günaydın benim canım topikim
bu ara migren krizlerinderindeyim. cumartesinden beri her gün hastaneye gidiyorum iğne serum iğne serum. artık beynim uyuştu sanırım. ayın 4ünde noroloji randevum var o güne kadar tekrar bir migren atağı yaşamam inşallah. O yüzden gelemiyrum kaç gündür.
hilal sen kimsenin dediğine takılma, bende et süt peynir tavuk yoğurt vs tüketmiyorum diye ay o çocuk beslenemiyor bilmemne dediler. Çocuk içerde karnıma vurduğunda nefesim kesiliyodu, hala aynı eline bi aldımmı kurtaramıyosun hiç bişeyi. onlar gayet güzel besleniyor sen kendinide bebişinide üzme
canım çok sağol öncelikle uuğraşmışsın cevap yazmışsın... ben de pansumandan geliyorum 2 güne bir yapılıyordu krem sürüyordu hemşire bu kez sağlık ocağına gittim aile hekimime açtık çok kötü duruyordu kremle falan aç bunu iyileşmez yoksa dedi pansumancıya dedim açılacakmış kremi temizlenip.... o da temizledi batikonladı. sardı evde aç dedi. geldim açtım. bakamıyorum offff... resmini koycam ama koymayayım hamileler var iğrenç birşey...kapalı hçbir gelişme yok canım açtım ben de yeni ...sakınarak yatsam olmaz mı ya da gece azıcık kapatsam... kıza dedim ben 6 güne okula başlıcam geçer mi yok 2 hafta sürer dedi...gece kapatayım gündüz açayım o vakit... dikiş alınması çok korkutuyordu sağol içimi rahatlattın.kuziii sana upuzun yazdım ama bağlantı gıttı gönderemedim mesajı
sımdıde vaktım yok umarım sorularına cvp verebılırım
15.gun dıkısı alındı acımadı
2 günde 1 pansumana gıttım hıc kendım yapmadım
ılk 2 pansumanda yapısmısdı
açma sakın banada ac cabuk ıyılesır demıslerdı ama ozamanda yatağa değer hayatta uyuyamazsın
cok sakınarak yatıyordum ben
15 gun sonundada ayakkabı gıyınemedım
toplam 25 gun surdu ayakkabı gıyınmem galıba
acısıda suruyor canım ya ama 2-3 gun sonra okadar acımıcak
hatta uyuşukluğu yenı yenı gecıyor cok ılgınccc
sanada acıl sıfalar yasamayan bılemez valla
canım ben yeniyim yeni gördüm ama kolay şeyler yaşamamışsın.. allahım bu bebişine sağlık sıhhat versin... aklına kötü hiçbir şey getirme... yolu yarılamışsın neredeyse...Herkese merhaba kızlar.. Ben geldim.. Coook uzun zaman oldu bu topic e ugramyali, neti kapattirdik cepten girmeye calisiyorum ama oda zor oluyor topicleri falan bulamiyorum :-( neyseki buldum.. Buarada artik bende hamisim kizlar, uzuunn ugraslardan sonra.. Suan 13. Haftami doldurmus bulunmaktayim, onceki bebegimi erken dogumda kaybetmistim 3gun gorebilmistim melegimi oda kuvezde :-( ne olur dua edin kizlar, bebegimi saglikli sihhatli vaktinde kucagima alabileyim.. Neyse topic i buldum ya artik girerim insALLAH.. Gorusuruz kizlaar.. Aeo.
hilalcim ben hamileliğin başından beri aşırı mide bulantıları çektim dr. tüp bebek kıymetli diyerek ( gerçi tüm bebekler kıymetlidir yanlış anlamayın ) ilaç bile vermedi. öyle çektim ve 62 kiloyla hamileydim 4 ayda mide bulantılarından 3 kilo verdim alacağım yerde... dr. önemli değil o senin rezervlerinden beslenir dedi. sonra almaya başladım bulantılarım geçti ama çok da alamadım yine ben doğuma giderken toplam 10 kilo almıştım düşün. bebeğim de allaha şükür çok sağlıklı.Bunalımın eşigindeyim fenalardayım,kv.deydik ya eve döndük mutfagı kücük sinekler basmış sabahtan beri kokusuz ilaç sıkıyorum gene cıkıyorlar eşimde 2 saat arıyor nerden cıktılarınıda bulamıyoz ztn migdem bulanıyordu bunları görünce iyice tiksindim,annemi arıyorum migdem fena fln die bana diyoki bebek beslenemiyor ya bu halde insana dencek lafmı ztn bende uyuz oluyorum kilo alamıyorum diye bide hmn kötüye baglıyor yok hastaneye yatman lzm fln
kimse beni anlamıyorrrrrr
bebegimle birlikte kaçcam buralardan
hoşbulduk bebişim nasılsınızMerhaba moonum hosgeldin
canım çok sağol öncelikle uuğraşmışsın cevap yazmışsın... ben de pansumandan geliyorum 2 güne bir yapılıyordu krem sürüyordu hemşire bu kez sağlık ocağına gittim aile hekimime açtık çok kötü duruyordu kremle falan aç bunu iyileşmez yoksa dedi pansumancıya dedim açılacakmış kremi temizlenip.... o da temizledi batikonladı. sardı evde aç dedi. geldim açtım. bakamıyorum offff... resmini koycam ama koymayayım hamileler var iğrenç birşey...kapalı hçbir gelişme yok canım açtım ben de yeni ...sakınarak yatsam olmaz mı ya da gece azıcık kapatsam... kıza dedim ben 6 güne okula başlıcam geçer mi yok 2 hafta sürer dedi...gece kapatayım gündüz açayım o vakit... dikiş alınması çok korkutuyordu sağol içimi rahatlattın.
ya sizi de ayağımla meşgul ediyorum ama resmini koysam bana hak veririsiniz dediğin gibi yaşamayan bilemez...
kız bende de var o dediğinden :) pansuman yaparken bile ay uy ağrımasa da bir tedirginlik :) ya açtım aslında neyse akşam kapatayım bari... krem sürmeyeyim yapışacak ama eminim... ben de bakmıyordum geçen gördüm çok fena. alıştım bakıyorum artık. ya hiç iyileşmeyecek gibi geliyor. o kadar kötü duruyor ki.. bu nasıl kaynayacak da iyileşecek.. offf... okulda ne giyicem merak ediyorum sağlık ocaındaki aile hekimi rapor yazar mı acaba, terlik giymesi falan gibi... biliyorum çünkü bizim müdür evrakçının önde gideni. onu bile ister.. deee... öyle bir rapor verilir mi hiç bilmiyorum başıma gelmediğinden olmazsa cuma gitcem yazdırcam öyle birşey pazartesi veririm adama terlikle giderim okula. sen kem falan sürmedin sade batikon değil mi... ve hep kapattım diyorsunben dıkıs aldırmaya ağlayarak eşimle kavga ederek gıttım
sakın dokunma acıyacak kalsın dıye bas bas bağırdım esımın elını sıka sıka
sende panık atak var galıba dedıler bana psıkoloja falan gıt dedılertabı kendı canları degıl
sonra geldı dıkıs almaya pıt pıt 2 sn surdu
bumuydu dedım
ben 15 gun boyunca sadece ılk açıldığı zaman gördüm mosmor ve şişdi
bırdahada hıc bakmadım pansuman anında
dıkıs alınınca baktım
sen bılırsın canım ama doktorum ve pansuman yapanlar kapalı tuttular benımkını dıkıs alınana kadar
rus takvimi
ТеÑÑ - ТеÑÑ - пол Ñебенка. sayfasının çevirisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?