Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar ya bnm gögüs uçlarım 2 haftadır acaip sızlıyordu,uçları böyle beyaz beyaz,banyo yaparkende yıkıyorum gene beyaz oluyo
annem süt gelmiştir dedi
ama daha cok erken degil mi? doktora söylemek gerekirmi?

cnm benm de sonlarda olmştu o ama hamilelgn ortalarnda da olablıomş yok sanmıorm bi zararı olmaz onun ....

byzglma yazdm sana da yazaym cnm bize neo baby ii geldi maşallahkızım kakasını rahat yapmaya başladı şükürler olsn
Allah ikinzden de razı olsn tavsye ettnz o ilacı bize meganın da kızına çok ii geldi o ilaç cnm saolun

evet canım hep kapalıydı hıc açmadım sadece pansuman esnasında açıldı
hıc kendım pansuman yapmadım hep hastaneye gıttım
2 günde bır
hatta oğlumu arkadaşlara bırakıyorduk
krem surmedım

sen nasıl oldun tatlım.geçtimi dişin
hala gecmedı yemek falan yıyorumda sızlıyor yanağıma bırısı Furkan yanı dokunduğu zaman
geçecek ınsallah

Başım çatliiiiiiyyyy... Poff ilaç da içtim minoset ah majezik icebileydim gecirirdi amaa.. ay bu arada oğlumu kucaklayıp gezdiremiyorum çok özledim yaaa öpmeye doyamiyrm offf

bende tutmadi canim rus takvimi cin de rus da kiz demisti hatta serbest hcg mi ne o da kiz dedi ama erkek

arkadaşlar bebeğim anne sütü yiyor da 3 saatte bir 120 falan sadece 1 - 2 kere yarım kalıyor yetmiyor. günde 30- 90 arası duruma göre mama verip tamamlıyorum günü. 2 haftadır böyle... daha önce yetiyordu. neyse, aptamil 1 yiyor. önce yemedi şimdi alıştı da. takip ettim de bu mamayı yedikten sonra ara ara kusuyor. mama yediği zamanlar özellikle... kusturmayacak bir mama önerir misiniz. iyiydi aslında kabızlık falan da yapmadıydı. devam mı etsem, napsam??? ya da hangisini yedirsem. iyi bir mama olsun ama... zaten günde 30- 60 anca yiyor. çok takviyeye gerek kalmıyor. ha bir de çok acıkmaya başladı çabuk çabuk mamadan mı ya... sanırım ondan... doymuyor... az yiyor aslında ama...

Gunaydinn kendimi uykudan alamiyorum yaa daha simdj kahvalti yapicam dusunun
Karnim ac ama hicbisey yiyesim yok bu nedir
Duygucum baktim kiz diyor Cin takvimide oglan diyor hadi bakalim hangisi cikicak
Allah hayirlisini versin yeterki saglicakla bana bagislasin minicik sevgilimii
Haftaya cuma dr kontrolumuz var gunler yeeinde sayiyor gecmiyor iyi mi

bizden de günaydınn herkeseee
pipiş nasıl oldu cnm

bende rus çin beta hcg hepsi tutu cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…