Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Günaydın kızlar sabahtan beri saglık ocagındayım
idrarda kan hücreleri cıkmış aile hekimide korkuttu beni kanaman olabilir fln die yat kalkma dio ztn kalktıgım mı var aylardır
neyse doktorumu aradım cuma kan sonuçlarıda cıksın bakarız diyo ama endişe etcek bi durum yok dedi
bu arada saglık ocagında kan alma odasında beni denek gibi kullanıyorlar aglayan bi cocuk vardı kan alcaklar cocuktan beni gösteriyorlar bak ablanın hiç acımıyo ablanın koluna bacagına poposuna neresine gelirse
biz artık kardeş olduk ignelerle :)

geçmiş olsun tatlıminş ciddi bi durum yoktur

"Göz seyirmesine bir çözüm bulabilmemiz için, bu sinir bozucu sorunun esas sebebini belirlememiz gerekiyor. Doktor dilinde miyokimi (adele seyirmesi) denen, gözde oluşan ve dalgalanan bu kas kasılmalarının sebepleri şunlar olabilir:

Stres
Yorgunluk
Göz yorgunluğu
Alkol
Göz kuruluğu
Dengesiz beslenme
Alerjiler
Kafein"
koyu renklilerden var bende

kıslarr dün eve gittim eşimi bekliyorum tv karşısına yarım uzandım.. bebiş de maşallah hareketli..derrkenn hopp tekmesinden elbisem oynadı...2 kezzz..kendi kendime güldüm bi sürü...aferim dedim tabi bebişime de..gelince de babasına anlattım hemene...

selam kızlar
hamileliğinizin tadını çıkarın nolur
valla canım çıkıyor artık benim büyüdükçe zorlaşıyomuş cidden
kuzey yürüyo ben arkasından tabi
günde 3-4 defa da düşüyoruz kafa göz
allah korusun sakatlamadan bi atlatsaydık şu evreyi de
sizlerde keyifler iyi gibi geçmişe atlaya atlaya da olsa bakıyorum da
geldiğimde kimse olmuyor

canım çok sağol öncelikle uuğraşmışsın cevap yazmışsın... ben de pansumandan geliyorum 2 güne bir yapılıyordu krem sürüyordu hemşire bu kez sağlık ocağına gittim aile hekimime açtık çok kötü duruyordu kremle falan aç bunu iyileşmez yoksa dedi pansumancıya dedim açılacakmış kremi temizlenip.... o da temizledi batikonladı. sardı evde aç dedi. geldim açtım. bakamıyorum offff... resmini koycam ama koymayayım hamileler var iğrenç birşey...kapalı hçbir gelişme yok canım açtım ben de yeni ...sakınarak yatsam olmaz mı ya da gece azıcık kapatsam... kıza dedim ben 6 güne okula başlıcam geçer mi yok 2 hafta sürer dedi...gece kapatayım gündüz açayım o vakit... dikiş alınması çok korkutuyordu sağol içimi rahatlattın.

ya sizi de ayağımla meşgul ediyorum ama resmini koysam bana hak veririsiniz dediğin gibi yaşamayan bilemez...

canım ben yeniyim yeni gördüm ama kolay şeyler yaşamamışsın.. allahım bu bebişine sağlık sıhhat versin... aklına kötü hiçbir şey getirme... yolu yarılamışsın neredeyse...

hilalcim ben hamileliğin başından beri aşırı mide bulantıları çektim dr. tüp bebek kıymetli diyerek ( gerçi tüm bebekler kıymetlidir yanlış anlamayın ) ilaç bile vermedi. öyle çektim ve 62 kiloyla hamileydim 4 ayda mide bulantılarından 3 kilo verdim alacağım yerde... dr. önemli değil o senin rezervlerinden beslenir dedi. sonra almaya başladım bulantılarım geçti ama çok da alamadım yine ben doğuma giderken toplam 10 kilo almıştım düşün. bebeğim de allaha şükür çok sağlıklı.

Kuzi cnm cok sagol bende takmıyordumda zorla taktırıyorlar insana bebek cok şükür saglıkla büyüyor
ztn bugün itibariyle gündemim hmn degişti idrarım cok berrak olmasına ragmen nasıl kan çıktı anlamadım ben bu işi
burda fırtına cıktı resmen hava cok sıcak ama panjurlar uçuyor

ferdam az kaldı cnm yakında iyice denge sağlar düşmez

ben dıkıs aldırmaya ağlayarak eşimle kavga ederek gıttım
sakın dokunma acıyacak kalsın dıye bas bas bağırdım esımın elını sıka sıka
sende panık atak var galıba dedıler bana psıkoloja falan gıt dedılertabı kendı canları degıl
sonra geldı dıkıs almaya pıt pıt 2 sn surdu
bumuydu dedım
ben 15 gun boyunca sadece ılk açıldığı zaman gördüm mosmor ve şişdi
bırdahada hıc bakmadım pansuman anında
dıkıs alınınca baktım

sen bılırsın canım ama doktorum ve pansuman yapanlar kapalı tuttular benımkını dıkıs alınana kadar

moon canım kuzuma yorum yazmışsın
ben ordan yazmayı bılmıyorumda
saol tatlımm

kız bende de var o dediğinden :) pansuman yaparken bile ay uy ağrımasa da bir tedirginlik :) ya açtım aslında neyse akşam kapatayım bari... krem sürmeyeyim yapışacak ama eminim... ben de bakmıyordum geçen gördüm çok fena. alıştım bakıyorum artık. ya hiç iyileşmeyecek gibi geliyor. o kadar kötü duruyor ki.. bu nasıl kaynayacak da iyileşecek.. offf... okulda ne giyicem merak ediyorum sağlık ocaındaki aile hekimi rapor yazar mı acaba, terlik giymesi falan gibi... biliyorum çünkü bizim müdür evrakçının önde gideni. onu bile ister.. deee... öyle bir rapor verilir mi hiç bilmiyorum başıma gelmediğinden olmazsa cuma gitcem yazdırcam öyle birşey pazartesi veririm adama terlikle giderim okula. sen kem falan sürmedin sade batikon değil mi... ve hep kapattım diyorsun

slmlarr iki gun sonnda grıorm misafr misafr misafr ...geceleri de eceyle gecıo full time ...boyle işte ama keyfli pazarları gezıorz alşverş merkzne falan o ii gelıo hiç olmzsa ...
bu pazar da mevlutmz var bakalm o da bi gecse ohhhhhhhhhhhh dicemmmm :18:

perim bak link yollaym ordan bak rus takvimini valal bnm tuttu rus da çin de çin tutmuomş bazen ama hiç rusun tutmadıgna şaht olmadm henuz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…