nerden cıktılarınıda bulamıyoz ztn migdem bulanıyordu bunları görünce iyice tiksindim,annemi arıyorum migdem fena fln die bana diyoki bebek beslenemiyor ya bu halde insana dencek lafmı ztn bende uyuz oluyorum kilo alamıyorum diye bide hmn kötüye baglıyor yok hastaneye yatman lzm fln
kimse beni anlamıyorrrrrr
bebegimle birlikte kaçcam buralardan
Konustum eminem her seferinde hemde eeee diyo bebek büyüyor sorun yok diyoda işte mahalle baskısı yokmu
yrn rutin kanlara bakcak bnm ısrarımla bakıcak vit.fln eksikmi die ama daha hastane kalırken bakılkdı herşey cok sükür hersey yolundaydı
ne bilim yalnız olunca daha mı az yiyorum yemekte yapamıyorum
herkes aaaaa kilo almadınn mı diyo
parcalayasım geliyo bunu diyenleri
Tavuklu makarna sanada merhaba..
Bunalımın eşigindeyim fenalardayım,kv.deydik ya eve döndük mutfagı kücük sinekler basmış sabahtan beri kokusuz ilaç sıkıyorum gene cıkıyorlar eşimde 2 saat arıyor nerden cıktılarınıda bulamıyoz ztn migdem bulanıyordu bunları görünce iyice tiksindim,annemi arıyorum migdem fena fln die bana diyoki bebek beslenemiyor ya bu halde insana dencek lafmı ztn bende uyuz oluyorum kilo alamıyorum diye bide hmn kötüye baglıyor yok hastaneye yatman lzm fln
kimse beni anlamıyorrrrrr
bebegimle birlikte kaçcam buralardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?