moon canım kuzuma yorum yazmışsın
ben ordan yazmayı bılmıyorumda
saol tatlımm
hoşbulduk bebişim nasılsınız
ferdam internetten kuzeye badilerini nerden alıyorsun tavsiye ettiğin bir site varmı??????????
saol canım....aminnn..canım ben netten almıyorum hiç
kuzi geçmiş oldun bu arada ya inş tez zamanda iyileşirsin
hilalsen de hiç takma insanların lafını
Kızlar ya bnm gögüs uçlarım 2 haftadır acaip sızlıyordu,uçları böyle beyaz beyaz,banyo yaparkende yıkıyorum gene beyaz oluyo
annem süt gelmiştir dedi
ama daha cok erken degil mi? doktora söylemek gerekirmi?
evet canım hep kapalıydı hıc açmadım sadece pansuman esnasında açıldıkız bende de var o dediğinden :) pansuman yaparken bile ay uy ağrımasa da bir tedirginlik :) ya açtım aslında neyse akşam kapatayım bari... krem sürmeyeyim yapışacak ama eminim... ben de bakmıyordum geçen gördüm çok fena. alıştım bakıyorum artık. ya hiç iyileşmeyecek gibi geliyor. o kadar kötü duruyor ki.. bu nasıl kaynayacak da iyileşecek.. offf... okulda ne giyicem merak ediyorum sağlık ocaındaki aile hekimi rapor yazar mı acaba, terlik giymesi falan gibi... biliyorum çünkü bizim müdür evrakçının önde gideni. onu bile ister.. deee... öyle bir rapor verilir mi hiç bilmiyorum başıma gelmediğinden olmazsa cuma gitcem yazdırcam öyle birşey pazartesi veririm adama terlikle giderim okula. sen kem falan sürmedin sade batikon değil mi... ve hep kapattım diyorsun
hala gecmedı yemek falan yıyorumda sızlıyor yanağıma bırısı Furkan yanı dokunduğu zamansen nasıl oldun tatlım.geçtimi dişin
Başım çatliiiiiiyyyy... Poff ilaç da içtim minoset ah majezik icebileydim gecirirdi amaa.. ay bu arada oğlumu kucaklayıp gezdiremiyorum çok özledim yaaa öpmeye doyamiyrm offf
slmlarr iki gun sonnda grıorm misafr misafr misafr ...geceleri de eceyle gecıo full time ...boyle işte ama keyfli pazarları gezıorz alşverş merkzne falan o ii gelıo hiç olmzsa ...
bu pazar da mevlutmz var bakalm o da bi gecse ohhhhhhhhhhhh dicemmmm :18:
perim bak link yollaym ordan bak rus takvimini valal bnm tuttu rus da çin de çin tutmuomş bazen ama hiç rusun tutmadıgna şaht olmadm henuz ....
pipiş nasıl oldu cnmbizden de günaydınn herkeseee
Gunaydinn kendimi uykudan alamiyorum yaa daha simdj kahvalti yapicam dusunun
Karnim ac ama hicbisey yiyesim yok bu nedir
Duygucum baktim kiz diyor Cin takvimide oglan diyor hadi bakalim hangisi cikicak
Allah hayirlisini versin yeterki saglicakla bana bagislasin minicik sevgilimii
Haftaya cuma dr kontrolumuz var gunler yeeinde sayiyor gecmiyor iyi mi
pipiş nasıl oldu cnm
bende rus çin beta hcg hepsi tutu cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?